en

BD
Install Now
BD
BD

BD

Developer: Saint-Gobain
App Size: 51.1 MB
Release Date: Jun 29, 2014
Price: FREE
3
6 Ratings
Size:
51.1 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
Din BD lige ved hånden
Med Brødrene Dahls app, kan du med et swipe nemt få leveret varer til din præcise lokation. Og endda inden for ganske kort tid med en KvikLevering. Du kan også reservere varer med KvikAfhentning. Så plukker og pakker vi for dig, så du lige kan hente på farten.

I appen er det super nemt at se lagerstatus i de butikker, du er i nærheden af. På den måde skal du ikke køre forgæves, når du lige mangler noget.
Du kan også selv scanne varer i butikken. Tag det du skal bruge, scan, swipe, vis din kvittering – så er du parat til at fortsætte din dag uden at stå i kø. Hurtigt ind – hurtigt ud!

Appen ved hvilke varer, man ofte glemmer at bestille. Hold øje med vores anbefalinger og alternativer, det kan godt betale sig.

Du har det store ordreoverblik i appen. Du kan se nuværende og tidligere ordrer. Hente dine følgesedler, se datablade for de enkelte produkter og i det hele taget have et historisk overblik.
Show More
BD 26.3.0 Nov 6, 2023
Nov 6, 2023 Version History
Med den seneste version har du nu mulighed for at modtage push notifikationer fra Brødrene Dahl. Versionen indeholder desuden en række mindre fejlrettelser omkring kviklevering og køb af kølemidler.

~Saint-Gobain
More Information about: BD
Price: FREE
Version: 26.3.0
Compatibility: Requires iOS 13 Or Later
Size: 51.1 MB
Genre: Business
Release Date: Jun 29, 2014
Last Update: Nov 6, 2023
Content Rating: 4+
Developer: Saint-Gobain
Language: Danish -
All Apps & Games Developed by: Saint-Gobain
New Free Apps
Top New Paid Apps
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide