tr

GOAL - Football News and Scores
Şimdi Yükle
GOAL - Football News and Scores
GOAL - Football News and Scores

GOAL - Football News and Scores

Stats transfers and fixtures

Uygulama Boyutu: 130,3 MB
Çıkış Tarihi: 17 Nis 2012
Fiyat: FREE
4
311 Derecelendirme
Boyut:
130,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Yepyeni GOAL uygulaması ile kendinizi futbola kaptırın. Formda bir Kyle Walker'dan daha hızlı olan GOAL, size dünyanın en iyi liglerinden ve en büyük turnuvalarından son dakika haberlerini ve en son skorları getiriyor. Futbol sizin her şeyinizse, GOAL ihtiyacınız olan tek uygulama.

"My Feed" özelliği ile tutkunuzu kişiselleştirin ve futbol sevginize özel bir deneyim oluşturun. Favori takımlarınızı ve sizin için en önemli müsabakaları kolayca seçin. GOAL, bu başlıkların ilk duyacağınız manşetler olmasını sağlayacak.

HABERLER
Dünyanın dört bir yanındaki GOAL muhabirleri, hazırladıkları rakipsiz dosyalarla sizi kulüplere ve oyunculara daha da yakınlaştırıyor.

CANLI SKORLAR
GOAL, futbol dünyasındaki en hızlı canlı skor işlevine sahiptir. Her maçta, ligde ve turnuvada, yerel veya uluslararası, biri gol atarsa bunu bileceğinizden emin olabilirsiniz.

KAPSAMLI MAÇ İSTATİSTİĞİ
Farkı yaratan ayrıntılardır. İşte bu yüzden, OPTA tarafından desteklenen GOAL, size sahadan canlı olarak en kapsamlı istatistikleri sunuyor. Kadrolar, yorumlar, puan durumları ve çok daha fazlası...

KAFA KAFAYA
Her gün bir derbi günüdür ve ajandanızdaki "kazanılması gereken" o tarih için çok özel verilerimiz var. Takımınızın fikstüründeki herhangi bir takıma karşı nasıl bir performans sergilediğini görmek için GOAL'un Kafa Kafaya özelliğini kullanın.

ANLIK BİLDİRİMLER
Futbolla ilgili her şey tek bir yerde. Tüm bunları ve çok daha fazlasını anlık bildirimlerle alabilirsiniz. Sohbete katılmak için kaydolun ve futbolun en hızlı uygulamasının hayranı olun.
Daha Fazla Göster
GOAL - Football News and Scores 11.4.0 28 Kas 2023
28 Kas 2023 Sürüm Geçmişi
En son GOAL uygulama güncellemesi lig sıralamalarına bazı iyileştirmeler getiriyor! Puan durumu artık genel bakış sekmesinin yanı sıra Maç Sayfalarında kendilerine ayrılmış sekmelerde de bulunabiliyor. Ayrıca yepyeni Takım Sayfaları ile gecikme ve performans sorunlarına yönelik iyileştirmeler de yer alıyor.

~FootballCo Media Limited
Hakkında Daha Fazla Bilgi: GOAL - Football News and Scores
Fiyat: FREE
Sürüm: 11.4.0
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.goal.GOAL
Boyut: 130,3 MB
Tür: Sports
Çıkış Tarihi: 17 Nis 2012
Son Güncelleme: 28 Kas 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: FootballCo Media Limited
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Macarca - Portekizce - Tayca - Vietnamca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: FootballCo Media Limited
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle