tr

Amerikan İngilizcesi öğrenin
Şimdi Yükle
Amerikan İngilizcesi öğrenin
Amerikan İngilizcesi öğrenin

Amerikan İngilizcesi öğrenin

uTalk Classic

Geliştirici: EuroTalk
Uygulama Boyutu: 195,3 MB
Çıkış Tarihi: 30 May 2010
Fiyat: ₺249,99
3
6 Derecelendirme
Boyut:
195,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Hemen yeni bir dili konuşmaya başlayın. uTalk Classic ile konuşmak, rahat hissetmek ve gittiğin her yerde arkadaş edinmek için gerekli kelime ve cümleleri öğren.

Tüm dünyada 30 milyondan fazla kişi yeni bir dil öğrenmek için - 25 boyunca geliştirilen- uTalk'un ödüllü yöntemini kullandı. Oldukça basit, eğlenceli ve anında sonuç veriyor... Ve artık öğrenme sürecini daha da ödüllendirmek adına yepyeni bir görünüme ve geliştirilmiş oyunlara sahip.

uTalk Classic:

• Motive edici - bir şeyin tadını çıkarmanın en iyi yolu ona takılmaktır. uTalk Classic'in oyunları eğlenceli ve bağımlılık yapıcı olmak üzere tasarlanmıştır, böylece öğrenmeye devam etmek isteyeceksin.

• Gerçek - anadilin gibi konuşmayı öğrendiğini garanti ederek uTalk Classic'teki tüm içeriği sana sunmak için anadil konuşmacılar ve çevirmenler tedarik ediyoruz.

• Zeki - akıllı yazılım nelerde iyi olduğunu (ve nerede daha fazla yardıma ihtiyacın olduğunu) anlıyor ve bireysel seviyene göre oyunları hazırlıyor.

• Telaffuz için Mükemmel - dili konuşurken kendi sesini kaydet. Bunu, aksanın mükemmel hale gelene kadar tekrar edebilirsin.

• Görsel -imajların kelimelerle eşleştiği güzel resimlerimiz, yeni dilinde öğrendiklerini hatırlamana yardımcı olarak beyninin öğrenme hızını artırıyor.

• Pratik . uTalk Classic, dokuz başlangıç konusu ile tam olarak ihtiyacın olan kelime ve cümleleri öğretiyor: ilk kelimeler, yiyecek ve içecek, renkler, sayılar, vücut kısımlar, saati söyleme, alışveriş yapma, cümleler ve ülkeler.

• Taşınabilir - uTalk Classic'i offline şekilde, yurt dışındayken sinir bozucu Roaming ücretlerine takılma riski olmadan, dünyanın herhangi bir yerinden kullan.
Daha Fazla Göster
Amerikan İngilizcesi öğrenin 4.0 27 Mar 2023
27 Mar 2023 Sürüm Geçmişi
- Teknik aksaklıklar... Düzelttik...Teknik aksaklıklar...Yine düzelttik...Teknik aksaklıklar...Hepsi düzeldi! Bir sorunuz mu var? Teknik bir aksaklık mı tespit ettiniz? Şakalarımız hakkında yorumunuz mu var? Lütfen [email protected] adresinden iletişime geçin

~EuroTalk
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Amerikan İngilizcesi öğrenin
Fiyat: ₺249,99
Sürüm: 4.0
Uyumluluk: iOS 10 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.eurotalk.chatnowhd.001
Boyut: 195,3 MB
Tür: Education
Çıkış Tarihi: 30 May 2010
Son Güncelleme: 27 Mar 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: EuroTalk
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: EuroTalk
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle