tr

pdfFiller Edit and eSign PDFs
Şimdi Yükle
pdfFiller Edit and eSign PDFs
pdfFiller Edit and eSign PDFs

pdfFiller Edit and eSign PDFs

Fill and sign forms editor

Geliştirici: airSlate, Inc.
Uygulama Boyutu: 33,5 MB
Çıkış Tarihi: 2013-04-23
Fiyat: FREE
4
8,300 Derecelendirme
Boyut:
33,5 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Dijital belgeleriniz için hepsi bir arada bir çözüm mü arıyorsunuz? pdfFiller'ı deneyin ve birinci sınıf belge düzenleyicimizin birçok özelliğini keşfedin.

Uygulama, belgelerinizin içeriğini ve yapısını kolayca değiştirmenizi ve onları bulutta güvenli bir şekilde depolamanızı sağlar. Sınırsız depolama, tüm cihazlardan istediğiniz zaman erişebileceğiniz büyük miktarlardaki verilerin uygun bir şekilde yönetimine olanak tanır.

Gelişmiş işlevsellikle dakikalar içinde kullanmaya başlayın:

PDF belgelerini düzenleme

pdfFiller, yalnızca metin ve görüntü ekleyip silme gibi temel düzenleme özelliklerinden çok daha fazlasını sunar. Düzenleyici; metni vurgulamanıza, metne ek açıklama eklemenize ve metnin üstünü çizmenize, yapışkan notlar eklemenize ve daha fazlasına olanak tanır. Ayrıca doldurulabilir alanlar ekleyebilir ve doldurulabilir PDF'ler oluşturabilirsiniz.

Belge oluşturma

Yalnızca mevcut belgeleri karşıya yükleyip düzenlemekle kalmaz aynı zamanda en baştan PDF oluşturabilir veya pdfFiller'ın şablonlar kitaplığını kullanabilirsiniz. Bir şablon seçin ve saniyeler içinde eksiksiz bir belge oluşturun.

PDF dönüştürme

PDF, Word, PowerPoint, JPEG ve PNG gibi çeşitli dosya türlerini karşıya yükleyin. Düzenleme sonrasında değişikliklerinizi kaydederken bahsedilen formatlardan birini seçin.

PDF belgelerini imzalama

İmzalatmak için belgeleri yazdırmanız gerekmez. pdfFiller'da elektronik imzanızı oluşturun ve bunu belgeleri çevrim içi imzalamak için kullanın. El yazısı imzanızın bir görüntüsünü çizebilir, yazabilir veya karşıya yükleyebilir ve bu imzayı birden çok belgeyi imzalamanız gerektiği kadar çok sayıda kez yeniden kullanabilirsiniz.

Diğer özellikler

PDF dosyanızın metnini düzenlemenin yanı sıra sayfa düzenini de tamamen yeniden düzenleyebilirsiniz: Sayfa sayısını değiştirebilir, sayfa ekleyip silebilir, iki dosyayı birleştirebilir veya tek bir dosyayı birkaç PDF dosyasına bölebilirsiniz.

Tüm PDF sorunlarınızı tek bir masaüstü uygulamasıyla çözün: pdfFiller'ı yükleyip kolay ve hızlı belge düzenlemenin keyfini çıkarın.

Ücretsiz bir deneme sürümü edinip pdfFiller'ın tüm güçlü özelliklerini Mac bilgisayarınızda veya dizüstü bilgisayarınızda keşfedin ya da size en uygun ücretli planı seçin. Seçtiğiniz plana bağlı olmaksızın istediğiniz zaman yükseltme yapabilirsiniz.

Abonelik bilgileri:

Abonelik ücretleri Uygulama Mağazası hesabınız aracılığıyla kredi kartınızdan alınır. Aboneliğiniz, mevcut faturalama döneminin sona ermesinden en az 24 saat önce iptal edilmedikçe otomatik olarak yenilenir. Mevcut dönem sona ermeden önce 24 saat içinde Uygulama Mağazası hesabınıza yenileme için ücretlendirme yapılır. Satın alma işleminizi tamamladıktan sonra Hesap Ayarlarınızdaki aboneliklerinizi yönetin.

Hizmet koşulları: https://www.pdffiller.com/en/terms_of_services.htm

Gizlilik politikası: https://www.pdffiller.com/mobile/privacy_policy.html

Geri bildiriminiz bizim için önemlidir. Tüm sorularınız veya endişeleriniz için [email protected] adresinden bize e-posta gönderebilirsiniz.
Daha Fazla Göster
pdfFiller Edit and eSign PDFs 1.5.0 2023-12-21
2023-12-21 Sürüm Geçmişi
• You can now create folders and Smart folders to keep all of your documents organized. Click '+' to create one.• Move documents between folders. Right-click on a document, select 'Move to' from the action menu and choose a new destination folder.• Bug fixes and performance improvements.

~airSlate, Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: pdfFiller Edit and eSign PDFs
Fiyat: FREE
Sürüm: 1.5.0
Uyumluluk: macOS 10 veya Sonrası
Boyut: 33,5 MB
Tür: Business
Çıkış Tarihi: 2013-04-23
Son Güncelleme: 2023-12-21
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: airSlate, Inc.
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: airSlate, Inc.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle