tr

Stradivarius - Giyim Mağazası
Şimdi Yükle
Stradivarius - Giyim Mağazası
Stradivarius - Giyim Mağazası

Stradivarius - Giyim Mağazası

Kadın Modası Sonbahar 2023

Geliştirici: INDITEX
Uygulama Boyutu: 139,6 MB
Çıkış Tarihi: 2 Mar 2011
Fiyat: FREE
4
55,089 Derecelendirme
Boyut:
139,6 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Yeni Sonbahar sezonu Stradivarius'ta geliyor! En iyi kombinleri, elbiseleri ve kadın giyimini keşfedin ve Sonbahar modasının son trendlerini kaçırmayın. Moda trendleri ile güncel kalın. İki kez düşünme ve yeni koleksiyonu uygulamamızda hemen keşfedin!

Stradivarius, aradığınız kadın giyim ürünlerinin çevrimiçi mağazasıdır. En son moda trendlerinde dünyanın en iyi fiyatlarını en iyi alışveriş deneyimiyle elde et. Stradivarius uygulamasına hoş geldiniz!

Stilini en son moda trendleriyle güncelle ve en sevdiğin giyim markasının kıyafetleriyle gardırobunu yenilemeye cesaret et. Daha fazla bekleme, en sevdiğin giysilerini Stradivarius'ta bul!

En iyi kadın giyim kombinlerini keşfet: aksesuarlar, trençkotlar, Casual Sport koleksiyonu ayakkabıları ve daha fazlası. Stradivarius uygulamasıyla en iyi ürünleri çevrimiçi olarak satın al. Yazlık giyim trendlerini kaçırma ve kadın giyim için en iyi mobil uygulamanın tadını çıkar.

Stradivarius uygulamasıyla tüm kadın modasını bir tıklamayla elde edeceksin. Şimdi indir!

◉ STRADIVARIUS: EN İYİ TEKLİFLERE SAHİP KIZLAR İÇİN ÇEVRİMİÇİ MODA MAĞAZASI

MAĞAZA BULUCU: Cihazındaki konum servisini aktif hale getirerek en yakın mağazayı bul. Alışverişe hazır mısın?
QR KOD VE SESLİ ARAMA: Ürün etiketindeki QR kodunu tarayabilir veya aradığını bulmak için sesli aramayı kullanabilirsin.
E-TİCKET: Tüm alışverişleri uygulamada saklamak için elektronik bilet seçeneğini kullan.
SİPARİŞ TAKİP BİLDİRİMLERİ: Otomatik bildirimleri etkinleştirerek tüm denim moda haberlerini ve trendlerini takip et, ayrıca siparişin ne zaman geleceğini öğren.
DİLEK LİSTESİ: Kombinlerini ve favori giysilerini dilek listene ekle.
BİR TIKLA ALIŞVERİŞ: Stradivarius uygulamasında tek tıklamayla alışveriş yapabilmek için kredi veya banka kartını kaydet.
PROFİLİNİ YÖNET: Uygulama üzerinden kişisel verilerini, adresini, favori mağazalarını ve fiziksel Stradivarius mağazalarında yaptığın rezervasyonları yönet.
Uygulamızdaki görsel filtreyi kullanarak aradığını kolayca ve hızlıca bul. Giyim, ayakkabı, aksesuarlar vb. Olsun, favori kombinlerini dilek listende saklayabilir ve istediğin zaman erişebilirsin.

◉ STRADIVARIUS: ÇEVRİMİÇİ MODA MAĞAZASI + TRENDLER

Kadın modasını çevrimiçi olarak satın almanın yeni bir yolunu keşfet ve aynı zamanda favori görünümlerini ve elbiselerini içeren bir dilek listesi oluştur.

Kıyafetleri kolayca satın al ve en iyi kadın kombinlerini çevrimiçi mağazada bul, siparişlerini yönet ve en sevdiğin modellerle kombinlerini tamamla. Elbiseler, tişörtler, gömlekler, kot pantolonlar, pantolonlar, ayakkabılar ve tüm aksesuarları burada bulacaksın.

Hâlâ Stradivarius uygulamasını indirmedin mi?

Görünümlerini eşleştir, en son moda trendlerine ayak uydur. Ayrıca, favori moda öğelerini içeren bir dilek listesi oluşturabilir ve yakındaki mağazaları kolayca bulabilirsin.

Daha fazla bekleme ve Stradivarius uygulamasını indir, en son moda trendleriyle favori çevrimiçi mağazanı keşfet.
Daha Fazla Göster
Stradivarius - Giyim Mağazası 13.37.0 2 Kas 2023
2 Kas 2023 Sürüm Geçmişi
Stradivarius uygulamamızın yeni sürümü çıktı! Bu sürümde bazı sorunları çözdük ve ideal bir alışveriş deneyimi sunmak için uygulamaya geliştirmeler ekledik!

~INDITEX
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Stradivarius - Giyim Mağazası
Fiyat: FREE
Sürüm: 13.37.0
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.inditex.stradivarius
Boyut: 139,6 MB
Tür: Shopping
Çıkış Tarihi: 2 Mar 2011
Son Güncelleme: 2 Kas 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: INDITEX
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Baskça - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Galiçyaca - Hollandaca - Hırvatça - Katalanca - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Ukraynaca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: INDITEX
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle