tr

Merlin Bird ID by Cornell Lab
Şimdi Yükle
Merlin Bird ID by Cornell Lab
Merlin Bird ID by Cornell Lab

Merlin Bird ID by Cornell Lab

Gördüğünüz her kuşu tanımlayın

Geliştirici: Cornell University
Uygulama Boyutu: 102,6 MB
Çıkış Tarihi: 11 Ara 2013
Fiyat: FREE
4
144 Derecelendirme
Boyut:
102,6 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
O kuş ne? 5 soruyu yanıtlayın veya bir fotoğraf yükleyin ve Merlin Kuş Tanı Uygulaması gizemi çözmenize yardımcı olsun.

Merlin, kuşları tanımanıza yardımcı olacak bir saha asistanından çok daha fazlasıdır, Merlin tüm dünyadaki kuşlar için özelleştirilebilir bir alan rehberidir. Merlin ile tanımlama yardımı alın ve yakınınızda hangi kuşları arayacağınızı keşfedin.

İlk olarak Merlin size birkaç basit soru sorar. Sonra, tıpkı sihir gibi, Merlin, tanımınıza en uygun kuşların bir listesini ortaya çıkarır. Kuşunuzu seçin, ardından kuşunuz hakkında daha fazla fotoğraf, ses ve kimlik ipucunu araştırın! Merlin eğlenceli ve kullanımı kolaydır - ister bir kez gördüğünüz bir kuşu merak ediyor olun, ister yemliğinize gelen her kuşu tanımayı umuyor olun. Cornell Ornitoloji Laboratuvarı'nın hazırladığı bu ücretsiz uygulama ile cevaplar sizi bekliyor.

Bir kuşun fotoğrafı varsa Merlin yardımcı olabilir. Bir fotoğraf çekin, galeriden seçim yapın veya kameranızın ekranından bir fotoğrafını çekin; Merlin'in güçlü yapay zekası çok hızlı bir şekilde öneride bulunacaktır.

Features

• Kuş gözlemcileri ve her seviyedeki doğa meraklıları için yapıldı.
• Akıllı sonuçlar. Yüzlerce olasılık arasında artık tarama yok! Merlin, tanımınıza uyan yakınınızdaki kuşları gösterir.
• Merlin, güçlü derin öğrenme algoritmalarını kullanarak bir fotoğraftaki kuşu tanımlayabilir. Bir fotoğraf çekin ve önerilen kuşların kısa bir listesini görün.
• Bir kertik listesi oluşturun! Tanımladığınız kuşları kaydedin, böylece gördüğünüz kuşları takip edebilirsiniz.
• Özelleştirilmiş konum ve tarih araçları, nerede olursanız olun yılın herhangi bir zamanı için en iyi yanıtları verir.
• Kuş paketleri, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Meksika, Orta Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Afrika, Orta Doğu, Asya ve Avustralya dahil olmak üzere dünyanın birçok bölgesi için fotoğraflar, şarkılar, çağrılar ve tanı yardımı içerir.
• Erkek, dişi ve yavru dahil 40.000'den fazla kuş fotoğrafının keyfini çıkarın.
• Cornell Ornitoloji Laboratuvarı uzmanlarından tanım ipuçları öğrenin.
• Cornell Ornitoloji Laboratuvarı'ndaki Macaulay Kütüphanesi tarafından küratörlüğünü yapılan 20.000 şarkı ve çağrı da dahil olmak üzere güzel kuş seslerini dinleyin.
• Dünyanın dört bir yanındaki kuş gözlemcilerinin milyonlarca gözlemine dayalı olarak en doğru sonuçları sunmak için eBird tarafından desteklenmektedir.
• Tanımlama ipuçları, türlerin çeşitliliğine bağlı olarak İngilizce, İspanyolca, Portekizce, Fransızca, İbranice, Almanca, Basitleştirilmiş Çince ve Geleneksel Çince dillerinde mevcuttur.

En iyisi de bedava olması! Cornell Ornitoloji Laboratuvarı’nın amacı, size ve milyonlarca kişinin kuşlar hakkında bilgi edinmesine yardımcı olmak.​

Merlin, mevcut en gelişmiş kuş rehberi uygulamasıdır ve her ay dünyanın yeni bölgelerine yayılmaktadır.

••• Fotoğraf Tanımlama Hakkında •••
Visipedia tarafından desteklenen Fotoğraf Tanı Uygulaması, fotoğraflardaki kuşları tanımlamak için bilgisayarla görme ve derin öğrenme teknolojisini kullanır. Merlin, eBird.org'daki kuşların milyonlarca fotoğrafından oluşan eğitim setlerine dayanarak kuş türlerini tanımayı öğreniyor. Kuş Tanı Uygulaması kullanırken, fotoğrafı çektiğiniz tarihi ve konumu girin; bu ipuçları Merlin’in orada karşılaşma olasılığınız en yüksek olan türlere odaklanmasına yardımcı olarak doğruluğunu artırır.
Daha Fazla Göster
Merlin Bird ID by Cornell Lab 3.0.3 27 Kas 2023
27 Kas 2023 Sürüm Geçmişi
Merlin Kuş Tanı Uygulamasını iyileştirmek ve daha fazla kuş belirlemenize yardımcı olmak için düzenli aralıklarla düzeltmeler ve ince ayarlar yayınlıyoruz.

~Cornell University
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Merlin Bird ID by Cornell Lab
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.0.3
Uyumluluk: iOS 16 veya Sonrası
Boyut: 102,6 MB
Tür: Reference
Çıkış Tarihi: 11 Ara 2013
Son Güncelleme: 27 Kas 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Cornell University
Dil: Türkçe - Afrikaan Dili - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Malayalam - Marathi - Portekizce - Rusça - Tayca - İbranice - İngilizce - İspanyolca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Cornell University
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle