en

Çiçeksepeti - Online Alışveriş
Install Now
Çiçeksepeti - Online Alışveriş
Çiçeksepeti - Online Alışveriş

Çiçeksepeti - Online Alışveriş

Çiçek Hediye and Trend Ürünler

App Size: 80 MB
Release Date: Oct 20, 2013
Price: FREE
4
4,071 Ratings
Size:
80 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
Çiçeksepeti mobil uygulaması ile online alışveriş kolaylığının tadını çıkarın! İster en güzel çiçek ve hediye çeşitlerimizi inceleyip hızlı sipariş verin, ister Extra’da milyonlarca trend ürün arasından alışverişe başlayın, online trendleri yakalayın!

*İlk Siz Haberdar Olun!

Mobil uygulamamızı indirin, fırsatlardan haberdar olun! Hem Extra ürünlerinde, hem çiçek&hediye ürünlerinde Günün Fırsatları, Çok Satanlar, her kategoride görebileceğiniz 3 Saatlik Fırsatlar, Influencer Seçimleri ve daha fazlasını kaçırmamak, hemen haberdar olmak için Çiçeksepeti uygulamasını indirin. Çiçeksepeti Extra ile en trend, çiçek gibi ürünlerin hepsi burada!

*Markalar

Loreal, Paşabahçe, Madame Coco, Karaca, Koton, Tchibo, Kahve Dünyası, Flo, Guess, La-Roche Posay, Play-Doh, U.S. Polo Assn, Avon, Nike, Adidas, Johnson’s Baby, Dell, Nivea, Altınbaş, Eczacıbaşı, Seiko, Yataş, Dilvin, Osse, Marie Claire, Civil, Henkel, Hummel, Faber-Castell, Cengiz Pakel, Bargello, Michael Kors, Fossil, Emporio Armani, Birkenstock, Crocs, Lenovo, Desa, Xiaomi, Lego, Bambi, Ceyo, DeFacto, Greyder, Lacoste, New Balance, Penti, Prada, Puma, Skechers, Vans gibi favori markaların yeni sezon ürünleri ve tüm trendler burada!

Ev&Yaşam, Takı&Saat, Moda, Elektronik, Kozmetik, Anne&Çocuk, Oyuncak, Spor&Outdoor, Hobi&Kitap, Ofis&Kırtasiye, Petshop, Yapı&Market, Ayakkabı&Çanta, Süpermarket, Otomotiv&Motosiklet kategorilerinde milyonlarca trend ürünün hepsi burada, Çiçeksepeti uygulamasında!


*En Özel Çiçek ve Hediyeler

Sevdiklerinize kendini özel hissettirecek, özel günleri unutulmaz kılacak birbirinden yaratıcı hediyeler, tasarım çiçekler, canlı saksı çiçekleri, butik çiçekler, kutulu çiçekler, kişiye özel hediyeler, premium çiçek aranjmanları, şık hediye setleri, takı ve aksesuar setleri, seçili parfümler, trendy ürünler…

*Bonnyfood Gurme

Özel gün kutlamalarında ağız tatlandırıcı enfes yolları seçmeyi sevenlere gurme bir dokunuş… Bonnyfood hediye siparişinizde Bonnyfood Gurme ürünlerini tercih ederek lezzeti katlayabilir, farklı aromalı ve özel ürünler tercih edebilirsiniz.

*Extra: Milyonlarca Trend Ürün

Aksesuardan giyime, kozmetikten dekorasyona milyonlarca çiçek gibi ürünü size sunan online mağaza: Çiçeksepeti Extra! Yepyeni ürünleri ve trendleri yakalayın! Stilinizi Çiçeksepeti Extra ile en uygun trendy ürünlere ulaşarak tamamlayın!


Beğendiğiniz ürünleri favorilere ekleyin, fiyatı düştüğünde hemen bildirim alın!
Mağazalara özel kuponları toplayın, sepette ek indirim kazanın!
Aynı gün teslimatlı çiçekler, hediyelik ürünler, çantalar ve dahası burada! Teslim edilmesini istediğiniz zaman aralığını belirleyebilir, online siparişinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz.
Show More
Çiçeksepeti - Online Alışveriş 6.7.1 Nov 17, 2023
Nov 17, 2023 Version History
Çiçeksepeti olarak alışveriş deneyiminizi sürekli olarak geliştirmek için çalışıyoruz. Bu güncelleme ile birlikte:Fatura ekranı ve ödeme adımları güncellendi. Artık daha kolay ve hızlı şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.Mağaza için arama deneyimlerinde yapılan iyileştirmelerle aradıklarınızı çok daha rahat bulabileceksiniz.Keyifli alışverişler dileriz.

~Çiçeksepeti İnternet Hiz. A.Ş.
More Information about: Çiçeksepeti - Online Alışveriş
Price: FREE
Version: 6.7.1
Compatibility: Requires iOS 12 Or Later
Size: 80 MB
Genre: Shopping
Release Date: Oct 20, 2013
Last Update: Nov 17, 2023
Content Rating: 4+
Developer: Çiçeksepeti İnternet Hiz. A.Ş.
Language: English - Turkish -
All Apps & Games Developed by: Çiçeksepeti İnternet Hiz. A.Ş.
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide