tr

Maymun Balon Kurtarma
Şimdi Yükle
Maymun Balon Kurtarma
Maymun Balon Kurtarma

Maymun Balon Kurtarma

猴子救援流行冒‪險‬

Geliştirici: Granjur
Uygulama Boyutu: 16,7 MB
Çıkış Tarihi: 30 Tem 2015
Fiyat: FREE
3
6 Derecelendirme
Boyut:
16,7 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Maymun balon pop oyunu balon ve maymun ve onu kaybetmek çalışırken balon maymun takip ediyor dikenli yüzeyini kaçmaya çalışan bağlı bir maymunun etrafında dönen bir çok heyecan verici ve eğlenceli bir oyun ama bu şekilde birlikte sadece değil mi üst maymun kurtarma, maymun balon pop kurtarma oyunu oyunda ilerledikçe, balon maymun ölüm tetikler ve engel balon maymun sadece olacak engellerin karşısında Comer zorunda kalacak daha yoğun geçmesi gerekecektir, farklı engelleri vardır daha yoğun hale gelir ve oyun ilerledikçe balon maymun kurtarma durdurmaya çalışacaktır. Maymun Balon pop tüm yol balon maymun kurtarmaya engelli ve ani aracılığıyla balon maymun almaya oyuncunun zihinsel yeteneği ile eğlenceli yürütmektedir maymun balon kurtarma oyunun bir türüdür. balon ve maymunun hayatını patlayacak sivri bir sonucu olarak bitmiş olacak olan için maymun balon pop kurtarma oyununda balon maymun sadece zahmetli engel dışarı bakmak. Maymun balon pop kurtarma oyunda, maymunun hayatı bittikten sonra ön baştan balon maymun kurtarma görevine başlamak zorunda kalacaktır.

Maymun Balon pop kurtarma oyunu deneyiminizi artırmak için emin birçok ilginç özelliğe sahiptir. özelliği en maymun balon pop kurtarma biri arkadaşlarınız ve aile üyeleri ile oynayabilirler olmasıdır. maymun balon pop kurtarma olarak, oyuncuların en az sürede ve rakip önce maymunu kurtarmak için sahip olduğu bir oyun için arkadaşlarınızı meydan okuyabilirsiniz. maymun balon kurtarma oyununda.

Maymun balon pop kurtarma olarak, ani birlikte ölümcül tuzaklar onu kurtarmaya yapmak balon maymun önce yakalamak için dikenli yüzeyini sağlayan üstüne gitmekten sizi durduramaz.

Maymun balon kurtarma keyifli ve zihinsel zihinsel kışkırtıcı olan özelliklere sahiptir. Aşağıdaki balon maymun kurtarma önemli özelliklerinden bazılarıdır

üstüne ve önümüzdeki başak balon maymun önünü açmak için, belirli bir levha üzerinde hareket etmesini sana sarılmak ve sadece doğru veya sola kaydırarak birlikte gelen ani önlemek olabilir tuzakları önlemek gerekir.
maymun balon kurtarma olarak, grafik ve karakterler ilgi geliştirmek ve oyuncu böylece ince bir oyun deneyimi uyarıcı dikkatini meşgul yeterince caziptir.
oyunda kullanılmış olan ses efektleri Belirli bir kilometre taşı tamamlanması veya başka birleşme üzerine duyabilir sadece gerçekçi. Eğer maymun balon kurtarma oyunu oynarken can sıkıcı müzik Böyle knid oynar.
maymun balon kurtarma arayüzü anlamak ve kullanıcı deneyimini basitleştiren oyuncular için dolaşımına kadar kolaydır ve aynı zamanlarda gerçek şeyler tutun.
Maymun balon pop kurtarma ayrıca oyun sonsuz seviyeleri vardır ve her zamankinden sona erecek şekilde benzersiz henüz çok bağımlılık özelliği vardır. Oyun sadece üstüne balon maymun taşımak ve uzak sivri ve engelleri oluştururlar olarak devam devam ediyor, maymun kurtarmaya sonsuzluk faktör yine iş başında olmadığınız her durumda ve arkadaşınızın mevcut puanları yenmek için sizi iter.


maymun balon kurtarma oyunu eğlenceli ve tam anlamıyla balon maymun çıkış yolu yapmak için sırayla keskin olmasını zihninizi iter çünkü oldukça sağlıklı beyin ile ilgili faaliyetlerde boş zamanlarını geçirdiği isteyen insanlar ve özellikle de çocuklar için ilgi çekici olduğunu.

Maymun balon pop kurtarma indirmek için ücretsiz olarak edinilebilir. uygulama içi satın alma ve oyunun tüm özellikleri kullanıcıları için tamamen ücretsiz olan olmadan Maymun balon kurtarma gelir. Maymun balon pop kurtarma hiç reklam hızla çalıştırır veya oyun içinde veya oynarken kalıyor.

Yani eğlenceli başlar ve mağazadan maymun balon pop kurtarma download edelim. balon maymun için kurtarma görevine başlatın ve sonsuzluk yere gitmiyor çünkü mümkün olduğunca yüksek puan.

Bizi takip edin :
www.facebook.com/playgameba
www.twitter.com/playgameba
www.instagram.com/playgameba
Daha Fazla Göster
Maymun Balon Kurtarma 2.2.4 14 May 2018
14 May 2018 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.önceki sürümünden farklı olarak hataların bazı giderildiGenel arayüzü geliştirilmişPerformans iyileştirildi

~Granjur
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Maymun Balon Kurtarma
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.2.4
Uyumluluk: iOS 8 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.gameba.monkeyballoonup
Boyut: 16,7 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 30 Tem 2015
Son Güncelleme: 14 May 2018
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Granjur
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Granjur
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle