tr

Cambly – İngilizce öğrenme
Şimdi Yükle
Cambly – İngilizce öğrenme
Cambly – İngilizce öğrenme

Cambly – İngilizce öğrenme

Konuşma ve Öğrenme Program‪ı‬

Geliştirici: Cambly, Inc.
Uygulama Boyutu: 191,7 MB
Çıkış Tarihi: 9 Eki 2012
Fiyat: FREE
4
13,670 Derecelendirme
Boyut:
191,7 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek mi istiyorsun? Sana önerimiz, ana dili İngilizce olan eğitmenlerle online ders yapabileceğin bir İngilizce öğrenme programı olan Cambly. Cambly’de ana dili İngilizce eğitmenlerle ilk dersten itibaren İngilizce konuşmaya başlarsın. Eğitmenlerimizle, kariyer hedeflerin için İş İngilizcesi, İngilizce kelime öğrenme ve dağarcığını geliştirme, IELTS/TOEFL gibi İngilizce sınavlar veya başlangıç seviyesinden itibaren İngilizce öğrenme üzerine çalışabilirsin!

Cambly, derslerini esnek bir şekilde programlaman için ana dili İngilizce olan eğitmenlere 7/24 ders yapma olanağı sağlar. Böylece, kendine yatırım yaparak İngilizce öğrenme hedeflerine daha kolay ve rahat ulaşırsın.

◉ ANA DİLİ İNGİLİZCE OLAN EĞİTMENLERLE PRATİK YAP
Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle İngilizce konuşma becerilerini geliştir. Cambly, dünyanın herhangi bir köşesinden ana dili İngilizce olan arkadaş canlısı bir eğitmene anında bağlanmanı sağlayarak, tercih ettiğin günde ve saatte İngilizce konuşma becerilerini geliştirirken İngilizceyi günlük hayatta kullanmana olanak tanır.

◉ KONUŞARAK İNGİLİZCE ÖĞREN
Sana özel tasarlanan derslerle İngilizce öğrenme hedefine ulaş. Cambly’de bulunan online eğitmenlerden herhangi birini seç. İngilizce kelime bilgisi, telaffuz ve akıcı konuşmak da dahil olmak üzere İngilizce konuşmada iyi olduğun yönleri güçlendirmek ve zayıf yönlerini geliştirmek için ders programlarını takip et. Düzenli pratik yaparak tutarlı olmak, İngilizce konuşma hedeflerine ulaşmanı kolaylaştıracak.

Cambly'nin İngilizce öğrenme programı, İngilizce konuşmayı akıcı bir şekilde öğrenmen için tasarlanmıştır. Eğitmenlerimiz, İngilizceyi ana dilin gibi konuşman için konuşma pratiği, dil bilgisi alıştırmaları ve İngilizce kelime öğrenme egzersizleri gibi çeşitli araç ve kaynaklar kullanırlar. Bu araç ve kaynaklar seni motive edip İngilizce konuşma becerilerini geliştirmene yardımcı olur.

◉ GÖRÜNTÜLÜ DERSLER VE UYGULAMA İÇİ MESAJ İLE ETKİLEŞİMLİ İNGİLİZCE ÖĞREN
Kitap yerine yüz yüze konuşmayı mı tercih ediyorsun? Cambly, eğitmeninle etkileşime geçmeni ve daha sürükleyici bir İngilizce öğrenme deneyimi yaşamanı sağlayan görüntülü sohbet özelliği ile sana kapsamlı bir çözüm sunar. Görüntülü dersler sayesinde eğitmenler sana görsel ipuçları sağlayıp geri bildirim verebilirler. Böylece telaffuz ya da beden dili konularında da sana yardımcı olabilirler.

Chat kutusu sayesinde planlanmış derslerin dışında da eğitmeninle iletişim kurabilirsin. Bu özelliği, derste işlenen konularla ilgili soru sormak ve İngilizce öğrenme hedeflerini tartışmak için kullanabilirsin.

Cambly herkes için bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır. Seviyen ne olursa olsun Cambly ile İngilizce öğren !

◉ EN İYİ FİYATLAR VE ABONELİKLER İLE HERKES İÇİN İNGİLİZCE
Cambly, İngilizce öğrenmen için çeşitli abonelikler sunar. Abonelikler, daha uzun süre pratik yapmak isteyen öğrenciler için artan oranlarda indirim seçenekleri ve daha fazla haftalık dakika içerir. Ayrıca, yoğun dönemlerinde aboneliğini duraklatabilir veya daha fazla pratik yapmak istemezsen aboneliğini iptal edebilirsin. Abonelik iptal kuralları yardım sayfamızda belirtilmektedir. Cambly, herkesin erişebileceği bir İngilizce öğrenme uygulamasıdır!


Cambly'yi indir ve en iyi İngilizce öğrenme uygulamasıyla İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek isteyen binlerce kullanıcının arasına katıl. İster başlangıç seviyesinde ister ileri seviyede bir öğrenci ol, Cambly sana İngilizce becerilerini geliştirmek için ihtiyacın olan araç ve kaynakları sunar. Bugün deneyin ve akıcı İngilizce yolculuğunuza güvenle başlayın!
Daha Fazla Göster
Cambly – İngilizce öğrenme 7.90.1 21 Ara 2023
21 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Geliştirmeler ve hata gidermeleri

~Cambly, Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Cambly – İngilizce öğrenme
Fiyat: FREE
Sürüm: 7.90.1
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Boyut: 191,7 MB
Tür: Education
Çıkış Tarihi: 9 Eki 2012
Son Güncelleme: 21 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Cambly, Inc.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Azerice - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Lehçe - Portekizce - Rusça - Tayca - Vietnamca - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle