tr

Anna küçük ev işi yardımcı
Şimdi Yükle
Anna küçük ev işi yardımcı
Anna küçük ev işi yardımcı

Anna küçük ev işi yardımcı

ev temizlik eğlenceli oyunu

Geliştirici: Wai Chin Ng
Uygulama Boyutu: 58 MB
Çıkış Tarihi: 11 Tem 2015
Fiyat: FREE
4
119 Derecelendirme
Boyut:
58 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Anna büyük doğum günü parti bu gece olacak! Ama onun oda bir felaket. Bu yüzden parti başlamadan önce evini temizlemeye karar verdim. O houseworks bitirmek için sizin yardımınıza ihtiyacımız var. Onu onlardan kurtulmak ve bu gece için bir doğum günü partisi ev olarak burada dekore yardım edin! Ardından, en Temizlik Zamanı başlasın!

Oyun sırasında, Anna odası, mutfak ve nihayet yıkama odası, oturma yatak odasına kadar temizlemek zorunda. Anna, çamaşırhane ile kirli yıkama bezi doğru yerde oyuncak, kırtasiye, meyve ve diğer şeyler koymak için yardım edin. Ayrıca, çöp kutusuna çöp yoluyla zemini ve diğer kirli yer anlamak. Anna, tüm bu görevleri tamamladıktan sonra, onun oda iradesi tekrar yeni ve temiz hale gelir ve misafirler doğum günü partisi keyif olacaktır.

Veli İpuçları:
Bu oyun çocuklar için temizlik alışkanlığı ve kişisel hijyen geliştirmeye çalışın ve onlara oynamak veya yedikten sonra oyuncaklarını veya yiyecek temizlemek gerektiğini bildirin. Ebeveynler ayrıca ev işlerini yapmak için size ya da başkalarına yardım için çocuklar öğretmek olabilir.
Daha Fazla Göster
Anna küçük ev işi yardımcı 2.4 31 Ağu 2022
31 Ağu 2022 Sürüm Geçmişi
Minor Bugs Fixed!

~Wai Chin Ng
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Anna küçük ev işi yardımcı
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.4
Uyumluluk: iOS 9 veya Sonrası
Boyut: 58 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 11 Tem 2015
Son Güncelleme: 31 Ağu 2022
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Wai Chin Ng
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Wai Chin Ng
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle