tr

Doğum günün kutlu olsun kartla
Şimdi Yükle
Doğum günün kutlu olsun kartla
Doğum günün kutlu olsun kartla

Doğum günün kutlu olsun kartla

Doğum günün kutlu olsun

Geliştirici: Reticode
Uygulama Boyutu: 37,3 MB
Çıkış Tarihi: 23 May 2015
Fiyat: FREE
5
1 Derecelendirme
Boyut:
37,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Doğum Günün Kutlu Olsun Kurlar doğum günü tebrik ile kendi özelleştirilmiş kartpostallar oluşturmak için en iyi uygulama.

Arkadaşlarını, aileni ve hatta çift: bir en sevdiklerinize "Happy Birthday" dilemek için kullanabilirsiniz. Hatta kendi komik doğum günü tırnak ekleyebilirsiniz Bu şekilde o gün daha özel ve benzersiz yapmak için.

¿Nasıl Mutlu Kartları uygulamasını kullanabilirsiniz?

Kurulduktan sonra, bir sonraki adım, kendi kutlu olsun mesajları oluşturmak veya sadece bu vesileyle önceden oluşturulmuş bazılarını kullanmak isteyip istemediğinizi seçmektir.

Kendi doğum günü kartpostal oluşturmak istiyorsanız:
Biz tam kutlu olsun resim veya basit ve hızlı bir şekilde kendi oluşturabilirsiniz böylece görüntüleri editörü yarattık:
1- arka plan seçin: İlk adım size yaratılması için gereken arka plan seçmektir. En gibi ve size kararımı verdim bir kere, onu seçmek için arka planda dokunun arka plan seçmek için okları kullanın.
2- Kendi mutlu bir doğum günü tırnak oluşturun: Bu ikinci aşama size doğum kartpostalda eklemek istediğiniz özel metin eklemek için izin verir. Sadece bir metin yazmak ve sonra yazı tipi, boyutu ve hatta metin rengini, komik doğum günü istekleri kartpostallar oluşturmak için kesinlikle harika bir yol seçin. Sen parmağınızla metin konuma taşımak ve tercih yerde yerleştirebilirsiniz. Bir kez yapılır, sağ üst oka dokunun sonraki adımlara devam etmek.
3- simgeler ekleyin: Bu adımda sayesinde, kendi yaratılmasına simgeler veya doğdun görüntülerin farklı ekleyebilirsiniz. Görüntüye eklemek ve sonra da seçtiğiniz noktaya yerleştirilen kadar parmağınızı kullanarak ekran etrafında taşımak için favori simgeler dokunun.
4- senin doğum günün kutlu olsun dileklerini Gönder: Bu son adım olarak, size bu özel günde tebrik etmek istiyorum o kişinin doğum günü dileklerini gönderebilirsiniz. Size istediğiniz zaman görüntülemek ve paylaşmak için Merak etmeyin, sizin tebrik otomatik olarak "My yarattıkları" bölümünde kaydedilecektir. Eğer doğum günü davetiyeleri oluşturabilir ve arkadaşlarınız veya yakınlarına onları göndermek için bu kartpostallar editörü kullanabilirsiniz unutmayın.

Eğer app tarafından sunulan tasarımlar kullanmayı tercih edin:
Merak etmeyin, kendi kartpostal oluşturmak ve önceden oluşturulmuş olanları kullanarak tercih istemiyorsanız bunları paylaşabilir, böylece en iyi doğum günün kutlu olsun tasarımları yarattık:
1- tebrikler Kartpostal seçin: En makbul birini seçin, ekrandaki okları kullanarak hepsini göz atabilirsiniz.
2- Kartpostal paylaş: Eğer herhangi bir anında mesajlaşma uygulaması, sosyal ağlar, e-posta, doğum günü sms yoluyla ya da sadece olabilecek herhangi bir uygulaması aracılığıyla tebrik etmek istiyorum kişiyle paylaşmak, sık ve tabii ekleyebilir indirebilirsiniz iPhone veya iPad üzerinde yüklü.

Unutmayın: sol üst düğmeye dokunarak uygulama ana ekranda favori tasarımları veya kendi yaratılış erişebilirsiniz.
Biz bu app zevk umuyoruz. Biz her zaman hizmetimizi geliştirmek için nasıl önerileri açılan, bu yüzden bu konuda bize yardımcı olabilecek herhangi bir fikir varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Uygulamayı sevdim seni olumlu değerlendirirsiniz eğer Öte yandan, biz bunu takdir ediyorum, bu geliştirmeler ve yeni özellikler dahil olmak üzere mevcut uygulama devam bize yardımcı olacaktır.

Yasal Uyarı / Yasal Uyarı:
Bu uygulama kullanılan tüm tasarımlar, bu nedenle programa dahil herhangi bir görüntü ticari kullanımı Reticode önceki izni olmadan yasaktır Reticode için özel tasarımcılar tarafından yaratılmıştır.
Onlar bunun saklıdır sömürü hakları varlığını gösterir herhangi bir şekilde tespit edilmez çünkü bazı tasarımlar için biz kamu malı görüntüleri kullandık.
Gerekirse burada bulunan herhangi bir görüntü sahibi oldu herhangi bir gerçek veya tüzel kişi,, doğrulamadan sonra görüntünün derhal çekilmesi taahhüdünde [email protected]~~pobj yoluyla görüntü veya korumalı cümlenin sahipliğini akredite edebilir.
Daha Fazla Göster
Doğum günün kutlu olsun kartla 3.0 30 Nis 2022
30 Nis 2022 Sürüm Geçmişi
Tüm uygulamayı iOS 15 ile çalışacak şekilde güncelledik ve bazı hataları düzelttik

~Reticode
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Doğum günün kutlu olsun kartla
Fiyat: FREE
Sürüm: 3.0
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.reticode.Happy-Birthday-Quotes
Boyut: 37,3 MB
Çıkış Tarihi: 23 May 2015
Son Güncelleme: 30 Nis 2022
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Reticode
Dil: Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Reticode
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle