tr

Lost Words
Şimdi Yükle
Lost Words
Lost Words

Lost Words

Geliştirici: Magma Mobile
Uygulama Boyutu: 83,7 MB
Çıkış Tarihi: 6 Şub 2014
Fiyat: FREE
3.8
6 Derecelendirme
Boyut:
83,7 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Tüm gizli harfleri bulabilecek misin?

Lost Words'de, amacın verilen kelimenin tüm gizli harflerini bulmak. Doğru kelimeyi bulmak için 6 deneme hakkın olacak. Doğru kelimeyi ararken, doğru yerleştirilmiş harfler yeşille gösterilip yanlış yerleştirilmiş harfler turuncuyla gösterilerek önceki denemelerine dayalı ipuçlarından faydalanabilirsin.

2 farklı oyun modunda oynayabilirsin. Birini rahatlamak için, istediğin zorluğu seçip zihin egzersizi yaparak “Lost Words” üstadı olmak için oynayabilirsin. İkinci modda, mümkün olduğunca fazla kelime bulman gerekecek. Bu modda, bonuslar alma şansın olacak ancak engellere de dikkat etmelisin. Bu engeller, gizli kelimeyi bulmanı çok daha zor bir hale getirecek. Oyunu oynadıkça daha fazla Magma Parası biriktirecek ve mağazadan ek bonuslar alabileceksin.

Oyunu yetişkinlerin yanı sıra çocukların da oynayabilmesi için, karmaşık kelimelerin dışında bulunması kolay kısa kelimeler bulunan bir “çocuk” modu da ekledik.

Görkemli Mısır havasını yansıtan oyun, süper eğlenceli olmasının yanı sıra muhteşem bir zihin egzersizidir. Lost Words'ü hemen ücretsiz indir!

Oyun tabletlerle de uyumludur
Daha Fazla Göster
Lost Words 1.0.3 30 Ağu 2017
30 Ağu 2017 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.- iOS 11 compatibility- Bug fixes

~Magma Mobile
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Lost Words
Fiyat: FREE
Sürüm: 1.0.3
Uyumluluk: iOS 8 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.magmamobile.game.LostWords
Boyut: 83,7 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 6 Şub 2014
Son Güncelleme: 30 Ağu 2017
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Magma Mobile
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Korece - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Tayca - Yunanca - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Magma Mobile
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle