tr

Camera Plus Frame The Moments
Şimdi Yükle
Camera Plus Frame The Moments
Camera Plus Frame The Moments

Camera Plus Frame The Moments

For Macro and Remote Photography

Uygulama Boyutu: 79,2 MB
Çıkış Tarihi: 5 Eki 2009
Fiyat: ₺99,99
3
7 Derecelendirme
Boyut:
79,2 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
“Herkes sizi seviyor ancak hiçbir zaman fotoğraflarda yer alamıyorsunuz. Bu durumu değiştirmek üzereyiz... AirSnap özellikli Camera Plus” - The Next Web

Kamerayı elinizde tuttuğunuz için grup çekimlerine dahil olamadığınız oldu mu? Arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte poz verdiğinizde, uygun bir çözüm bulamadığınızdan bu değerli anda sıkıntı yaşadınız mı? Artık, kameranın önüne geçerek tamamen kontrol sahibi olmanızı sağlayacak en iyi fotoğraf ve video çözümüne sahip olma şansınız var!

Efsanevi orijinal Camera Plus ürünü, genel kameraların yapabileceklerinin ötesinde performans sağlayan, herkeste olması gereken bir kamera uygulamasıdır. App Store'da sık yüklenenler arasına giren bu uygulama artık Apple Watch ile de uyumludur ve ayarlar arasında gezinmeden kolaylıkla çekim yapabilmeniz için size en iyi çözümü sunmaktadır. 

Camera Plus, harika çekimler yapabilme becerisi sağlamanın yanı sıra, uzaktan kumandalı fotoğraf ve video çekimi yapma konusunda benzersiz bir yöntem sunar ve inanılmaz kalitede macro fotoğraf çekimi yapabilmenizi sağlar. Camera Plus en iyi kamera özelliklerine birkaç dokunma hareketi ile ulaşabilmenizi sağlar, bu şekilde yalnızca fotoğrafçılık sanatına odaklanabilirsiniz!


BÜYÜLÜ, UZAKTAN KUMANDALI FOTOĞRAFÇILIK:

Özçekimler ve grup fotoğrafları yaygınlaşmış olsa da kendiniz de dahil olmak üzere herkesi kadraja sığdırma sorunu devam etmektedir. Neden orada olduğunuz halde böyle bir anıdan eksik kalasınız ki? ‘AirSnap’ bir iPhone veya iPad'i başka bir iPhone veya iPad ile uzaktan kumanda edebilmenizi sağlayan bir özelliktir; bu şekilde kablosuz olarak fotoğraf ve video çekimi yapabilirsiniz. iPhone, iPad ve artık Apple Watch gibi 2 iOS aygıtını eşleştirerek, fotoğraf ve video çekimlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Bu uygulama, grup etkinliklerinde, aile toplantılarında, arkadaşlarınızla dışarı çıktığınızda, grupça özçekim yapacağınızda ve vahşi hayat ve manzara fotoğrafçılığında ideal olacaktır. Artık hiçbir anıdan eksik kalmadan kameranın önüne geçebilirsiniz!

 
ÜSTÜN MACRO FOTOĞRAFÇILIĞI:

Nesneleri inanılmaz ayrıntılı olarak gösteren çarpıcı yakın çekim fotoğraflara karşı ilginiz var mı? Yağmur damlaları, çiçekler ve kelebekler gibi birçok nesneyi konu alan bu fotoğrafları düşünün. Artık bu fotoğrafları kolaylıkla çekebilirsiniz! Macro Odaklama modu özelliği ile profesyonel fotoğrafları andıran çekimleri anında yapabilir, fotoğraflara kristal netlikte hayat verebilirsiniz. Camera Plus'ın aynı zamanda 'Far' adı verilen bir odaklama modu daha vardır, bu mod, dağ ve manzara fotoğrafları gibi çekimler için kullanılır.

 
APPLE WATCH İLE CAMERA PLUS:

Apple Watch ile kullanılan Camera Plus Uygulaması ile aşağıdaki gibi özelliklere kolaylıkla erişebilir ve fotoğraf ve video çekimlerini bir üst düzeye taşıyabilirsiniz: 

• Fotoğraf çekimi
• Video kaydı
• Ön ve arka kamera seçimi
• Flaş
• Geri sayım sayacı
• Çekim sonrasında anında önizleme
• Çekim sırasında Canlı Önizleme
 
SİNEMA KALİTESİNDE, GÜZEL VİDEOLAR:

Videoların hikaye anlatma tarzını seviyor musunuz? Videolar, bizim için daima gördüklerimizden daha fazlasını anlatabilen güçlü bir yol olmuştur. Camera Plus, profesyonel video çekimi yapmak isteyen kullanıcılar için ‘Focus Shift’ özelliği ile birlikte sunulmaktadır. Bu özellik, sinema kalitesinde, perspektif kullanılan dramatik bir etki yaratmak için kayıt sırasında istenilen nesnelere yakınlaşılmasını ve istenilen nesnelerden uzaklaşılmasını sağlar.

Camera Plus ile 480p veya 720p kalitede çekim yapabilirsiniz, bu şekilde dosya boyutunu azaltarak çok daha fazla çekim yapabilirsiniz!

DİĞER ÖZELLİKLER:
 
• HDR VE GÖZ KAMAŞTIRICI FOTOĞRAF FİLTRELERİ – Unutulmaz fotoğraflar için bir dizi güzel filtre
• ‘PIX’D – Tek dokunuşla otomatik fotoğraf geliştirme
• ÖZEL KLASÖR – Fotoğraflarınızı ve videolarınızı meraklı gözlerden koruyun
 
* © 2014, Global Delight Technologies Pvt. Ltd. AirSnap tescilli bir Ticari Markadır
Daha Fazla Göster
Camera Plus Frame The Moments 4.5.5 27 Mar 2018
27 Mar 2018 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.- Performance improvements - Bug fixes for iPhone X

~Global Delight Technologies Pvt. Ltd
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Camera Plus Frame The Moments
Fiyat: ₺99,99
Sürüm: 4.5.5
Uyumluluk: iOS 9 veya Sonrası
Boyut: 79,2 MB
Çıkış Tarihi: 5 Eki 2009
Son Güncelleme: 27 Mar 2018
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Global Delight Technologies Pvt. Ltd
Dil: Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Hollandaca - Japonca - Korece - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Global Delight Technologies Pvt. Ltd
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle