tr

PUMATRAC Run Train Fitness
Şimdi Yükle
PUMATRAC Run Train Fitness
PUMATRAC Run Train Fitness

PUMATRAC Run Train Fitness

Home Workout and Fitness Coach

Geliştirici: PUMA SE
Uygulama Boyutu: 94,3 MB
Çıkış Tarihi: 18 Eyl 2013
Fiyat: FREE
4
870 Derecelendirme
Boyut:
94,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
PUMATRAC sporu sevmen için birçok yol sunar. İIsmarlama egzersiz içeriği ile kişisel bir koç rolünü üstleniyor - 120'den fazla ücretsiz egzersiz - ve neye ihtiyacınız olduğunu biliyoruz. Ayrıca bunu yapmak için sizi neyin motive ettiğini biliyoruz. Fitness rutini oluşturmak için, antrenmanını planlamak ve programını takip etmek, özel etkinliklere katılmak, benzer fikirdeki sporculardan destek almak için (araçlar ekleyebilirsin) ihtiyacın olan her şeye sahipsin. PUMATRAC, çevrendeki sporcuların nerelerde spor yaptığını görmene yardımcı olur.

• Kişiselleştirilmiş koşu ve egzersiz içeriği al
Akıllı öğrenme motoru, performansa dayalı egzersiz kütüphanesinden kişiye özel antrenmanlar sunar. PUMA Team Faster ile egzersiz yaptıkça daha güçlü ve hızlı olabileceğin yeni antrenmanlarla sana destek olur.

• PUMA'nın dünyaca ünlü sporcularıyla antrenman yap
Dünyanın dört bir yanından en iyi sporcuların yaptığı antrenmanları inceleyip, alanlarında nasıl en iyi olduklarını deneyimleyerek öğrenmeni sağlıyoruz.

• Boks, yoga, pilates ve koşu antrenmanları ile motive ol
Alışılmışın ötesinde, dev bir sıçrama yap. PUMA Team Faster antrenörleri yenilikçi ve eğlenceli yollarla seni ileriye taşır.

• Birlikte koş ve egzersiz yap
Antrenmana ısınma egzersizi videoları ile hazırlan. Ardından PUMATRAC'in antrenman boyunca sana yol göstermesine izin ver. Antrenmanını soğuma egzersizi videoları ile bitir. PUMATRAC her adımda seninle.

• Tamamlayıcı bir egzersiz ve koşu planı yap
Planlayıcı, doğru egzersizleri doğru saatlerde yapmana yardımcı olur. Hedefini seç (koşu, fitness, ağırlık) ve her geçen gün hedefine ulaşmanı sağlayacak antrenmanlarını planlamaya başla.

• Özel PUMA etkinliklerine ve tekliflerine erişim al
PUMA Team Faster antrenör ve sporcularına bağlan, öğren ve ter at. Lokal fitness efsaneleriyle tanış.

• Kendi müziğinle antrenman yap
PUMATRAC Spotify müzik listene erişimine izin verir, böylece kendi ritmine geçebilirsin.

• Sosyal akıştan ilham al ve motivasyonunu arttır.
Favori sosyal ağlarını entegre et. Bu sayede arkadaşlarının yardımı ile daha güçlü ve daha hızlı koşabilirsin. Başkalarına ilham vermek ve onlardan ilham almak için kendi hikayeni yarat.

• Sağlık yarışmalarına katıl
Farklı egzersiz ve koşular için skor tablosunda nerede olduğuna bak, ve kendini bir üst seviyeye taşımak için daha çok ter at.

• Egzersizini ve koşunu çevrendekilerle paylaş
PUMA Team Faster antrenörlerini ve arkadaşlarını antrenman çemberine ekle. Böylece yaptıklarını onlarla paylaşabilir, birlikte antrenman yapmaya davet edebilir ve birbirinizi motive edebilirsiniz.

• Apple Health ile entegrasyon
PUMATRAC profilini zenginleştirmek için ve doğru kalori hesaplaması için Healtkit'i kullanır. Böylece antrenmanlarını ve aktivitelerini Apple Sağlık'ta kaydedebilirsin.

• Apple Saat için PUMATRAC
Telefonunu evde bırak ve Apple saatinle koşmaya devam et. Kalp atış hızını, mesafeyi, süreyi, irtifayı ve yakılan kalorileri kolayca izle. Koşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Apple saatin artık, telefonunla bir egzersiz yaparken kalp atış hızını da izliyor.

Arka planda çalışmaya devam eden GPS pil ömrünü azaltır.
Daha Fazla Göster
PUMATRAC Run Train Fitness 4.20.9 29 Haz 2023
29 Haz 2023 Sürüm Geçmişi
PUMATRAC egzersiz deneyimi geliştirmek için sürekli çalışıyoruz - bu güncelleme de bundan farklı değil. Teknik geliştirmeler yapmaya özen gösterdik; dolayısıyla sen sadece antrenmanına konsantre olabilirsin!Sürekli geri bildirim ve PUMATRAC deneyimini geliştirmeye yardımcı olduğun için teşekkür ederiz.

~PUMA SE
Hakkında Daha Fazla Bilgi: PUMATRAC Run Train Fitness
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.20.9
Uyumluluk: iOS 15 ve watchOS 5 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.puma.trac.ios
Boyut: 94,3 MB
Çıkış Tarihi: 18 Eyl 2013
Son Güncelleme: 29 Haz 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: PUMA SE
Dil: Türkçe - Almanca - Fransızca - Lehçe - Rusça - Çekçe - İngilizce - İspanyolca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: PUMA SE
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle