tr

inDrive taksi kaynağı
Şimdi Yükle
inDrive taksi kaynağı
inDrive taksi kaynağı

inDrive taksi kaynağı

İhtiyacınız olan taxi kaynağ‪ı‬

Geliştirici: SUOL INNOVATIONS LTD
Uygulama Boyutu: 338,4 MB
Çıkış Tarihi: 2013-12-19
Fiyat: FREE
4
4,270,951 Derecelendirme
Boyut:
338,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Fiyat, sürücü, araç, model ve biniş zamanı... inDrive (inDriver) uygulaması ile hepsini siz seçin. Özgürce seyahat et Türkiye.

Kaliforniya'daki genel merkezimizden dünya genelinde 47 ülkede inDrive'ı kullanıma sunduk.

Silikon Vadisi'nin yeni başarı öyküsü inDrive, önceki adıyla inDriver, 47 ülkede 600'ten fazla şehirde kullanılan ücretsiz bir araç çağırma uygulamasıdır. inDrive artık Türkiye’de! Gücü insanlara geri vererek hızla büyüyoruz.

inDrive can be used as a taxi aggregator, bringing riders and drivers for rides.
As a mobility technology partner, inDrive may help with transport and travel to the related parties. Riders can use the app to have a trip within the city. Taxi drivers can use the app to offer a ride experience to the riders through inDrive. You can use inDrive for a safe drive.

HERKES İÇİN ADALET
Adil fiyat, umduğumuz değil, hemfikir olduğunuz fiyattır. inDrive, insanların her zaman bir anlaşmaya varabileceklerini kanıtlamak için var.

HIZLI VE KOLAY
Hesaplı bir yolculuk basit ve hızlıdır. Uygulamada "A" ve "B" noktalarını girin, ödemek istediğiniz ücreti belirtin ve sürücünüzü seçin. Ulaşım ve yolculuk artık teknolojiyle birleşti.

ÜCRETİNİZİ TEKLİF EDİN
inDrive size uygun, istikrarlı bir seyahat deneyimi sunar. Ücrete ve sürücüye algoritma değil siz karar verirsiniz. Diğer taksi uygulamaları gibi süre ve kilometreye göre fiyatlandırma yapmıyoruz. Yolculuk başlamadan sürücü ile fiyat üzerinde kazan-kazan modeliyle anlaşıyorsunuz. Taksi kaynağı olarak kullanabileceğiniz farklı bir uygulama.

SÜRÜCÜNÜZÜ SEÇİN
Önceleri inDriver olarak bilinen inDrive, yolculuk isteğinizi kabul eden sürücülerden istediğinizi seçmenizi sağlar. En iyi fiyata, varış saatine, taksi sürücü puanına, tamamlanan yolculuk sayısına ve hatta araba modeline göre seçim yapabilirsiniz. Yani taksi sizi değil siz taksiyi seçersiniz.

GÜVENDE KAL
Yolculuğu kabul etmeden sürücünün adını, araba modelini, plakasını ve daha önce tamamlanan yolculukların sayısını görün. Yolculuğunuz sırasında Yolculuğu Paylaş"" butonunu kullanarak sürücü bilgilerini ve arabanın gerçek zamanlı konumunu aileniz veya arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz. Gerçek zamanlı konumunuz, mesajlaşma uygulamaları, sosyal medya, e-posta veya SMS ile paylaşılabilir. Tüm bunlar, sürüş boyunca deneyiminizi güvenli ve emniyetli kılmak için. Hem sürücülerin hem de yolcuların %100 güvenli yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlamak için uygulamaya sürekli olarak yeni güvenlik özellikleri ekliyoruz.

İSTEKLERİNİZİ BELİRTİN
Özel istekleriniz mi var? SUV, yolda ekstra duraklama, çocuk koltuğu veya özel ihtiyaçlarınız gibi seyahat isteklerinizi belirtin. "Evcil hayvanla seyahat", "Bavulum var" gibi özel ihtiyaçlarınızı veya diğer detayları yorum alanına yazabilirsiniz.
Kanunlar gereği taksimetre yolculuk boyunca açık olmalıdır.

Türkiye, uygulamamızı denemeniz için sabırsızlanıyoruz. Uygulamayı yükleyin ve gidelim! İyi yolculuklar.

Seçme özgürlüğünün keyfini çıkarın. Taksi uygulamalarını bir kenara bırakın ve inDrive ile yolculuk yapın. Tam da size göre bir yolculuk uygulaması!
Daha Fazla Göster
inDrive taksi kaynağı 5.59.1 2023-12-29
2023-12-29 Sürüm Geçmişi
Perde arkasındaki işleri geliştirmekle meşguldük. Bu değişiklikler incelikli olabilir, ancak deneyiminizi daha keyifli hâle getirmeyi amaçlar. Lütfen uygulamamızı puanlayıp düşünce ve önerilerinizi paylaşın.

~SUOL INNOVATIONS LTD
Hakkında Daha Fazla Bilgi: inDrive taksi kaynağı
Fiyat: FREE
Sürüm: 5.59.1
Uyumluluk: iOS 14 veya Sonrası
Boyut: 338,4 MB
Tür: Travel
Çıkış Tarihi: 2013-12-19
Son Güncelleme: 2023-12-29
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: SUOL INNOVATIONS LTD
Dil: Türkçe - Arapça - Azerice - Bengalce - Endonezce - Filipince - Fransızca - Gürcüce - Hintçe - Kamboçça - Kannada - Kazakça - Laoca - Malay - Nepalce - Portekizce - Rusça - Tamil - Tayca - Ukraynaca - Urduca - Vietnamca - İngilizce - İspanyolca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: SUOL INNOVATIONS LTD
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle