tr

Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu
Şimdi Yükle
Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu
Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu

Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu

Battle Royale Silah oyunlar‪ı‬

Geliştirici: Cubic Games
Uygulama Boyutu: 742,9 MB
Çıkış Tarihi: 2 May 2013
Fiyat: FREE
4
13,986 Derecelendirme
Boyut:
742,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Pixel Gun 3D, eğlenceli bir çok oyunculu birinci şahıs nişancı oyunudur. Oyunu indir ve blok grafiklerin, rekabetçi oynanışın ve çok daha fazlasının tadını çıkar:

• 800+ silah
• 40 kullanışlı alet ve teçhizat
• 10 farklı oyun modu
• 10 heyecan verici mini oyun
• Yıl boyunca değişen 100+ gösterişli harita
• Zombilere karşı hayatta kalma senaryosu

* YEPYENİ KLANLAR *
Arkadaşlarınla birlik ol, klanınızı en üst seviyelere taşıyın ve birbirinden güzel hediyeleri kapın.
PvE Kuşatmaları'na direnmek için Kaleni geliştirip özelleştir ve diğer Klanların kaleleri yağmalamak için güçlü bir tank oluştur.

* KLAN SAVAŞLARINA KATIL! *
Savaşı kazanmak için bölgeleri ele geçir, devasa küresel haritayı kontrol et, kahramanlık puanları topla ve topraklarından kazanç sağlay.

* YÜZLERCE SİLAH *
Pixel Gun 3D'de 800'den fazla farklı silah var ve hepsini kullanabilirsin. Orta çağa ait bir kılıç kalkan ya da belki Karanlık Madde Jeneratörü kullanmak mı istersin? Kullan o zaman! El bombalarını da unutma...

* YÜZLERCE GÖRÜNÜM *
Ork, İskelet, kudretli bir Hero veya daha farklı biri mi olmak istiyorsun? Ekstra detaylı görünümler ve kıyafetleri kullanarak gösteriş yap. Veya Görünüm Editöründen kendi tasarımını oluştur.

* OYUN MODLARI *
Battle Royale, Yağma, Ölüm Maçı, Düello... Sınırları zorlaman için elinde bir sürü fırsat var. Her hafta değişen kapışmalardan bahsetmiyoruz bile...

* MİNİ OYUNLAR *
Savaşlardaki rakiplerin dişine göre olmamasından sıkıldın mı? O zaman yarışmalara katılıp dünyanın dört bir yanındaki savaşçılara yeteneklerini gösterme zamanı geldi. Keskin Nişancı Turnuvası, Parkur Mücadelesi, Planör Yarışı ve diğer mücadeleler kahramanını bekliyor!


---
This is not an official Mojang app. Pixel Gun 3D & Cubic Games are not associated or connected with Mojang AB. Minecraft is a trademark of Mojang AB and it is not endorsed by or affiliated with the creator of this game or its licensers.
---


SUBSCRIPTION PRICING AND TERMS
Subscription options
In our game we have the following subscription options: 1 Month, title: “Daily Gems” for $4.99 offers a monthly subscription after a 3-day free trial. The subscription provides 30 Gems on a daily basis and 1 Mythical egg per month.
End of trial and subscription renewal
This price is for United States customers. Pricing in other countries may vary, and actual charges may be converted to your local currency depending on the country of residence.
Payment will be charged to Apple ID Account after confirmation of purchase or at the end of the trial period if it is offered.
Subscription automatically renews unless auto-renew is turned off at least 24 hours before the end of the current period.
Your account will be charged for renewal up to 24 hours prior to the end of the current period.
Subscriptions can be managed by the user and auto-renewal can be turned off in user's Account Settings after purchase.
Any unused time of the free trial period, if offered, will be forfeited when the user purchases a subscription to that publication, where applicable.
Canceling trial or subscription
You can turn off the auto-renew for the subscription whenever you want to through iTunes. Check https://support.apple.com/HT202039.
When your current trial/subscription period expires, you will be unsubscribed. The current active subscription period can not be cancelled.
If you have any questions or comments, feel free to contact us at [email protected]
Privacy Policy: https://pixelgun3d.com/private-notice.php?page=privacy
Terms of Use: https://pixelgun3d.com/private-notice.php?page=terms
Daha Fazla Göster
Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu 24.0.1 12 Ara 2023
12 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
24.0 güncellemesi ile Yılbaşı geliyor! Noel Baba'ya en iyi savaşçı olduğunu ve bu harika hediyelere layık olduğunu kanıtlaYILBAŞI- Yılbaşı Ağacı Etkinliği. Yılbaşı ağacını dekore et, görevleri tamamla ve muhteşem ücretsiz ödüller kazan. Diğer Pixelguncılarla neşe ve eğlenceni paylaşmak için bu güzel fırsatı kaçırma- Yılbaşı Kapışması. Hediye avla! Ya da av ol... En iyi hediye takipçisi ol ve küresel sıralama tablosuna gir! Aralık ortasında geliyor- Arzuların Gerçekleşmesi Etkinliği. Dileklerin gerçekleşme zamanı yaklaşıyor. Oyuncuların Noel Baba'dan istediği her şey burada olacak!YENİ- Pixel Pass Yılbaşı Arbedesi Sezonu. Bu karmaşadan kim sorumlu biliyor musun? İpucu: Küçük yardımcılar ordusuna sahip- Buz Ninjası Piyangosu. Gizlilik ve el çabukluğu kuvvetten üstündür. Hediyeleri kimin çaldığını asla anlamayacaksınİYİLEŞTİRMELER- Battle Royale. Sandıkların ortaya çıkışları rastgele hâle getirildi ve daha fazla sandık ortaya çıkış noktası eklendi- Battle Royale. Nakavtlar artık öldürme serisinde sayılıyor.- Yılbaşı harita rotasyonu. Nerede olursan ol Yılbaşı ruhunu hisset!

~Cubic Games
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Pixel Gun 3D FPS Savaş oyunu
Fiyat: FREE
Sürüm: 24.0.1
Uyumluluk: iOS 11 veya Sonrası
Boyut: 742,9 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 2 May 2013
Son Güncelleme: 12 Ara 2023
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Cubic Games
Dil: -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle