tr

EGO CEPTE
Şimdi Yükle
EGO CEPTE
EGO CEPTE

EGO CEPTE

Ankara Toplu Taşıma Bilg.Uygu‪.‬

Uygulama Boyutu: 59,6 MB
Çıkış Tarihi: 9 Şub 2012
Fiyat: FREE
2
784 Derecelendirme
Boyut:
59,6 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
EGO Genel Müdürlüğünün EGO Otobüsleri, Özel Halk Otobüsleri(ÖHO) ve Özel Toplu Taşıma Araçlarının(ÖTA) takibine imkan veren EGO CEP’TE uygulaması yeni yüzüyle Ankara halkının hizmetindedir. Uygulama kullanıcı dostu yeni tasarımıyla birlikte sade ve hızlı yapısıyla kullanıcılara aradıklarına çok daha kolay ulaşma imkânı vermektedir.

• Anasayfada yer alan Otobüs Nerede? Özelliği ile çok hızlı bir şekilde 5 haneli durak numarasıyla aranan durağa, ilgili hat otobüsünün ne zaman geleceği öğrenilebilmektedir. Favorilere eklenen duraklar Otobüs Nerede? özelliği altında otomatik olarak görünmektedir. Durağa yaklaşan otobüsler harita üzerinde de görüntülenebilmektedir.

• EGO Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan hat duyuruları ve önemli gelişmeler listelenmekte ve istenmesi halinde ayrıntılı haline olarak ulaşılabilmektedir.

• 5 haneli durak numarası veya durak adı ile arama yapılabilmekte ve ilgili duraktan geçen bütün hatların otobüsleri görüntülenebilmektedir. Konum izni verilmesi halinde yakında bulunan duraklar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir.

• Ankara’da hizmet veren bütün EGO, ÖHO ve ÖTA otobüs hatları durakları, saatleri, o anda hizmet veren araçları ve güzergahlarıyla görüntülenebilmektedir. Ayrıca Metro, Ankaray ve Banliyö hatları temel bilgilerine ulaşılabilmektedir.

• Uygulama ile tüm Ankarakart Bayileri veya sadece yakında bulunanlar listelenebilmekte ve harita üzerinde görüntülenebilmektedir. Ayrıca eklenen Ankarakartın bakiyesi ve kullanım geçmişi görüntülenebilmekte ve bakiye yüklemesi yapılabilmektedir.

• Kullanıcılar tarafından sık kullanılan hatlar ve duraklar favorilere eklenerek daha kolay takip edilmesi sağlanmaktadır.

• Başkent 153 entegrasyonu ile ulaşım hizmeti için öneri, istek veya şikayetler için hızlı bir şekilde başvuru oluşturulabilmektedir.
Daha Fazla Göster
EGO CEPTE 3.0.7 3 Şub 2023
3 Şub 2023 Sürüm Geçmişi
- Uygulamaya anlık bildirim özelliği eklendi.- Düzeltme ve iyileştirmeler yapılıp sorunlar giderildi.

~Ankara Buyuksehir Belediyesi Ego Genel Mudurlugu
Hakkında Daha Fazla Bilgi: EGO CEPTE
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.0.7
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.ego.otobushatlari
Boyut: 59,6 MB
Tür: Navigation
Çıkış Tarihi: 9 Şub 2012
Son Güncelleme: 3 Şub 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Ankara Buyuksehir Belediyesi Ego Genel Mudurlugu
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Ankara Buyuksehir Belediyesi Ego Genel Mudurlugu
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle