tr

Canlı Skor futbol
Şimdi Yükle
Canlı Skor futbol
Canlı Skor futbol

Canlı Skor futbol

Canlı Maç Sonuçları Süper Lig

Geliştirici: Gabriele Petrone
Uygulama Boyutu: 47 MB
Çıkış Tarihi: 15 Eyl 2011
Fiyat: FREE
4
204 Derecelendirme
Boyut:
47 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Canlı Skor tarafından sunulan canlı futbol skorları hizmeti, 1000’in üzerindeki futbol ligi, kupa ve turnuvasından futbol canlı maç sonuçları ve canlı skor bilgisiyle birlikte, puan durumu, gol atan oyuncular, futbol ilk yarı sonuçları, kırmızı kartlar, sarı kartlar, gol bildirimleri ve diğer iddaa canlı skor bilgilerini sunar.

Sesli uyarılardan yararlanın, kendi maç seçiminizi yapın, futbol maç sonuçlarını ve futbol canlı skorlarını öğrenin. İddaa canlı maç sonuçları hizmeti gerçek zamanlı olduğundan sayfayı yenilemeniz gerekmez. İngiliz Premier League canlı skor, Serie A canlı maç sonuçları, Bundesliga sonuçları, MLS, Türkiye Süper Ligi, ve Avustralya futbol veya Mısır Premier League’den canlı maç sonuçlarını ve iddaa sonuçlarını bulabilirsiniz.

Canli Skor: İddaa Sonuçlari, Spor Toto Süper Lig, Canli iddaa Maç Sonuçları.

Dünya çapında binlerce lig ve spor olayları: Türkiye Süper Ligi, Premier League, Bundesliga, Serie A, La Liga ve Şampiyonlar Ligi.

Livescore tarafından sunulan canlı futbol skorları hizmeti 1000'den fazla futbol ligi, kupa ve turnuvasından futbol canlı maç sonuçları ve canlı skor bilgisiyle birlikte, puan durumu, gol atan oyuncular, futbol ilk yarı sonuçları, kırmızı kartlar, sarı kartlar, gol bildirimleri ve diğer iddaa canlı skor bilgilerini sunar. Sesli uyarılardan yararlanın, kendi maç seçiminizi yapın, futbol maç sonuçlarını ve futbol canlı skorlarını öğrenin.

İddaa, Canlı Futbol Maç Skorları
İddaa canlı maç sonuçları hizmeti gerçek zamanlı olduğundan sayfayı yenilemeniz gerekmez. Da İngiliz Premier League canlı skor, Serie A canlı maç sonuçları, Bundesliga sonuçları, MLS, Türkiye Süper Ligi, ve Avustralya futbol veya Mısır Premier League’den canlı maç sonuçlarını ve iddaa sonuçlarını bulabilirsiniz.

İddaa Sonuçları, Canlı iddaa maç sonuçları
Canlı Skor / Futbol skorları: Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Türkiye Süper Ligi, Premier League (İngiltere), La Liga (İspanya), Serie A ve Serie B (İtalya), Bundesliga (Almanya), Eredivisie (Hollanda), Ligue 1 (Fransa), Liga Sagres (Portekiz), Primera Division ve Primera B Metropolitana (Arjantin), Serie A ve Serie B (Brezilya), Primera A (Kolombiya), A-League (Avustralya), SAS Ligaen ve 2. Bölümü (Danimarka) için canlı futbol skorları, gerçek zamanlı veri.

Futbol Skor: Avusturya Bundesliga, Belçika Jupiler League, Çek Cumhuriyeti Gambrinus Liga, Finlandiya Veikkausliiga, Yunanistan Super Liga, Meksika Primera Division Apertura,
İsveç Allsvenskan ve Norveç Eliteserien ligleri.
Premier Lig, Serie A, Ligue 1, Bundesliga, Eredivisie, Portekiz SuperLiga ve İrlanda Premier League için üst seçenekleri eklendi.
Titreşim bildirimleri Eklendi! Herhangi bir maç için titreşim bildirimleri almak ister misiniz? Eğer ayarlarınızı açarsanız maç sırasında anlık bildirim alabilirsiniz!

Canlı Skor Süper Lig
Tüm oyunları canlı takip edin, grupların puan durumu, haber ve oyunlar elinizin altında.
ABD Major League Soccer, Japonya Lig 1 ve Lig 2, Kore K-League, Çin Süper Lig, Rusya Premier Liga, Güney Afrika Premier Futbol Ligi, Singapur S-League, Polonya Ekstraklasa, Slovenya 1 Eklendi canlı futbol / futbol puanları.
Uygulama her maçta sarı kartları, kırmızı kartları, cezaları, gol atanları ve daha birçok canlı veriyi gösterir.
Otomatik olarak daha fazla ilgi ve sipariş çekenleri seçer ve ilgi alanınıza göre kaydeder.
Canlı futbol / futbol skorları 7/24 canlı güncellenir.
Daha Fazla Göster
Canlı Skor futbol 6.10.10 17 Ara 2023
17 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Canlı Skor tarafından sunulan canlı futbol skorları hizmeti, 1000’in üzerindeki futbol ligi

~Gabriele Petrone
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Canlı Skor futbol
Fiyat: FREE
Sürüm: 6.10.10
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Boyut: 47 MB
Tür: Sports
Çıkış Tarihi: 15 Eyl 2011
Son Güncelleme: 17 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Gabriele Petrone
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Gabriele Petrone
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle