tr

Marvel Şampiyonlar Turnuvası
Şimdi Yükle
Marvel Şampiyonlar Turnuvası
Marvel Şampiyonlar Turnuvası

Marvel Şampiyonlar Turnuvası

Süper Kahraman Dövüş Oyunu

Geliştirici: Kabam Games, Inc.
Uygulama Boyutu: 1,9 GB
Çıkış Tarihi: 10 Ara 2014
Fiyat: FREE
4
41,692 Derecelendirme
Boyut:
1,9 GB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
En büyük kozmik karşılaşmada en sevdiğin Marvel Süper Kahramanları ve Kötüleri ile epik bir karşılıklı dövüş aksiyonuna hazırlan! Örümcek Adam, Demir Adam, Wolverine ve diğerleri savaşa çağırılmayı bekliyor! En Büyük Marvel Şampiyonu olmak için ekibini topla ve macerana başla!

TURNUVA'YA HOŞ GELDİN:
Kaptan Amerika, Demir Adam'a karşı! Hulk, Wolverine'e karşı! Örümcek Adam, Deadpool'a karşı! Marvel tarihinin en büyük dövüşleri seni bekliyor! Evrenin kıdemlilerinden biri olan açgözlü Koleksiyoncu, seni Thanos, Fatih Kang ve daha pek çok kötüye karşı destansı bir savaşın parçası olmaya çağırdı! Mobil cihazında bu muhteşem ücretsiz dövüş oyununun tadını çıkar: Marvel Şampiyonlar Turnuvası!

ARKADAŞLARINLA BİRLİKTE SAVAŞ İÇİN HAZIRLAN:
• En güçlü İttifakı kurmak üzere arkadaşlarınla ve diğer Oyuncularla ekip oluştur
• İttifakınla bir strateji oluştur, müttefiklerine Şampiyonlarını savaşta tutmalarına yardımcı ol
• İttifak Etkinliklerinde zirveye ulaşmak için savaş ve özel İttifak ödülleri kazanmak için özel olarak tasarlanan macera haritalarında İttifakınla birlikte İttifak Macerası Serilerine katıl
• Dünyanın dört bir yanından İttifaklarla kapışarak İttifakının neler yapabileceğini gör!

EN GÜÇLÜ ŞAMPİYONLARLA EKİBİNİ OLUŞTUR:
• Kahramanlardan ve kötülerden oluşan kudretli bir ekip oluştur (Dilediğin Şampiyonu Seç: Demir Adam, Hulk, Wolverine, Fırtına, Star-Lord, Gamora, Örümcek Adam, Deadpool, Manyeto ve Kış Askeri gibi)
• Kang'ı ve Thanos'u yenmek için maceralara katıl ve Marvel Evreninin yok olmasını önlemek için süper güçlere sahip yeni ve gizemli kozmik bir rakiple mücadele et.
• Çeşitli Ustalık yolları ile ekibinin saldırı ve savunmasını güçlendir

EN KUDRETLİ SÜPER KAHRAMANLARI (VE KÖTÜLERİ!) TOPLA:
• Marvel Çizgi Romanlarından çeşitli kahramanlar arası bağlara göre gelen sinerji bonuslarını kazanmak için kahramanlardan ve kötülerden oluşan ekibini akıllıca bir araya getir, yükselt ve yönet
• Örneğin Kara Panter ile Fırtına veya Cyclops ile Wolverine'i bonus için eşleştirebilir ya da ekip bağlantı bonusu için Galaksinin Koruyucuları'ndan bir ekip oluşturabilirsin
• Bir Şampiyon ne kadar güçlüyse, özellikleri, yetenekleri ve özel hareketleri de o kadar iyi olur
Turnuva'ya sürekli yeni Şampiyonlar eklenmekte!

MACERAYA ATIL VE SAVAŞ:
• Klasik Marvel hikâye anlatımıyla dolu bu heyecan verici macerada bir yolculuğa çık
• Marvel Evreninde çeşitli kahramanlarla ve kötülerle, unutulmaz yerlerde savaş: Mesela İntikamcılar Kulesi, Oscorp, Kyln, Wakanda, Barbarlık Toprakları, Asgard, S.H.I.E.L.D. Helicarrier ve daha fazlası!
• Dinamik macera haritalarını keşfet ve mobil platform için özel olarak geliştirilen kontrol sistemiyle aksiyon dolu savaşın keyfini çıkar

Bizi Facebook'ta beğen: www.facebook.com/MarvelContestofChampions
YouTube kanalımıza abone ol: www.youtube.com/MarvelChampions
Bizi Twitter'da takip et: www.twitter.com/MarvelChampions
Bizi Instagram'da takip et: www.instagram.com/marvelchampions
www.playcontestofchampions.comTURNUVA'YA HOŞ GELDİN:
Kaptan Amerika, Demir Adam'a karşı! Hulk, Wolverine'e karşı! Örümcek Adam, Deadpool'a karşı! Marvel tarihinin en büyük dövüşleri seni bekliyor! Evrenin kıdemlilerinden biri olan açgözlü Koleksiyoncu, seni Thanos, Fatih Kang ve daha pek çok kötüye karşı destansı bir savaşın parçası olmaya çağırdı! Mobil cihazında bu muhteşem ücretsiz dövüş oyununun tadını çıkar: Marvel Şampiyonlar Turnuvası!

HİZMET KOŞULLARI:
Lütfen, hizmetlerimizi kullanmadan önce; sizinle Kabam arasındaki ilişkileri düzenleyen Hizmet Koşulları Sözleşmesini ve Gizlilik Bildirimimizi okuyun.

https://kabam.com/terms-of-service/?lang=tr
https://kabam.com/privacy-notice/?lang=tr
Daha Fazla Göster
Marvel Şampiyonlar Turnuvası 42.0.0 4 Ara 2023
4 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Etkinlik Macerası - Partide bir MünasebetsizTatillerde bir araya gelmenin iyi ve kötü yanları vardır. Garip sohbetler eşliğinde güzel yemekler yenir. Arkadaşlar ve aileler saatlerce birlikte yolculuk eder. Bol bol hediye verilir ve… Peki partiyi bozan münasebetsiz misafirler arasında gelişigüzel kavgalar da yaşanabilir mi? Bobby Drake ve Kitty Pryde, Sezonluk kutlamalarda Oyuncu'yu da aralarında görmek istiyor fakat Turnuva'da yer alan herkes bu özel partiye baskın yapıp ortalığı karıştırma peşinde gibi görünüyor! Bu anlamsız saldırı hamlesinin arkasındaki isim kim olabilir? Gerçekten kim olabilir? Partide bir Münasebetsiz macerasında tüm yanıtları öğren!İlave Macera - Ben O Kırmızı Kostümün İçindeki Adam Değilim!Her yıl bu zamanlar, Red Guardian’ın posta kutusu başkalarına gönderilen mektuplarla dolup taşıyor. Oyuncak ve hediye isteyen çocuklardan gelen mektuplar. Korkunç yazım hataları, kurabiye kırıntıları ve kırmızı kostüm içindeki bir adamın üstünkörü çizimleriyle dolu mektuplar. Her yıl!Bu yıl, özellikle kırmızı kostüm içindeki bir adamın yuvarlak çizimlerinden çok fazla gördükten sonra Red Guardian'ın burasına kadar geldi. Kuzeyde soğuk iklimde yaşayan biri olabilir, kırmızı beyaz giyiniyor olabilir ve hatta biraz tombul biri bile olabilir! Ama Onun kırmızı kostümün içindeki adam olmadığı kesin! Bu yıl son olacak. Red Guardian tatillere bir son vermek için Şampiyonlardan oluşan bir ittifak kuracak ve böylece bir daha asla mektup almayacak.Dokuzuncu Yıl Dönümü KutlamasıTurnuva 9 yaşına giriyor! Yeni bir Unvan, Profil Resmi ve daha fazlasını edinmek için sen de şenliklere katıl. Cesur derecesine ulaşmış Oyuncular için özel ödüller içeren 7 günlük ilerleyiş seviyesine dayalı bir takvim var! 5 ve 6 Yıldızlı Kristal Parçası Arenalarının yanı sıra “Salonlar” Maceraları da geri dönüyor.Şölen ve Övgüler Etkinlikleri Geri GeliyorÖzel Şölen Kristalleri, teklifler ve tatil etkinliklerine sahip olmak için 20 Aralık'tan önce Fatih derecesine ulaş (4. Sahneyi tamamlayarak)! Şölen Etkinliklerinde, ödüllerin keyfini çıkardıkça daha fazla puan kazanacaksın. Ayrıcalıklı Unvanlar ve Profil Resimleri kazanırken daha da fazla Büyük Şölen Kristali elde etmelerine yardımcı olmak için İttifak arkadaşlarını da görevlendirmeyi unutma.Tatil HediyesiYıl sonu tatil hediyesi Seçiciyi sakın kaçırma! Hikaye İlerleyiş düzeyine göre en sevdiğin hediyeyi seç.ŞAMPİYON GÜNCELLEMELERİKızıl Kafatası ve Şokçu güncellendi! Yeni ve güncellenmiş yetenekleri hakkında daha fazla bilgi almak için Şampiyon İncelemelerine göz at.Bu ve tüm yenilikler için blog sayfasına göz at: playcontestofchampions.com!

~Kabam Games, Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Marvel Şampiyonlar Turnuvası
Fiyat: FREE
Sürüm: 42.0.0
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Boyut: 1,9 GB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 10 Ara 2014
Son Güncelleme: 4 Ara 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Kabam Games, Inc.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Norveççe Bokmål - Portekizce - Rusça - Tayca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Kabam Games, Inc.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle