en

Enteresan Bilgiler
Install Now
Enteresan Bilgiler
Enteresan Bilgiler

Enteresan Bilgiler

Developer: Anil Baran
App Size: 21.9 MB
Release Date: 2014-12-07
Price: Free
3
14 Ratings
Size:
21.9 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
****İNTERNET GEREKTİRMEZ**** Yorum yapmayı ve oy vermeyi unutmayın.Önerilerinizi mutlaka paylaşın! Tarih/Bilim/Teknoloji/Psikoloji/Pratik Bilgiler gibi daha bir çok alandan özenle seçilmiş Enteresan Bilgiler sizleri bekliyor.1000 adet enteresan bilgi mevcut.


Bir sonra ki bilgiye erişmek için parmağınızın ucuyla, ekranda istediğiniz herhangi bir yöne (aşağı,yukarı sağa,sola) doğru sürüklemeniz yeterli olucaktır.Dilerseniz,ekranın altında bulunan butona dokunarakta bilgileri seri bir şekilde değiştirebilirsiniz.

Beğendiğiniz bir bilgiyi Facebook veya Twitter üzerinden paylaşmak için ufak butonlara dokunmanız yeterli.(Cihazınızın ayarlar bölümünden Twitter/Facebook'a girişi kısmından hesabınızı aktif edin! )

Ayrıca uygulama her açıldığın karşınıza farklı bir enteresan bilgi geliyor.Acaba bir sonra ki kaydırma hareketinizde hangi enteresan bilgi gelecek? Yükleyin ve keyfini çıkarın!
Show More
Enteresan Bilgiler bản 2015-08-12
2015-08-12 Version History
Bu uygulama Apple tarafından en son Apple imzalama sertifikasını kullanmak üzere güncellendi.+1000 Adet Bilgi Eklendi [PRO Sürümde Bulunan Tüm Bilgiler Aktarıldı]+Artık PRO Sürümde Bulunan Tüm Özellikleri Kullanabilirsiniz [Ek Paylaşım Seçeneklerinin Kilidi Açıldı]+Yeni UI [Alt Ve Üst Tarafta Bulunan Sağ/Sola Kayan Dock Panelleri] +Artık LINE Üzerinden Arkadaşlarına Enteresan Bilgiler Gönderebilirsin! +Buton Tepkileri [Butonu Basınca Butonlardan Görsel Tepki Geliyor] +Bildirim Özelliği [Gelince Görürsünüz :) ]+Çeşitli Durumlar Fixlendi+Bütün Butonlara Özel Ses Efekti Eklendi.+Yeni Reklam Politikasını Geçtik [Tam Ekran Reklamlar]

~Anil Baran
More Information about: Enteresan Bilgiler
Price: Free
Version: bản
Compatibility: Yêu cầu phiên bản iOS 6 Or Later
Bundel Id: com.anilbaran.enteresan-bilgiler-lite
Size: 21.9 MB
Genre: Entertainment
Release Date: 2014-12-07
Last Update: 2015-08-12
Content Rating: 4+
Developer: Anil Baran
Language: Tiếng Anh - Tiếng Thổ Nhĩ Kỳ -
All Apps & Games Developed by: Anil Baran
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide