languages tr

Microsoft Authenticator
Şimdi Yükle
Microsoft Authenticator
Microsoft Authenticator

Microsoft Authenticator

Çevrimiçi kimliğinizi korur

Geliştirici: Microsoft Corporation
Uygulama Boyutu: 205,1 MB
Çıkış Tarihi: 30 May 2015
Fiyat: FREE
4.8
5125 Derecelendirme
Boyut:
205,1 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Çok faktörlü kimlik doğrulaması, parolasız oturum açma veya parolayı otomatik doldurma özelliklerini kullanarak tüm çevrimiçi hesaplarınızda kolayca ve güvenli bir şekilde oturum açmak için Microsoft Authenticator kullanın. Microsoft kişisel, iş veya okul hesaplarınız için ek hesap yönetimi seçenekleriniz de bulunur.

Çok faktörlü kimlik doğrulaması kullanmaya başlama

Çok faktörlü kimlik doğrulaması (MFA) ikinci bir güvenlik katmanı sağlar. Çok faktörlü etkin olduğunda, oturum açarken parolanızı girdikten sonra gerçekten siz olduğunuzu kanıtlamanız için ek bir yöntem sağlamanız istenir. Microsoft Authenticator'a gönderilen bildirimi onaylayabilir veya uygulama tarafından oluşturulan tek seferlik parolayı (OTP) girebilirsiniz. OTP kodlarının geriye sayan 30 saniyelik bir zamanlayıcısı vardır. Bu zamanlayıcının amacı, aynı süre tabanlı tek seferlik parolayı (TOTP) iki kez kullanmamanızı sağlamak ve numarayı hatırlama gereksinimini ortadan kaldırmaktır. OTP bir ağa bağlı olmanızı gerektirmez ve pilinizi tüketmez. Uygulamanıza Facebook, Amazon, Dropbox, Google, LinkedIn, GitHub gibi Microsoft dışı birden çok hesap ekleyebilirsiniz.

Parolasız oturum açmayı kullanmaya başlama

Microsoft hesabınızda oturum açmak için parolanızı değil telefonunuzu kullanın. Yalnızca kullanıcı adınızı girin ve ardından telefonunuza gönderilen bildirimi onaylayın. Parmak iziniz, yüz kimliğiniz veya PIN'iniz bu iki adımlı doğrulama işleminde ikinci bir güvenlik katmanı sağlar. İki faktörlü kimlik doğrulaması (2FA) ile oturum açtıktan sonra, Outlook, OneDrive, Office gibi tüm Microsoft ürün ve hizmetlerinize erişebileceksiniz.

Otomatik doldurmayı kullanmaya başlama

Microsoft Authenticator uygulaması parolaları sizin için otomatik olarak doldurabilir. Microsoft Edge'de kaydedilen parolalar dahil parolaları eşitlemeye başlamak için Authenticator uygulamasındaki Parolalar sekmesinde kişisel Microsoft hesabınızla oturum açın. Microsoft Authenticator'ı varsayılan otomatik doldurma sağlayıcısı yapın ve mobil cihazınızda ziyaret ettiğiniz uygulamalarda ve sitelerde parolaları otomatik olarak doldurmaya başlayın. Parolalarınız uygulamada çok faktörlü kimlik doğrulamasıyla korunur. Mobil cihazınızda parolalara erişmek ve otomatik olarak doldurmak için parmak iziniz, yüz kimliğiniz veya PIN'inizle kimliğinizi doğrulamanız gerekir. Google Chrome'dan ve diğer parola yöneticilerinden parolaları içeri aktarmanız da mümkündür.

Microsoft kişisel, iş veya okul hesapları

Bazen iş yeriniz veya okulunuz belirli kuruluş kaynaklarına erişirken Microsoft Authenticator'ı yüklemenizi isteyebilir. Cihazınızı uygulama üzerinden kuruluşunuza kaydetmeniz ve iş veya okul hesabınızı eklemeniz gerekir. Microsoft Authenticator, cihazınızda bir sertifika vererek sertifika tabanlı kimlik doğrulamasını destekler. Bu, kuruluşunuzun oturum açma isteğinin güvenilen bir cihazdan geldiğini bilmesini sağlar, ek Microsoft uygulamalarının ve hizmetlerinin her birinde oturum açmanıza gerek kalmadan bunlara sorunsuzca ve güvenli bir şekilde erişmenize yardımcı olur.
Daha Fazla Göster
Microsoft Authenticator 6.8.9 24 Nis 2024
24 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
Yeni özellikler, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleriyle ilgili çalışmalarımızı her zaman sürdürüyoruz. En iyi kimlik doğrulama deneyimi için en son sürümle ilgili güncel haberleri aldığınızdan emin olun.

~Microsoft Corporation
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Microsoft Authenticator
Fiyat: FREE
Sürüm: 6.8.9
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.microsoft.azureauthenticator
Boyut: 205,1 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 30 May 2015
Son Güncelleme: 24 Nis 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Microsoft Corporation
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Baskça - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Galiçyaca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Kazakça - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Microsoft Corporation
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle