en

Autototal
Install Now
Autototal
Autototal

Autototal

Developer: DVSE GmbH
App Size: 21.43 MB
Release Date: 2013-03-13
Price: Free
3
5 Ratings
Size:
21.43 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
More Screenshots for iPad
AutoTotal

Descriere

AutoTotal – © Alege Originalul! este primul software pentru iPhone si iPad, ce faciliteaza magazinelor si service-urilor auto (din Romania), identificarea si lansarea de comenzi de piese, catre AD Auto Total, atat OE cat si aftermarket (filtre, elemente de directie/ suspensie, elemente de franare, anvelope, uleiuri, elemente de caroserie, scule si utilaje de service).

Pe baza bazelor de date TecDoc, precum si a informatiilor de la furnizorii de piese de schimb, utilizatorul aplicatiei AutoTotal poate determina usor piesele de schimb necesare, prin introducerea datelor auto. Exista posibilitatea, de asemenea, de a identifica si de a comanda direct piesa de schimb corecta prin intermediul înregistrarii numarului de ordine al producatorului, numar articol, numarului comparativ OE sau prin notiuni de cautare universale.

Pentru fiecare articol cautat (dintr-un total de aproximativ patru milioane de articole) sunt afisate în aplicatia AutoTotal toate informatiile relevante, cum ar fi caracteristicile tehnice sau pozele produsului respectiv.

Pentru utilizarea completa a aplicatiei AutoTotal este necesar sa se atribuie prin unul din reprezentantii de vanzari AD Auto Total un numar de client si o parola.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati reprezentantul dvs. de vânzari sau pe adresa de e-mail [email protected]
Show More
Autototal 1.2.1 2016-01-11
2016-01-11 Version History
New layout
Bugfixes
iOS 9 Support

~DVSE GmbH
More Information about: Autototal
Price: Free
Version: 1.2.1
Compatibility: 5.1.1 Or Later
Bundel Id: de.dvse.autototal
Size: 21.43 MB
Release Date: 2013-03-13
Last Update: 2016-01-11
Content Rating: 4+
Developer: DVSE GmbH
Language: BG - HR - CS - DA - NL - EN - ET - FI - FR - DE - EL - HU - IT - NB - PL - PT - RO - RU - SR - SK - SL - ES - SV - TR -
All Apps & Games Developed by: DVSE GmbH
New Free Apps
Top New Paid Apps
Recent Releases

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide