tr

ALL.com Otel Rezervasyonu
Şimdi Yükle
ALL.com Otel Rezervasyonu
ALL.com Otel Rezervasyonu

ALL.com Otel Rezervasyonu

Otel ve seyahat rezervasyonu

Geliştirici: ACCOR
Uygulama Boyutu: 201,8 MB
Çıkış Tarihi: 21 Ara 2011
Fiyat: FREE
4
1,928 Derecelendirme
Boyut:
201,8 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
110’u aşkın ülkede bir otel, butik otel, 7 yıldızlı otel, gençlere yönelik bir hostel ve hatta bir villa veya apartman rezerve edin. Bu ise keşfedilmeyi bekleyen 3.000 şehir ve destinasyon ve 5.000 adres anlamına geliyor.
Hesaplısından lüksüne, bir şehir kaçamağı, iş seyahati, romantik bir hafta sonu veya arkadaşlarla yapılacak bir gezi için seçim tümüyle sizin elinizde.
Dilediğinizi seçin: ibis, Novotel, Raffles, Fairmont, Mercure, Sofitel, Pullman, MGallery, Suite Novotel, Adagio, ibis Styles, ibis budget, hotelF1, Mama Shelter, onefinestay, Rixos Hotels, Jo&Joe, 25hours Hotels ve Thalassa Sea & Spa - bunların hepsi uygulamamızda mevcut.

Accor All uygulaması sizin yeni seyahat partnerinizdir.

• Konaklamanızı hazırlayın
Belirli bir kasaba veya şehirde ya da belirli bir anıta yakın bir yerde konaklamak için bir yer arayın, odaların ve mekânların fotoğraflarına bakın ve sonra Tripadvisor değerlendirmelerine göz atın.
Rezervasyonunuzu yapabilir, yönetebilir ve seyahatinizi hazırlayabilirsiniz.
Otel hangi saatte açılır? Otelle nasıl iletişime geçebilirim? Bu konaklamanızda kaç puan kazanacaksınız? Uygulamamız tüm bu soruları yanıtlayabilir.
Her rezervasyonda %10’a varan bir indirimden yararlanmak için sadakat programımıza katılmayı unutmayın.

• Konaklamanız sırasında
Otellerimizde konakladığınızda ve restoranlarımızı ve barlarımızı günlük olarak ziyaret ettiğinizde Ödül puanları kazanın.

Seyahat edesiniz mi geldi? Dünyanın en büyüleyici kasabalarında ve şehirlerinde size konaklayabileceğiniz bir yer sunabiliriz:
Paris, Berlin, Londra, Zürih, Bangkok, Münih, Singapur, Viyana, New York City, Amsterdam, Şanghay, Hamburg, San Francisco, Brüksel, Milan, Köln, Sydney, Varşova, Dubai, Rio de Janeiro, Prag, Hong Kong, Roma, Lizbon, Frankfurt, Budapeşte, İstanbul
Daha Fazla Göster
ALL.com Otel Rezervasyonu 13.24.4 22 Ara 2023
22 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Geri bildiriminiz için teşekkürler. Sağladığınız girdiler sayesinde Accor All uygulaması beklediğiniz tüm işlevleri sunmak için sürekli iyileştirilmektedir.Uygulamamızın son güncellemesi size yeni seçenekler sunuyor:Retrospektifinizi keşfederek 2023 yılınızı bizimle yeniden yaşayınKüçük hatalar düzeltildi ve stabilite artırıldıYeni uygulamamızı hemen indirin!

~ACCOR
Hakkında Daha Fazla Bilgi: ALL.com Otel Rezervasyonu
Fiyat: FREE
Sürüm: 13.24.4
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Boyut: 201,8 MB
Tür: Travel
Çıkış Tarihi: 21 Ara 2011
Son Güncelleme: 22 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: ACCOR
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Lehçe - Portekizce - Rusça - Tayca - Vietnamca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: ACCOR
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle