tr

KeepSolid VPN Unlimited
Şimdi Yükle
KeepSolid VPN Unlimited
KeepSolid VPN Unlimited

KeepSolid VPN Unlimited

Hotspot Super Turbo Shield

Geliştirici: KeepSolid Inc.
Uygulama Boyutu: 34,5 MB
Çıkış Tarihi: 15 Eki 2013
Fiyat: FREE
4
102 Derecelendirme
Boyut:
34,5 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Tarama Yaparken Gizli Kalın ve Reklamsız Bir Şekilde Çevrim İçi Özgürlüğünüzün Keyfini Çıkarın!
KeepSolid VPN Unlimited® uygulamasını ücretsiz indirin ve 7 günlük denemenizi başlatın.

◆◆◆

Temel özelliklerimiz:

► DNS FIREWALL
Bu kurşun geçirmez özellik çevrim içi etkinliklerinizi korur ve iOS ve macOS cihazlarınıza kötü amaçlı yazılım bulaşmasını önlemenize yardımcı olur. Bir de üstüne üstlük, bu özellik kimlik avı sitelerini ve uygunsuz içeriğe sahip siteleri engellemenizi sağlar.
► WIREGUARD®
Bu son teknoloji VPN protokolü en yüksek düzeyde güvenlik ve en hızlı bağlantıyı sunar. En güncel kriptografiyi kullanır ve temel olarak mevcut VPN protokollerinden daha iyi olmaya çalışır.
► TAM GÜVENLİK
KeepSolid VPN Unlimited® her biri kendi güçlü yönlerine sahip son derece güvenli bir AES-256 şifreleme ve çeşitli VPN protocols sunar. Güncel protokollerimiz arasında OpenVPN®, IKEv2, KeepSolid Wise ve WireGuard® bulunmaktadır.
► MUTLAK GİZLİLİK
Tüm internet aktiviteleriniz anonim kalır ve dünyanın hiçbir yerinde izlenemez. iOS ve macOS için VPN'imiz, kayıt tutmama politikası, trafik şifreleme, IP ve DNS maskeleme sunmaktadır böylece hiçbir üçüncü taraf fiziksel konumunuzu takip edemez veya internet etkinliğinizi izleyemez.
► SINIRSIZ ERİŞİM
Tüm dünyada 80+ 3000+ yüksek hızlı proxy sunucusu sayesinde kullanıcılarımız tam çevrim içi özgürlüğün tadını çıkarabilir. Web'de özgürce gezinin, mevcut konumu şifreleyin ve fiziksel IP'niz nedeniyle web sitelerinin size farklı muamele etmesine izin vermeyin.
► Kill Switch - Kill Switch özelliğini açın ve VPN bağlantınızda beklenmeyen arızalar için endişelenmeyin.
► 24/7 Müşteri desteği
Ekibimiz her zaman hizmetinizdedir. Sorun veya sorularınız ne olursa olsun, doğrudan KeepSolid VPN Unlimited® uygulamasından, kişisel hesabınızdan veya web sitemizden müşteri desteğimizle iletişime geçmekten çekinmeyin.

◆◆◆

Günümüz gerçekliğinde, kimlik hırsızları nedeniyle bir VPN aboneliği zorunluluktur. Herkese açık WiFi'ye bağlanırken, sosyal ağları kullanırken veya çevrim içi bankacılık hesaplarını yönetirken, özel verilerinizin siber suçluların eline geçip geçmediğinden emin olamazsınız.

Çevrim içi güvenliğiniz konusunda 9 yıldan fazla deneyime sahip profesyonel KeepSolid VPN Unlimited® uygulamasına güvenin.

◆◆◆

Ücretsiz VPN deneme sürümünüzün bitiminden sonra abonelik seçeneklerimizden birini seçebilirsiniz: 1 Ay; 3 Ay; 1 Yıl; 3 Yıl; Ömür boyu.

Ek tekliflerimiz:
- Kişisel sunucu. VPN sunucusunun tek kullanıcısı olun ve en yüksek bağlantı hızını edinin.
- Kişisel IP. Temiz geçmişe sahip özel bir IP adresi edinin ve maksimum düzeyde gizlilik ve güvenilirlik sağlayın.
- Ek yuvalar. Kullanılabilir temel 5 cihaz sizin için yeterli değilse, VPN aboneliğiniz için her zaman yuva satın alabilirsiniz.
- Ekipler için VPN. Ekip planıyla hem kişisel hem de işle ilgili iletişimleri koruyun ve iş verimliliğinizi artırın.

◆◆◆

Sorumluluk reddi: VPN ve vpnunlimited.com alan adımızın şu ülkelerde engellenebileceğine dair raporlar aldık: Çin; BAE; Suudi Arabistan; Irak; İran; Türkmenistan; Türkiye.

Bu konumlarda bağlanmanın tamamen imkansız olduğunu söyleyemesek de, üstesinden gelinmesi gereken birkaç zorluk bulunmaktadır.

“WireGuard”, Jason A. Donenfeld'in kayıtlı bir ticari markasıdır.
""OpenVPN"", OpenVPN Inc. şirketinin kayıtlı bir ticari markasıdır.

keepsolid.com/privacy-policy
keepsolid.com/eua
Daha Fazla Göster
KeepSolid VPN Unlimited 9.0.0 18 Ara 2023
18 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Yeni Büyük Güncelleme Karşınızda!- Kullanılabilirliği geliştirmek için UI güncellendi.- Güncellenmiş şifrelemeyle güvenlik iyileştirildi.- Intel ve Apple Silicon işlemcilerle evrensel uyumluluk.- Bağlantı kararlılığı iyileştirildi.- Birçok farklı iyileştirme ve değişiklik.- Herhangi bir sorunuz veya geri bildiriminiz varsa, doğrudan uygulama üzerinden bizimle iletişime geçin (Menu > Support > Customer Support ) (Menü > Destek > Müşteri Desteği ) veya Mağaza'da bir puan veya yorum bırakın.

~KeepSolid Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: KeepSolid VPN Unlimited
Fiyat: FREE
Sürüm: 9.0.0
Uyumluluk: macOS 10 veya Sonrası
Boyut: 34,5 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 15 Eki 2013
Son Güncelleme: 18 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: KeepSolid Inc.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Farsça - Fransızca - Japonca - Korece - Portekizce - Rusça - Ukraynaca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: KeepSolid Inc.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle