tr

Photoshop Express Düzenleme
Şimdi Yükle
Photoshop Express Düzenleme
Photoshop Express Düzenleme

Photoshop Express Düzenleme

Video AI Rötuş Kolaj

Geliştirici: Adobe Inc.
Uygulama Boyutu: 395,3 MB
Çıkış Tarihi: 19 Kas 2009
Fiyat: FREE
4
45,688 Derecelendirme
Boyut:
395,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
FOTOĞRAF DÜZENLEMEK ARTIK HERKES İÇİN HEM EĞLENCELİ HEM KOLAY

Tek bir dokunuşla fotoğrafları ve videoları düzenleyebileceğiniz ve milyonlarca yaratıcı kişinin kullandığı eğlenceli, hızlı ve kolay bir fotoğraf ve video editörü olan Photoshop Express ile yaratıcılığınızı her yerde harekete geçirin. Mobil cihazınızda kullanımı kolay fotoğraf düzenleme araçlarımızla kaliteli videolar oluşturun ve fotoğraflarınızı rötuşlayın.

Photoshop Express, çok çeşitli tasarım ve fotoğraf efekti özelliklerini parmaklarınızın ucuna kadar getiriyor. Çıkartmalar ve katmanlarla deneyimlerinizi mükemmelleştirmek, fotoğrafları bulanıklaştırarak, Görünümler filtresi işlevleriyle renkleri ve resimleri iyileştirmek için fotoğraf düzenleme uygulamamızı kullanın. Fotoğraf kolajı yapın, memler oluşturun, göz alıcı bir sosyal medya içeriği tasarlayın. Photoshop Express Premium ile sınırsız sayıda olasılığı kullanmaya başlayın!

Göz alıcı fotoğraf düzenlemeleri için profesyonel bir fotoğraf editörü olmanıza gerek yok. Photoshop Express ile tüm fotoğraflarınızı kendiniz düzenleyin!

PHOTOSHOP EXPRESS’İN ÖZELLİKLERİ

VİDEO EDİTÖRÜ (Video iPad’de kullanılamaz)
- Telefonundan yüksek çözünürlüklü video dışa aktarımları için video klipleri kırpabilir, hızı ayarlayabilir, yeniden renklendirme ve boyutlandırma eve döndürme işlemleri yapabilirsin.
- Film rulosundan birden fazla video ekleyerek tek bir videoda birleştirebilirsin
- Düzenlerken binlerce müzik parçasına erişebilirsin

RESİM FİLTRELERİ
- Bulanıklaştırma: Arka planları birleştirmek ve odağı belirli nesnelere yöneltmek için tam veya radyal bulanıklaştırma ekleyebilirsin
- Fotoğraf Geliştirici: Fotoğrafları iyileştirmek için çeşitli düzenleme araçları kullanabilirsin
- Fotoğraflardaki pusu kaldırabilir, kırmızı gözleri düzeltebilir, canlılık katabilir veya dramatik bir filtre kullanabilirsin
- Birkaç dokunuşla fotoğrafları kırpabilir, çarpık resimleri veya bozuk kamera açılarını düzeltebilirsin
- Arka plan gürültüsünü kaldırabilir ve birkaç kaydırma hareketiyle kusurları düzeltebilirsin

FOTOĞRAF GELİŞTİRİCİ VE RESİM KOLAJI
- Cildi pürüzsüzleştirebilir ve leke silme işlevleriyle kusurları gizleyebilirsin
- Ufak dokunuşlarla rötuş yapabilir ve de portrelerinizi ve selfie çekimlerinizi saniyeler içinde düzeltebilirsin
- Kullanıma hazır fotogrid seçenekleri sayesinde harika bir fotoğraf kolajı ve dijital albüm oluşturabilirsin

KİŞİYE ÖZEL RESİM TASARIMI
- Fotoğraflarına çeşitli yazı tipleri kullanarak metin ekleyebilirsin
- Fotoğraflarına kişiselleştirilmiş dokunuşlar eklemek için resim düzenleyicimizi kullanabilirsin
- Resimleri çıkartmalar ve başlıklarla özelleştirebilirsin
- Kullanımı kolay grafik tasarım özelliklerimizle kendine ait memler oluşturabilirsin
- Damgalar, özel filigranlar ve daha fazlasıyla fotoğraf tasarımları yapabilirsin

FOTOĞRAFLARI KOLAYLIKLA YÜKLEYİN VE PAYLAŞIN
- Çok sayıda kaynak formatında (ham ve TIFF dahil) resim yükleyebilirsin
- Fotoğraf düzenleme uygulamamızı sosyal medya ve Instagram editörü olarak kullanabilirsin
- Sosyal medya içeriği için fotoğraf paylaşabilir ve bunları sosyal medya kanallarına aktarabilirsin
- Başkalarına ilham vermek için e-posta, TikTok, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal ve Line gibi sosyal medya kanallarına yükleyebilirsin.

PREMIUM
Ekstra, ayrıcalıklı özelliklere ve düzenleme işlevlerine erişmek için Photoshop Express Premium’a geçin.

Photoshop Express, her türlü kullanıcıya yönelik bir fotoğraf ve video düzenleme uygulamasıdır. Eğlenceli, paylaşmaya değer memler, kişiye özel foto kolajları ve çıkartmalar hazırlayabilir ve bunlar üzerinde düzeltmeler yapabilirsin.

Adobe Kullanım Şartları:
Uygulama kullanımınız için Adobe Genel Kullanım Şartları http://www.adobe.com/go/terms_linkfree_tr ve Adobe Gizlilik Politikası http://www.adobe.com/go/privacy_policy_linkfree_tr geçerlidir

Kişisel bilgilerimi satmayın veya paylaşmayın www.adobe.com/go/ca-rights-linkfree
Daha Fazla Göster
Photoshop Express Düzenleme 23.50.0 18 Ara 2023
18 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Ruj Parıltısı! Artık ruj renginin yoğunluğunu kolay bir sürgü ile ayarlayabilirsiniz. Kullanıcıların doğru tonu ve dokuyu bulmalarını sağlamak üzere daha fazla ruj stili ekledik.Sezgisel İçerik Kontrolü: Yaratıcı bileşenlerinizin katman sırasını zahmetsizce çevirin, döndürün, silin ve düzenleyin.Otomatik Seçim Sihri: İmajınızdaki birden fazla nesne, ayarlamaları seçmek ve seçici olarak uygulamak için önceden çoğaltılır.İçerik Arama Burada! Şimdi yaratıcılığınızı ortaya çıkarmak için yeni arama özelliğimizle modaya uygun çıkartmaları, kaplamaları ve arka planları kolayca bulun.Tamamen YENİ rötuş aracı! Dişlerinizi kolayca beyazlatın, konturu ayarlayın, kendinize ışıltılı bir hava verin veya istenmeyen bir parıltıyı matlaştırın. Bu heyecan verici yeni araçları Rötuş çalışma alanında bulabilirsiniz.Harmanlama aracı Fotoğrafları Birleştir’de şimdi ücretsiz: Çarpıcı sonuçlar için iki katmanı kolayca harmanlayın.Klonlama Damgası geldi! İyileştirme aracı bir yükseltme aldı. Bir deseni kopyalayın ve imajınızın diğer alanlarına klonlayın. Daha fazla saç ekleyin, bir lekeyi silin veya istenmeyen öğeleri arka plandan kaldırın.İçerik dökümü! Retro film, garip internet alt kültürü ve saykodelik, Y2K, fütüristik ve karamsar hisler gibi en yeni estetiklerden ilham alan düzinelerce yeni tema ve çıkartma.Karalama zamanı: Özçekimlere rötuş yaparken, benzersiz bir görünüm oluşturmak için karalama yapmak, grafiti sanatı yapmak veya alanı boyamak ve vurgulamak için çizim ön ayarlarını kullanın.Birleştirilmiş Fotoğraflarda Gradyan Arka Planlar: Artık arka planınız olarak Ücretsiz Gradyanları kullanın. Arka plan veya katman tabanlı düzenlemeyi değiştirirken, Arka Plan aracından Gradyan katmanını kullanın.Yeni Kolaj Animasyonlarımızla tanışın! Bu animasyonlu geçişler kolajlarınıza göz alıcı ve dinamik bir hava katacak. İster unutulmaz bir tatilin fotoğraf montajını yapıyor, ister harika bir partiden önemli anları derliyor ya da en iyi arkadaşınız için bir doğum günü gönderisi hazırlıyor olun, animasyonlarımız kolaj kreasyonlarınıza hayat verecek.Ve her zaman olduğu gibi, uygulamadaki deneyiminizin her zamanki gibi sorunsuz olmasını sağlamak için hataları düzelttik, kullanıcı arayüzünü basitleştirdik ve uygulama kararlılığı ile performansını iyileştirdik.

~Adobe Inc.
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Photoshop Express Düzenleme
Fiyat: FREE
Sürüm: 23.50.0
Uyumluluk: iOS 14 veya Sonrası
Boyut: 395,3 MB
Çıkış Tarihi: 19 Kas 2009
Son Güncelleme: 18 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Adobe Inc.
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Filipince - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Lehçe - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Adobe Inc.
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle