en

Diyetkolik Online Diyet
Install Now
Diyetkolik Online Diyet
Diyetkolik Online Diyet

Diyetkolik Online Diyet

App Size: 155.9 MB
Release Date: Sep 10, 2012
Price: FREE
3
4 Ratings
Size:
155.9 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
"Diyet yapmak istiyorum" diyorsan, kilo vermek, kilo almak, kilonu korumak, var olan hastalıklarına göre beslenmek istiyorsan ya da sadece "Besin takibi yapmak istiyorum, sağlıklı besleneceğim" diyorsan olman gereken yerdesin. Diyetkolik en kolay kullanıma sahip ücretsiz diyet uygulaması. Seni hedeflediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için burada!

ÜCRETSİZ KULLANIM
"Kaç kalori" bölümünden istediğin yemeğin kalori bilgisine ve besin değerlerine ilişkin ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsin. Tüm Paketli ürünlerin ve yemeklerin enerji içeriklerine hakim olurken aynı anda protein, karbonhidrat, yağ ve diğer besin öğesi değerleri hakkında da bilgi sahibi olursun.
Sisteme kilonu, boyunu, yaşını ve hedef kilonu girdiğinde günlük alman gereken kalori miktarını, karbonhidrat, protein ve yağ miktarı dağılımlarını görebilirsin.
Ölçü girişi yaparak rapor oluşturabilir ve takibini sağlayabilirsin.
"Kalori takipçisi" sayesinde besinlerden aldığın kalorilerin takibini yapabilirsin.

Kalori takipçisi gün içinde yediklerini eklediğinde sana hem kaç kalori aldığını hem de bu kalorinin karbonhidrat, yağ, protein gibi besin öğeleri açısından dağılımını söyler. Üstelik besin öğelerinin alman gereken miktarlarla karşılaştırmasını görerek hangi besinlerde porsiyon kontrolüne gitmen gerektiğini anlayabilirsin.

Sürekli yenilenen yemek tarifleri sayesinde akşam ne pişireceğim derdinden kurtulursun. Uzman diyetisyenlerin diyet yemekleri tariflerine de kolaylıkla ulaşabilirsin.
"Su takipçisi" sana günde kaç litre su içmen gerektiğini söyler. Uygulamaya içtiğin su miktarını girerek günlük su içme hedefinin neresinde olduğunu takip edebilirsin.
"Diyetkolik içerik" bölümünden diyetisyen ve egzersiz uzmanlarının kilo verme, kilo alma ve sağlıklı yaşam konularındaki güncel paylaşımlarını takip edebilirsin.

ÜCRETLİ KULLANIM
Satın alma seçenekleri uygulama içinde sunulur.

Ücretli üyelikler "Diyetkolik Premium Üyelik" ve "Diyetisyen Hizmeti" olmak üzere ikiye ayrılmaktadır.
"Diyetkolik Premium Üyelik" ile ihtiyacına göre klasik, ketojenik diyet, aralıklı oruç, vegan, vejetaryen ve diyabet planlarından istediğini seçebilir ve hizmet süren boyunca istediğin bir başka plana geçiş yapabilirsin. Kafana bu planlarla ilgili takılan konularda ise Diyetkolik diyetisyenine danışman için 5 soru hakkın bulunuyor. Tümü uzmanlar tarafından oluşturulmuş bu diyet paketleri ile sağlığını yakala!

Premium paket ücretleri;
1 Aylık 35 TL, 3 Aylık 90 TL’dir.
"Diyetisyen Hizmeti" ise alanında uzman diyetisyenlerden alabileceğin yüz yüze
ve/veya online danışmanlık hizmetlerini kapsamaktadır. Diyetkolik ile en güvenilir ve
en özel diyetisyen hizmetini deneyimleyeceksin.
Daha fazla ayrıntı için www.diyetkolik.com’a göz atabilirsin.

Ödeme, satın alma onayında iTunes Hesabına tahsil edilecektir. Abonelik, cari dönemin bitiminden en az 24 saat önce otomatik yenileme kapatılmadığı sürece otomatik olarak yenilenir. Hesap, cari dönemin bitiminden 24 saat önce yenileme için ücretlendirilecek ve yenileme maliyetini belirleyecektir. Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra kullanıcının Hesap Ayarlarına gidilerek otomatik yenileme kapatılabilir. Aktif abonelik süresi boyunca mevcut aboneliğin iptaline izin verilmez. Sunulduğu takdirde, ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan herhangi bir kısmı, uygun olduğunda, kullanıcı söz konusu yayına abonelik satın aldığında kaybedilecektir.


Diyetkolik Apple HealthKit ile adım sayısı verinize erişerek günlük kalori tüketiminizi daha doğru hesaplar. Ayrıca Apple HeathKit üzerindeki su tüketiminizi günceller

https://www.diyetkolik.com/agreement-user/
Show More
Diyetkolik Online Diyet 9.2.6 May 21, 2023
May 21, 2023 Version History
Performans ve tasarım iyileştirmeleri yapıldı.Hatalar giderildi.Her türlü geri bildirim ve önerileriniz için [email protected] adresine yazabilirsiniz.

~PCI Yazilim Danismanlik ve Organizasyon Ltd. Sti.
More Information about: Diyetkolik Online Diyet
Price: FREE
Version: 9.2.6
Compatibility: Requires iOS 12 Or Later
Size: 155.9 MB
Release Date: Sep 10, 2012
Last Update: May 21, 2023
Content Rating: 4+
Developer: PCI Yazilim Danismanlik ve Organizasyon Ltd. Sti.
Language: -
All Apps & Games Developed by: PCI Yazilim Danismanlik ve Organizasyon Ltd. Sti.
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide