tr

Bubble Pop - Top Patlatma
Şimdi Yükle
Bubble Pop - Top Patlatma
Bubble Pop - Top Patlatma

Bubble Pop - Top Patlatma

Bu Zevkli Oyunda Balon Patlat‪‬

Geliştirici: Yonatan Erez
Uygulama Boyutu: 85,1 MB
Çıkış Tarihi: 23 Tem 2015
Fiyat: FREE
4
143 Derecelendirme
Boyut:
85,1 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Bubble Pop - Shoot Bubbles app store’daki en iyi puzzle oyunu! Alışkanlık yapan bu klasik balon patlatma oyununda renkli balonları patlatın ve eğlencenin tadını çıkarın! Daha zevklisi yok! Online puzzle’ları seviyorsanız, saatlerce balon vurup, indirmeye hazır olun! Basit ve öğrenmesi kolay bu oyunun keyfini sürün.

Toplara ateş etmek için ekrana dokunun, balon kombinasyonları oluşturun ve seviyeleri tamamlamak için taktikler belirleyin.

Zihin egzersizleri yapmak için bu oyunu oynamaya başlayın ve birbirinden zorlu binlerce puzzle seviyesinin, mükemmel geliştirmelerin ve harika oyun içi özelliklerin tadını çıkarın. Bubble Pop - Shoot Bubbles oyunu çocuklarla yetişkinlerin keyifle oynayıp, patlatmanın tadını çıkarabilecekleri bir oyundur.

Aynı renkten üç topu eşleştirerek tüm balonları patlatmaya çalışın. Klasik atari oyunlarını sevenler, bu balon patlatma macerasına bayılacaklar. Dikkatle hedef alın ve renkli tüm balonları indirin!

Farklı binlerce puzzle’ı oynayarak seviyeleri atlayın, zihin egzersizleri yapın ve bölümleri geçin. Sınırsız canla, süre kısıtlaması olmadan, istediğini seviyeye baştan başlayabilirsiniz!

Bubble Pop - Shoot Bubbles OYUNUNDA:
* Binlerce puzzle seviyesiyle kendinizi test edin
* Aynı renkte 3 veya fazla topla kombinasyonlar oluşturun
* Strateji becerilerinizi geliştirin
* Yükseltmeleri açın ve balonları patlatmak için kullanın
* Becerilerinizi geliştirin ve balonları indirerek ekranı temizleyin
* Görevleri geçerek ödüller kazanın
* İstediğiniz zaman istediğiniz yerden oynayın!

Klasik atari oyunlarını özlediniz mi? Bu yepyeni balon patlatma oyununda çocukluğunuza dönüyorsunuz. Balon patlatmalı atari oyunlarına yeniden başlayın ve saatlerce süren balon patlatmacanın tadını çıkarın! Patlatma oyunlarının eğlencesiyle donatılmış bir dünyaya adımınızı atın. Balon patlatıp, görevleri aşmanıza yardımcı olacak yükseltmelerden yararlanın. Zihin egzersizleriyle strateji becerilerinizi geliştirin. Ailenizle paylaşın ve en yüksek skoru için yarışın. Zaman sınırı yokt kendi hızınızda oynayabilirsiniz. EĞLENCELİ ÖZELLİKLER - Eğlenceli binlerce puzzle seviyesi - Harika yükseltmeler ve gelişimler - Aksiyon dolu oyun deneyimi - Çok sayıda zevkli zihin egzersizi - Hem küçükler hem büyüklere uygun - Basit ve eğlenceli patlatma oyunu ALIŞKANLIK YARATAN OYUNLAR Bubbble Pop - Shoot Bubbles saatlerce oynanacak, rahatlatıcı ve eğlenceli bir balon patlatma oyunu. Önceden uyaralım: bağımlılık yapar!

Hem yetişkinlerin hem çocukların oynayabileceği eğlenceli oyunlar mı arıyorsunuz? Online balon patlatma oyunları sizi kesmiyor mu? Bu mükemmel uygulamayı indirin ve oyun keyfinizi bir üst seviyeye çıkarın!

NASIL OYNANIR
- Lazerle hedeflemek için parmağınızı sürükleyin
- Hedefe doğrultun
- Ateş etmek için parmağınızı kaldırın
- Renkli tüm topları vurun ve indirin
- 3 rengi eşleştirin, ekranı temizleyin ve oyunu kazanın
- Görevleri tamamlayın ve seviyeleri aşın
- Her seviyede farklı balonlara uygun stratejiler üretin Bu eğlenceli puzzle oyununda renkli topları vurup, indirin.

Bir sonraki balonun hangi renkte olacağını görebilir ve zafere giden yolda stratejinizi belirleyip, patlatma oyunlarında zirveye oturabilirsiniz! Oyunu sevdiniz mi? Düşüncelerinizi paylaşın!

Tam puanınızı almak ve oyunu daha keyifli yapmak için yapabileceklerimizi söyleyin. Bubble Pop - Shoot Bubbles oyunu ücretsizdir, ancak oyun içi bazı özellikler ödeme gerektirebilir.

Bubble Shooter™ oyununun tüm hakları Ilyon Dynamics Ltd. şirketine aittir.
Daha Fazla Göster
Bubble Pop - Top Patlatma 2.0 30 Ağu 2021
30 Ağu 2021 Sürüm Geçmişi
New update alert!-NEW 1970 levels to beat-important bug fixes and improvementsIt is always recommended you play on our latest version to ensure the best gaming experience and the latest content.

~Yonatan Erez
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Bubble Pop - Top Patlatma
Fiyat: FREE
Sürüm: 2.0
Uyumluluk: iOS 10 veya Sonrası
Boyut: 85,1 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 23 Tem 2015
Son Güncelleme: 30 Ağu 2021
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Yonatan Erez
Dil: İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Yonatan Erez
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle