tr

iSharing Numaradan konum bulma
Şimdi Yükle
iSharing Numaradan konum bulma
iSharing Numaradan konum bulma

iSharing Numaradan konum bulma

Telefon bulma and Aile GPS takip

Geliştirici: ISHARINGSOFT, INC.
Uygulama Boyutu: 188,9 MB
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2011
Fiyat: FREE
4
1,080 Derecelendirme
Boyut:
188,9 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iSharing, aile üyelerinin ve arkadaşlarının kendi konum bilgilerini özel olarak paylaşmalarını ve birbirleriyle iletişim kurmalarını sağlayan gerçek zamanlı bir konum belirleme hizmeti sunan bir uygulamadır.
 
İSharing ile neler yapabileceğinizi öğrenin:
• Haritadaki arkadaşların veya aile üyelerinin gerçek zamanlı yerlerini görüntüle
• Arkadaşlarınız veya aileniz eve geldiğinde veya evden, işten ve okuldan ayrılırken gerçek zamanlı uyarılar alın
• Arkadaşlarınız veya aile üyeleriniz için geçmiş konum geçmişini görün
• Acil bir durumda panik uyarısı gönder
• Haritada kısa mesaj gönderin
 
iSharing, ebeveynlerin ve bakıcıların, sevdikleri kişilerin bulunduğu yerdeki endişelerini azaltmalarına, kolay takip ve uyarı mesajlarıyla yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Çocuğunuzun yerini izlemek isteyen bir ebeveynseniz, çocuklarınızın evden uzakta oldukları süre boyunca nerede olduklarını bilerek daha kolay dinlenebilmeniz için, daha fazla teknik bilgi gerekmeden ebeveynlerin çocuğun yerini izlemesini sağlayan bir uygulama olan iSharing'i inceleyin. .
 
ISharing ayrıca çocuğunuzun konumunu takip etmenin en iyi yoludur; böylece çocuklarınız çocukluklarını güvenle yaşarken, daha kaygısız bir ebeveyn olabilir ve yaşamdaki diğer alanlara odaklanabilirsiniz.
 
 "Panik Uyarısı nedeniyle her zaman kendimi güvende hissediyorum! Acil durumda, sadece acil durum mesajı göndermek için telefonumu sallamam gerekiyor. İSharing en iyi güvenlik uygulaması" - Mari
 
 "İSharing ile gerçek zamanlı olarak çocuklarımı izleyebilirim. Çocuğum geldiğinde veya bölgeyi terk ettiğinde beni uyaran iSharing çok yararlı. İSharing en iyi aile bulucu" - Abby
 
ÜCRETSİZ üyeliğimiz birçok harika özellik sunsa da, Premium Hizmetimiz size çok daha fazlasını sağlayacak!
• Sınırsız Yerler - Sınırsız yer ayarlayabilir ve arkadaşlar bir yere girdiğinde veya çıkarken otomatik olarak bildirimde bulunabilirsiniz
• Sınırsız Arkadaş - İstediğiniz kadar arkadaş ekleyin
• Sokak Görünümü - 3D deneyimi olan yerleri keşfedin
• Konum Geçmişi - Konum geçmişi son 30 gün içinde arkadaşlarınızın hareketini görmenizi sağlar

Premium abonelik 7 günlük ücretsiz deneme ile birlikte gelir ve otomatik olarak ücretli bir plana göre yenilenir. Fiyatlar yere göre değişebilir. Ücretsiz deneme süresi olan abonelik, otomatik yenileme kapatılmadığı sürece otomatik olarak ücretli bir aboneliğe yenilenir. Satın alma onayı ile ödeme iTunes Hesabına tahsil edilecektir. Otomatik yenileme, geçerli dönemin sona ermesinden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece abonelik otomatik olarak yenilenir. Cari dönemin bitiminden 24 saat önce hesabınızdan yenileme ücreti alınacaktır. Abonelikler yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra telefonunuzun Hesap Ayarlarına gidilerek otomatik yenileme kapatılabilir. Ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan kısımları, kullanıcı başka bir abonelik satın aldığında kaybedilir.


Lütfen arka planda çalışan GPS'in sürekli kullanımının pil ömrünü önemli ölçüde azaltabileceğini unutmayın. Uygulama bildirmek için push bildirimi ve GPS açık olmalıdır.
Ancak endişelenmeyin, 7 yıldan beri özel konum teknolojimizi geliştirmek için harcadık ve algoritmalar batarya kullanımını her zaman minimumda tutar!


* Kullanım şartları: http://isharingsoft.com/terms_of_use
* Gizlilik Politikası: http://isharingsoft.com/privacy_policy

Lütfen görüş ve önerilerinizi paylaşın: [email protected]
Daha Fazla Göster
iSharing Numaradan konum bulma 11.13.2 2 Oca 2024
2 Oca 2024 Sürüm Geçmişi
2024 kutlu olsun! Yeni Yıl kararımız, uygulamanın mümkün olduğunca sorunsuz çalışmasını sağlamak olduğundan, bu güncellemeye bazı hata düzeltmeleri ekledik.Yeni Yıl kararlarınızı bizimle paylaşın veya [email protected] adresinden bize seslenin!

~ISHARINGSOFT, INC.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: iSharing Numaradan konum bulma
Fiyat: FREE
Sürüm: 11.13.2
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Boyut: 188,9 MB
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2011
Son Güncelleme: 2 Oca 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: ISHARINGSOFT, INC.
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Lehçe - Malay - Portekizce - Rusça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle