tr

Star Girl Moda Italia
Şimdi Yükle
Star Girl Moda Italia
Star Girl Moda Italia

Star Girl Moda Italia

Geliştirici: Animoca Collective
Uygulama Boyutu: 121,4 MB
Çıkış Tarihi: 2 May 2013
Fiyat: FREE
3
31 Derecelendirme
Boyut:
121,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Star Girl: İtalyan Modası'nın zamanı geldi! Dünyanın Moda Başkentlerinden biri olan Milan'da, meşhur Via della Spiga boyunca ya da Gallerie Vittorio Emanuele'de alışveriş yapın! Uygulama, şimdi, yeni mini-oyunlar ve iyileştirmeler, yeni kostüm ve giysiler ve gizli oyun etkinliklerini içeren pek çok yeni iyileştirmelere sahip.

Bakışları üzerinizde topladınız, ancak bir star olmak için bundan daha fazlası gerekir! İster şarkıcılık, ister oyunculuk, ister modellik olsun; kendi seçeceğiniz bir kariyerde emin adımlarla yürüdüğünüzden emin olun. Zirveye çıkmak için sıkı çalışın, böylece kendinizi en popüler moda ve yaşam tarzı dergilerinin kapaklarında bile bulabilirsiniz! İlk izlenimlerin en önemli olduğunu sakın unutmayın; bu yüzden, modayı en sıkı şekilde takip eden şehirlerden birinde olduğunuz için, yalnızca en son moda kıyafetleri giydiğinizden emin olun!

Elbette, her star aktif bir sosyal yaşama ihtiyaç duyar; bu sebeple arkadaşlarınızla takılın ve beyaz atlı prensinizi bulmak için, şehirdeki en ateşli erkeklerle çıkın. Fotoğraflar çekebilir ve hatta bunları Facebook arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz!

Sizin gibi yükselen bir star için sınır, gökyüzüdür! Herkese, Milan'da bir Star Girl olmak için gereken ne varsa sizde olduğunu gösterin!

Özellikler:
Oyun, Milan, İtalya'da geçiyor
Bir sürü şık ve modaya uygun giysi ve takı
Çeşitli kariyer seçenekleri
Çeşitli iş ve görevleri tamamlayarak para kazanın
Daha fazla para ve eşi benzeri olmayan giysiler kazanmak için eğlenceli oyunlar oynayın
Rüyalarınızın erkeğini bulmak için, Flört ve Sohbet edin

Milan; Paris, Londra ve New York ile birlikte dünyanın dört büyük Moda Başkenti'nden biri ve lüks ürünler ile giyim ürünleri üretimi konusunda zengin bir tarihe sahip. 2009 yılında Dünya Moda Başkenti seçildi. Giorgio Armani, Valentino Garavani, Gianni Versace, Gianfranco Ferrè, Miuccia Prada, Krizia, Moschino, Etro, Trussardi, Missoni, ve Dolce & Gabbana dahil olmak üzere birçok ünlü moda tasarımcısına ev sahipliği yapıyor.

*Oyunun, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Fransızca, Basitleştirilmiş Çince, Geleneksel Çince, Japonca ve Korece versiyonları mevcuttur!*

**Lütfen unutmayın, uygulama ücretsizdir fakat oyun deneyimlerini geliştirmeyi arzulayan kullanıcılarımız için gerçek para karşılığı ücretli içerik satın alınabildiğini aklınızdan çıkarmayın. **

All statements or information contained in the responses, replies and/or answers in “Star Girl” are generated and powered by a 3rd party engine (API) and are the sole responsibility of such 3rd party engine (API) and not of Animoca. The fact that a particular statement or information contained in the responses, replies and/or answers is used in “Star Girl” does not mean that Animoca has endorsed that statement or information in any way or verified the accuracy, completeness or usefulness of any statement or information. Under no circumstances will Animoca be responsible for any loss or damage resulting from anyone’s reliance on statements or information contained in the responses, replies and/or answers in “Star Girl"
Daha Fazla Göster
Star Girl Moda Italia 4.2 30 May 2018
30 May 2018 Sürüm Geçmişi
Bu uygulama Apple tarafından Apple Watch uygulaması simgesini göstermek üzere güncellendi.Hey, Star Girls! We've got a small update that introduces some tweaks and fixes:- Minor UI Tweaks- Added support for latest OS versions- Enhanced game save systemCheck out the hottest fashion in Star Girl!

~Animoca Collective
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Star Girl Moda Italia
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.2
Uyumluluk: iOS 8 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.animocacollective.itunes.starGirlitalia
Boyut: 121,4 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 2 May 2013
Son Güncelleme: 30 May 2018
İçerik Derecesi: 12+
Geliştirici: Animoca Collective
Dil: Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Lehçe - Malay - Portekizce - Rusça - Tayca - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Animoca Collective
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle