tr

Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi
Şimdi Yükle
Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi
Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi

Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi

Geliştirici: Muddy Apps
Uygulama Boyutu: 142,9 MB
Çıkış Tarihi: 10 Haz 2015
Fiyat: FREE
3
6 Derecelendirme
Boyut:
142,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
"Yoğun Çöl Warfare

Dünya üzerinde varlığını savaş en düşmanca savaş için hazır olun. Çöller, sadece yaşamak için en acımasız ve amansız yerler arasındadır, dursun yorucu bir saldırı savaşı uğrarlar. Bir ordu notu mücadele panzer işletim savaş helikopterleri ve tanklar bir ordu savuşturmak için Kuzey doğu çöl sınırlarına konuşlandırılmış edilmiştir.


Misyon Brifing

kuzey doğu çöl sınırlarda, Irak tanklarının yüzlerce savaş uygulanmasına yıkıcı bir pusu girişimi yığılıyor vardır. Bu çölde ilk tank savaşı olacak. şimdi ne düşünüyorsunuz? Şimdi ne yapıyorlar? Onların acımasız ve ölüm korkusu olmadığını duydum ve beni yakmak için yeraltı yakıt davul binlerce vardır. Ayrıca, çöl tank savaşı için iyi bir yer değil ve ben bu yüksek sıcaklık nefret ediyorum. Ben rüya gibi kahraman ve hayatta ve şimdiye kadar hayal etmek istiyorum.


Benim düşmanı bir üstünlük elde etmek için tek yol onların en zayıf olduğu zaman orta gece, bir saldırı saldırı planı olduğunu. Neyse ki, ben onların kadrosunda bir göçük koymak için ekipman sadece doğru cephanelik var. Ben müthiş Irak çöl tankı ordusu yüz kadar dişli olarak panzer tank gece görüş eki sadece bir kahraman ya da yenilgi olarak zafer arasındaki belirleyici faktör olarak kanıtlamak olabilir.


Oynanış

Işletmek ve düşmanlara nişan ekran kontrolleri ve jiroskopik hareketleri ile panzer gidin. Oyun beş seviyeleri diken de oyuncuları tutmak için farklı düşman sınıflar yanı sıra yağmurlar ve fırtınalar gibi değişik hava koşulları var.


Sizin panzer tankı düşmanları aşağı izleme için gece kapsamı vizyonu ile birlikte, bir bombardıman silahı ile donatılmıştır. Ekrandaki radar sistemi tarafından düşman hareketini izleyin. Tamamen olmak tanksavar füze sistemleri de dahil olmak üzere düşman silah, sayıca az olacak gibi, kavurucu çöl ortamlar üzerinden T90 tank ve zırhlı araçların karşı savaşın."
Daha Fazla Göster
Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi 2.1 13 Şub 2017
13 Şub 2017 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.küçük hatalar düzeltildiyeni seviyeleri eklendigrafik güncellendikontroller geliştirilmiş

~Muddy Apps
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Battle of Modern Tanks - Crazy War of Killer Domi
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.1
Uyumluluk: iOS 8 veya Sonrası
Boyut: 142,9 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 10 Haz 2015
Son Güncelleme: 13 Şub 2017
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Muddy Apps
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Muddy Apps
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle