tr

Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu
Şimdi Yükle
Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu
Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu

Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu

Geliştirici: Sandeep Bhandari
Uygulama Boyutu: 11,3 MB
Çıkış Tarihi: 14 Oca 2015
Fiyat: FREE
1
3 Derecelendirme
Boyut:
11,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Snooker Havuzu 8 Top tüm snooker hayranları için oyundur. En gerçekçi ve oynanabilir havuz oyunlarından biri olan iPhone ve iPad pazarındaki en iyi Pool Bilardo oyunu. Ve tamamen ücretsizdir.
Uygulama alanındaki yeteneklerinizi geliştirin. Snooker Pool 8 Ball'u cep telefonunuzda oynayın ve en iyisi olun!

Dünyadaki en iyi dokunmatik bilardo oyunu. Şimdi en iyi ücretsiz Snooker 3D Havuz Oyunu keyfini çıkarın ve bilardo efendisi olun. Bu oyunla çok çeşitli havuz ve bilardo oyunları bulacaksınız. Havuz oyunları insanlar arasında popüler olduğu için oyunlar bir bilardo veya bilardo öğretmeni gibi rol oynayacak. Snooker, her köşede dört cepli, iki orta her iki tarafında yeşil ince kumaşla kaplı masada oynanan serin bir spor oyunudur. Bu oyunda ana rol, her oyuncunun tuttuğu sopayı vurur ve sopaya vurur .Sooker 22 top içeriyor. Snooker tüm dünyada popülerdir.

Temel Özellikler:
- Top fiziği ile gerçekçi bir bilardo oyunu
- 4 seviyeye karşı oynama zorluğu
- Sezgisel dokunmatik kontroller; Rüzgarı uygulayabilir ve kolaylıkla sapabilir
- Gerçekten canlı snooker oyun masaları

Çocuklar için bu ücretsiz havuz oyunları (bilardo oyunu) ve çocuklar için havuz oyunları, oyuncular arasında popülerdir; çünkü bunlar sadece oyunculara eğlence ve eğlenceli oyun sallar sağlamakla kalmaz aynı zamanda birkaç başka kazanç sağlar. Bu serin oyunlar aynı zamanda oyuncular için zihinsel bir meydan okuma yanı sıra doğruluklarını ve stratejilerini kontrol etmektedir. Yeni ya da snooker oyunda bir profesyonel iseniz, snooker becerilerinizi geliştirin! Oyunun uygulama modu benzersiz ve gelişmiş çekimlerinizi uygulamanıza ve becerilerinizi test etmenize izin verir.

Havuz oyunları (bilardo oyunları) ve çocuklar için havuz oyunları iyi kategorize bir biçimde keşfedin. Milyonlarca oynayan en yeni ve en popüler en iyi oyunlara hızlı ve kolay erişebilirsiniz. 8 Ball Pool, profesyonel havuz oyuncuları ve bilardo uzmanları için havuz oyunu. Hiçbir yerini kabul etmeyin: Cep telefonunuzda en iyi ücretsiz multiplayer oyunu arıyorsanız, 8 Ball Pool, milyonlarca kullanıcının sevdiği 1 numaralı havuz oyunudur!

Snooker Live Pro, tüm oyuncu düzeylerini destekleyen, hedef ve doğruluğunuzu kolaylıkla geliştiren hassas hedefleme yetenekleriyle tamamlanmış profesyonel bir bilardo oyun platformu sunar. Profesyonel bir bilardo oyuncusu olarak, bir-bir-tür çok oyunculu oyunda bilardo masasındaki her atışta gerçek hayat fiziği ilkelerini uygulayacaksınız. Hareket halindeyken bile snooker çekimleriniz üzerinde tam kontrol sahibi olun.

Gerçek bir havuz hareketi için hazır mısınız? Bir sürü oyun ve hızlı tempolu aksiyonla Pool Break, en deneyimli profesyonelin gecenin ilerleyişini koruyacaktır. Gerçekçi 3 boyutlu grafikleri ve doğrusal çekim kılavuzları, çekiminizi sıralamanıza, çekim açısını değiştirmenize ve çekiminizin nereye gideceğini görmenize yardımcı olur, böylece bir sonraki hareketiniz için kendini sıraya sokmayı kolaylaştırır.

Gerçek bir masada bilardo veya Snooker oynamayı düşündüyseniz Pool Break, çeşitli oyunları denemek ve en sevdiğiniz oyunu seçmek için mükemmel bir yoldur. Havuz Break'u rekreasyonel bir oyun olarak kullanın veya lig gecen becerilerini geliştirmeye yardımcı olmak için ölü toplanmış, gerçek hayat grafik ve geometrisini kullanın. Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo, 9 Top En İyi Bilardo Multiplayer Oyunları, gerçek gibi bir bilardo masasında bilardo oynamak için ipucu kullanarak klasik bir 2 boyutlu havuz oyunları, basit bir işlemdir!

Snooker Havuzu tüm snooker hayranları için bir uygulamadır. Sadece en iyi dokunmatik bilardo oyunu. Gerçekçi bilardo topu fiziği Sezgisel dokunmatik kontroller; Rüzgarı uygulayın ve kolaylıkla saptırın. Şimdi, ücretsiz deli bilardo oyununun tadını çıkarın, Good Luck!
Daha Fazla Göster
Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu 1.2 29 Kas 2016
29 Kas 2016 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.Çözülmüş Oyun Çökme RaporlarıBilardo Bilardo Oyunu Oyna

~Sandeep Bhandari
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Havuz Kulübü - 8 Top Bilardo 9 Top Bilardo Oyunu
Fiyat: FREE
Sürüm: 1.2
Uyumluluk: iOS 6 veya Sonrası
Boyut: 11,3 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 14 Oca 2015
Son Güncelleme: 29 Kas 2016
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Sandeep Bhandari
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Sandeep Bhandari
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle