tr

Loopy Messenger - Professional
Şimdi Yükle
Loopy Messenger - Professional
Loopy Messenger - Professional

Loopy Messenger - Professional

Unofficial Telegram

Geliştirici: MUBIQUO
Uygulama Boyutu: 149,2 MB
Çıkış Tarihi: 24 Nis 2014
Fiyat: FREE
5
5 Derecelendirme
Boyut:
149,2 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Loopy Telegram protokolüne dayanan çok güçlü bir mesajlaşma uygulamasıdır.

Üstün hızlı, çoklu cihaz destekli ve güvenli Telegram protokolü üzerinden Loopy, gerçek zamanlı mobil mesajlaşmaya olanak sağlar.

Teknoloji harikası bir elçi olan Loopy gerçek zamanlı olarak kısa notları, yapılacaklar listelerini, ekip görevlerini, hedefleri ve her türdeki dosyaları paylaşmanıza hatta video ve ses dosyalarını çalmanıza olanak sağlar.

Loopy Messenger radikal bir yenilikçidir ve birçok konuda ilk olmuştur. Loopy, şu özellikleri sağlayan ilk mesajlaşma uygulamasıdır:

- .ZIP & .RAR support
- Her ses formatını destekleyen Ses Oynatıcısı (Apple Lossless ya da Compressed, Ogg, Vorbis, Flac, Opus...)
- Gerçek Zamanlı İş Birliği Listeleri
- Gerçek Zamanlı İş Birliği Kısa Notları
- Renk Etiketleri
- En kolay kullanım için Belgelere ve Medya görüntülemelere rozet bazlı erişim.
- Email client
- Face/Fingerprint ID security
- One-Tap-Front-Cam Video Messages
- File Sharing Container
- iCloud Drive

ÖNEMLİ, EĞER TELEGRAM KULLANIYORSANIZ KİMSEYİ YENİDEN DAVET ETMENİZ GEREKMEZ.
TELEGRAM KİŞİLERİNİZİ VE SOHBETLERİNİZİ LOOPY'DE BULABİLİRSİNİZ !!

10000 kişiye kadar kapasitesi olan grup sohbetlerinde her türde belgeleri ve videoları paylaşın, internetten çoklu fotoğrafları gönderin ve aldığınız tüm medya içeriğini anında iletin. Tüm mesajlarınız bulutta saklanır böylece ***tüm cihazlarınızdan*** kolayca erişebilirsiniz.

En üst seviyede gizlilik arayanlar için Gizli Sohbetler, gönderilen mesajı sadece alıcının okuyabileceği uçtan uça şifreleme özelliği ile desteklenir. Gizli Sohbetler Telegram sunucuları üzerinde kayıt altına alınmaz ve mesajlarınızı her iki cihazdan silinmesi için otomatik olarak programlayabilir ve geride hiçbir iz kalmamasını sağlayabilirsiniz.

*** Neden Loopy'e Geçmeliyim? ***

Resmi Telegram istemcisinin tüm avantajlarından faydalanırsınız ve buna ek olarak bir takımı, evinizi ya da bir arkadaş partisini yönetebilirsiniz ! ;) Loopy oynatıcısı Flac, Ogg Vorbis, Opus, Apple Lossless ve Apple Compressed gibi formatları yeniden üretebilir ancak Telegram istemcisi bunları yapamaz

Telegram protokolü:

HIZLI: Piyasadaki en hızlı mesajlaşma sistemidir çünkü kullanıcıları, onlara en yakın durumdaki, dünya genelinde konumlanmış veri merkezlerine bağlayan dağınık bir altyapı sistemi kullanır.

GÜVENLİ: Telegram'ın görevi, mesajlaşma uygulamaları arasındaki en güvenli sistemi sağlamaktır. Telegram, yüksek hızda iletim ve zayıf bağlantılarda güvenilirlik konusunda zaman içinde kendini kanıtlamış algoritmalara sahip MTProto protokolü üzerine inşa edilmiştir.

BULUT DEPOLAMA: Tüm cihazlarınız arasında benzersiz senkronizasyon ile bilgilerinize her zaman güvenle erişebilirsiniz. Mesajlaşma geçmişiniz Telegram bulut sunucularında ücretsiz olarak saklanır. Verilerinizi asla kaybetmeyin!

GRUP SOHBETİ VE PAYLAŞIM: 10000 üyeye kadar yayın listeleri ve geniş grup sohbetleri oluşturabilir, hızlıca büyük videoları ve belgeleri (.doc, .ppt, .zip vb) paylaşabilir, arkadaşlarınıza sınırsız sayıda fotoğraf gönderebilirsiniz.

GÜVENİLİR: Mesajlarınızı mümkün olan en küçük boyutlarda iletmek için tasarlanmıştır ve bugüne kadar yapılmış en güvenilir mesajlaşma sistemidir. Zayıf mobil bağlantılarda bile çalışır.

GİZLİLİK: Telegram gizliliğinize büyük önem verir ve üçüncü kişilere bilgilerinize erişim izni vermez.
___
Loopy Messenger might contain ads in your chatlist that you can deactivate.
Daha Fazla Göster
Loopy Messenger - Professional 6.3 6 Şub 2020
6 Şub 2020 Sürüm Geçmişi
6.3- Compatible with newest iPhones.

~MUBIQUO
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Loopy Messenger - Professional
Fiyat: FREE
Sürüm: 6.3
Uyumluluk: iOS 9 veya Sonrası
Boyut: 149,2 MB
Çıkış Tarihi: 24 Nis 2014
Son Güncelleme: 6 Şub 2020
İçerik Derecesi: 17+
Geliştirici: MUBIQUO
Dil: Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Hintçe - Hollandaca - Japonca - Katalanca - Korece - Macarca - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle