tr

Signal - Gizli Mesajlaşma
Şimdi Yükle
Signal - Gizli Mesajlaşma
Signal - Gizli Mesajlaşma

Signal - Gizli Mesajlaşma

Gizliliğe merhaba de‪.‬

Geliştirici: Signal Messenger, LLC
Uygulama Boyutu: 136 MB
Çıkış Tarihi: 29 Tem 2014
Fiyat: FREE
4
19,739 Derecelendirme
Boyut:
136 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Signal, gizlilik odaklı bir mesajlaşma uygulamasıdır. İletişimi tamamen gizli tutan güçlü uçtan uca şifreleme ile ücretsiz ve kullanımı kolaydır.

• Metinleri, sesli mesajları, fotoğrafları, videoları, GIF'leri ve dosyaları ücretsiz olarak gönderebilirsin. Signal, telefonunun veri bağlantısını kullanır böylece SMS ve MMS ücretlerinden kurtulursun.

• Son derece net bir şekilde şifrelenmiş sesli ve görüntülü aramalarla arkadaşlarını arayabilirsin. Signal 40 kişiye kadar olan grup görüşmeleriyle destekliyor.

• 1.000 kişiye kadar grup sohbetleriyle her zaman bağlantıda kal. Yönetici izin ayarları ile kimlerin paylaşım yapabileceğini ve grup üyelerini yönetebileceğini kontrol et.

• 24 saat sonra kaybolan resim, metin ve video Hikayeleri paylaş. Gizlilik ayarları, her bir Hikayeyi tam olarak kimlerin görebileceğini kontrol etmeni sağlar.

• Signal, gizliliğin için tasarlandı. Senin hakkında veya kimlerle konuştuğun hakkında hiçbir şey bilmiyoruz. Açık kaynak Signal Protokolümüz, mesajlarını okuyamayacağımız veya aramalarını dinleyemeyeceğimiz anlamına gelir. Buna başkaları da dahil. Gizli giriş yok, veri toplama yok, taviz yok.

• Signal bağımsızdır ve kâr amacı gütmez, yani bildiğinden farklı türde bir kuruluştan farklı türde bir teknoloji sunar. 501c3 kapsamında kâr amacı gütmeyen bir kuruluş olarak reklamcılar veya yatırımcılar tarafından değil, senin gibi kişilerin bağışlarıyla destekleniyoruz.

• Destek, sorular veya daha fazla bilgi için lütfen https://support.signal.org/ adresini ziyaret et.

Kaynak kodumuzu kontrol etmek için https://github.com/signalapp adresini ziyaret et.

Bizi Twitter'daki @signalapp ve Instagram'daki @signal_app hesaplarından takip edebilirsin
Daha Fazla Göster
Signal - Gizli Mesajlaşma 6.54 20 Ara 2023
20 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
• Sessiz sohbetlerle ilgili bir hatayı ve Signal simgesindeki okunmamış mesaj sayacı ile ilgili bir hatayı düzelttik. Artık rozet sayısı, sürekli görmezden gelmeyi seçtiğin konuşmaları sürekli yok sayıyor.• Bu güncelleme; mesaj tepkileri, çıkartmalar ve duvar kağıdı renk seçimleri için VoiceOver desteğini de etkinleştirir.

~Signal Messenger, LLC
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Signal - Gizli Mesajlaşma
Fiyat: FREE
Sürüm: 6.54
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Boyut: 136 MB
Çıkış Tarihi: 29 Tem 2014
Son Güncelleme: 20 Ara 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Signal Messenger, LLC
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bengalce - Danca - Endonezce - Farsça - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Gucerat Dili - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Marathi - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Urduca - Uygurca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İrlandaca - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle