tr

Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma
Şimdi Yükle
Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma
Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma

Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma

Broşür şablonu・Post hazırlama

Geliştirici: Onelight Apps CY Ltd
Uygulama Boyutu: 240,6 MB
Çıkış Tarihi: 15 Eyl 2013
Fiyat: FREE
4
132 Derecelendirme
Boyut:
240,6 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
DesignLab ile güzel tasarımlar ve profesyonel grafikler oluşturun. Sosyal medya için mükemmel olan çarpıcı görsel malzemeler üretmek için milyonlarca görüntü, grafik, yazı tipi ve özelleştirilebilir şablon arasından seçim yapın. Hızlı, eğlenceli ve kolaydır.

İnsanlar nasıl DesignLab kullanıyor:

- Sosyal medya grafikleri
- Tipografi tasarımı
- Etkinlik tanıtımı
- Doğum günü kartları ve davetiyeler
- Özel satış teklifleri
- Ekran görüntüsü biçimlendirmeleri
- Filigranlı fotoğraflar
- Gayrimenkul promosyonu
- Scrapbooking
- Pinterest mesajlar
- Albüm kapakları
- Kartvizitler
- İlham verici sözler
- Meme oluşturma

... ve çok daha fazlası.

----------

ÖZELLİKLER:

• Projeler - Projelerinizi tamamen düzenlenebilir geçmişi ile kaydedin ve daha sonra açın. Yaratıcı işbirliği için proje dosyasını bir arkadaşınızla paylaşın.

• Özelleştirilebilir Şablonlar - Profesyonel olarak tasarlanmış şablonlardan oluşan kütüphanemizden arama yapın ve seçin.

• İleri Metin Araçları - Kendi yazı tiplerinizle ya da dünyanın dört bir yanındaki en yetenekli tasarımcıların özenle seçilmiş koleksiyonuyla güzel tipografi hazırlayın. Boyutlarını, konumlarını, donukluğunu, rotasyonunu, karakter aralığını belirleme, yönlendirme ve renk kontrolü gibi birden fazla metin katmanı ekleyin. Ayrıca, eğri, viraj, silme ve metninize 3D dönüşümler uygulayabilirsiniz!

• Muhteşem Sanatlar - DesignLab, yüzlerce şaşmaz güzel illüstrasyon, dekoratif süs eşyaları ve tasarım öğeleriyle reçel ile doludur.

• Tabaka Tabanlı Düzenleme - Tabaka tabanlı düzenleme, karmaşık tasarımın basit bir şekilde oluşturulmasını sağlar. Düzenlenecek bir veya daha fazla katmanı seçmek için katman menüsüne dokunun. Ayrıca siparişlerine uzun dokundurarak ve istediğiniz konuma sürükleyerek yeniden düzenleyebilirsiniz.

• Özel Resim Ekleme - Özel resim veya kendi logonuzu içe aktarın ve fotoğraflarınızda tamamen düzenlenebilir bir katman olarak kullanın. Bu, mobil reklam öğesi için mükemmeldir ve her yerde markalaşma çabalarına yardımcı olur. Bu özelliği bir kolaj veya karalama defteri aracı olarak da kullanabilirsiniz!

• Blend ve Silme Araçları - Resim, metin veya ithal fotoğraf katmanlarının bir bölümünü silin ve benzersiz görüntüler oluşturmak için birkaç farklı karışım modu uygulayın. Ayrıca bir "odak modu" vardır - bu da silgi etkin olduğunda mükemmel hassasiyet sağlar.

• Çizim - Bir illüstrasyon oluşturmak, bir resim hakkında not almak, iş için bir fotoğraf işaretlemek veya kişisel dokunuş için bir imza eklemek için bu araçları kullanın.

• Şekiller - Vektör şekilleri oluşturun ve özelliklerini kolaylıkla kontrol edin.

• Fotoğraf Filtreleri - İstediğiniz görünümü elde etmek için filtre koleksiyonumuzdan birini seçin.

• Fotoğraf Ayarları - Fotoğraflarınızın parlaklığını, kontrastını, pozlamasını, doygunluğunu ve bulanıklık düzeyini ince ayarlayın.

• Yazı Tipi Kurulumu - Kendi yazı tiplerini yükleyin! Cihazınıza Dropbox veya E-posta gibi bir .otf veya .ttf dosyası gönderebileceğiniz bir yöntem kullanın. Daha sonra "Birlikte Aç ..." seçeneğini kullanın ve DesignLab'i seçin.

• Kırpma Aracı - Instagram için mükemmel olan popüler 1: 1 oranı da dahil olmak üzere çeşitli en-boy oranlarından birini seçin.

...ve dahası!
Ödeme, satın alma işleminin onaylanması ile birlikte iTunes Hesabından tahsil edilecektir.

Abonelik, geçerli abonelik dönemi bitmeden en az 24 saat önceden otomatik yenile özelliği kapatılmadığı sürece otomatik olarak yenilenecektir. Geçerli abonelik süresinin bitiminden önce 24 saat içerisinde hesaptan yenileme ücreti tahsil edilir.
Privacy Policy: https://onelightapps.io/privacy-policy
Terms of Use: https://onelightapps.io/terms-of-use
Daha Fazla Göster
Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma 5.56.1 25 Tem 2023
25 Tem 2023 Sürüm Geçmişi
- Ekli yeni ön ayarlar- Performans ve istikrar iyileştirmeleriUygulamayı beğendin mi? Bizi değerlendir! Soruların var mı? Destek bölümünden bizimle iletişime geç.

~Onelight Apps CY Ltd
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Grafik Tasarım・Logo・Afiş Yapma
Fiyat: FREE
Sürüm: 5.56.1
Uyumluluk: iOS 14 veya Sonrası
Boyut: 240,6 MB
Çıkış Tarihi: 15 Eyl 2013
Son Güncelleme: 25 Tem 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Onelight Apps CY Ltd
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fransızca - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle