ja

Winkelwijzer
今すぐインストール
Winkelwijzer
Winkelwijzer

Winkelwijzer

開発者: KroesePaternotte
アプリのサイズ: 27.1MB
リリース日: 2015年5月30日
価格: FREE
3.8
6 評価
サイズ:
27.1MB
App Store でダウンロード

アプリのスクリーンショット

iPhone
iPhone X
iPad
iPadのその他のスクリーンショット
iMessage
iMessageのその他のスクリーンショット
Welkom bij KroesePaternotte., de A1 retailspecialist van Nederland. Wij zijn sinds 1984 actief in de retailmarkt, variërend van winkels in winkelstraten, winkelcentra, woonboulevards alsmede warenhuizen en al het overige waar een kassa staat.

KroesePaternotte. begeleidt winkelbedrijven in de expansie naar kernwinkelgebieden in de Nederlandse steden, van Enschede tot Haarlem en van Amsterdam tot Maastricht. Wij begeleiden huurtransacties voor diverse (inter)nationale retailers zoals H&M, Inditex, Bestseller, Esprit, Swatch, Mango, Scotch & Soda, The Sting, Primark, Hema, V&D, P&C, New Yorker, Nike, WE, Geox, VF Corporation, Adidas, G-Star, Tommy Hilfiger, Levi’s, JYSK, De Tuinen, Takko, Ahold, Jumbo, Praxis en vele anderen. Deze transacties worden enerzijds begeleid namens huurders en anderzijds namens verhuurders.

Naast huur/verhuur heeft KroesePaternotte. in de afgelopen decennia een toonaangevende expertise opgebouwd ten aanzien van winkelbeleggingen. Zo hebben wij onder meer voor Unibail-Rodamco het Stadshart Amstelveen verworven en hebben wij voor een particuliere belegger bemiddeld bij de koop van het Afrikahuis (Esprit) gelegen aan de Kalverstraat te Amsterdam. Verder hebben wij de afgelopen jaren de belangen van diverse beleggers behartigd zoals voor Kroonenberg Groep, Unibail-Rodamco, ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors en vele anderen. De verhuurders zijn, naast de institutionele beleggers (o.a. ASR Vastgoed Vermogensbeheer, VastNed Retail, CBRE Global Investors, Dela Vastgoed, Kroonenberg Groep en NSI) ook de particuliere beleggers.

Activatie code op uitnodiging.

--

Mapping API provided by Esri ArcGIS Runtime SDK for iOS.
もっと見る
Winkelwijzer 3.1.4. 2023年6月13日
2023年6月13日 バージョンの履歴
- nieuw kaart materiaal- handiger zoeken

~KroesePaternotte
の詳細情報: Winkelwijzer
価格: FREE
バージョン: 3.1.4.
互換性: iOS 13 またはそれ以降
バンドルID: nl.kroesepaternotte.winkelwijzer
サイズ: 27.1MB
ジャンル: Business
リリース日: 2015年5月30日
最後の更新: 2023年6月13日
コンテンツの評価: 4+
開発者: KroesePaternotte
言語: 英語 -
によって開発されたすべてのアプリ & ゲーム: KroesePaternotte
新無料アプリ
トップ新有料アプリ
最新リリース

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
非表示