tr

Math vs Undead Matematik Oyunu
Şimdi Yükle
Math vs Undead Matematik Oyunu
Math vs Undead Matematik Oyunu

Math vs Undead Matematik Oyunu

Matematik işlemleri

Geliştirici: Peaksel
Uygulama Boyutu: 95,3 MB
Çıkış Tarihi: 20 Ağu 2013
Fiyat: FREE
4
51 Derecelendirme
Boyut:
95,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Math vs Undead Matematik Oyunu çocuklar için en güzel matematik oyunlarından birisi,böyle oyunlar indirmenizi bekler. Bu bir eğlenceli matematik oyuna zombi oyunları ve cocuklar icin egitici oyunlar birleştirir.

Çocuklar özellikle çocuklar için matematik oyunu seviyorlar ve veliler de beyin oyunları ve çocuklar için eğitici oyunlar seviyorlar,yetişkinler ve çocukları beraber tatmin etmek için Math vs Undead Matematik Oyunu çocuklar için oyunu yaptık. Cocuk oyunlari, zombi vs matematik oyun ve çocuklar için beyin oyunları olduğu için bu online mantık oyunu beyniniz sevecek. Zamanınız kaybedene kadar akıl oyunları oynamaya başlayın.

Math vs Undead Matematik Oyunu çocuklar için özellikleri:

- Güzel grafikler ve arayüz
- Bir kendini savunan matematik dehası ,onun tek silah bu kolay matematik oyunlarında zombiye karşı matematik bilgisidir
- Matematik oyunu saldırı - sivri kalem, keskin üçgen, cetveller ve bölücüler ile kötü zombiyi çeker her doğru cevap ile
- Matematik egzersiz işlemleri - toplama, çıkarma, çarpma ve bölme
- Matematik oyunu - 30 seviyeleri içinde beyninizi aşın - her seviyede farklı oyun :çarpma oyunu, bölme oyunu, çıkarma oyunu ya da basit ek oyun vardır; yeteneğinizi hızlandırın daha hızlı olmak için
- Numaralarıyla ilgisi olan mantık oyunları, zihinsel egzersiz geliştirmek IQ değil, aynı zamanda refleksleri test ederve geliştirir bilişsel işlevler ve görsel bellek ve size gerçek bir matematik dehasına dönüştürebilir .

Şimdi okumak çok kolay!

Öncelikle bu gençler ve çocuklar yaş 5,6,7,8,9,10 ve üzeri için matematik oyunu. Çocuklara okulun üzerinde yardımcı olabilir, aynı zamanda küçük çocuklara bir matematik dersi olarak uygundur. Bu mantık oyunu ve beyin eğlenceli oyunlar komik ve ilginç bir şekilde ilköğretim matematik ile başa çıkmak için çocukları öğretir. Biz matematik çocuklar hem de ebeveynler sorunların bir çok neden olabildiği biliyouz, ama bu cocuk oyunlari çok faydalı olabilir. Bu matematik çocuklarından gerçek kralları yaptırmak için farklı matematik egzersizleri sunan çocuklar için matematik oyunu.

Bir diğer yandan, bilim adamları beyin kaslar gibi eğitime ihtiyacı var, bu nedenle yetişkinler eğlenceli beyin oyunlarına bir bakın. Herkes öğrenirken eğlencek kiz cocuk oyunlari ve erkek oyunları ,eğlenceli matematik oyundan keyfini çıkarabilirsiniz.

Eğlenceli matematik soruları göründüğü gibi zor değil, çocuklar, matematik problemlerinden kaçmak yok! Gençler ve yetişkinler için en iyi oyun için ve güzel oyun yardımı ile zombi işgali durduracağız!
Daha Fazla Göster
Math vs Undead Matematik Oyunu 2.5 26 Ara 2023
26 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
We've been working on some minor improvements based on your suggestions to make the game even more intuitive to play.We love hearing from you so if you have something to share, feel free to email us at [email protected]. If you liked the game, feel free to rate it and leave a review.

~Peaksel
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Math vs Undead Matematik Oyunu
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.5
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Boyut: 95,3 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 20 Ağu 2013
Son Güncelleme: 26 Ara 2023
İçerik Derecesi: 9+
Geliştirici: Peaksel
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fransızca - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Sırpça - Tayca - Vietnamca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Peaksel
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle