tr

+100000 Anime Wallpaper HD
Şimdi Yükle
+100000 Anime Wallpaper HD
+100000 Anime Wallpaper HD

+100000 Anime Wallpaper HD

Binlerce HD anime duvar kağıdı otomatik canlı duvar kağıdı içeren Anime Duvar Kağıdı

Uygulama Boyutu: Cihaza Göre Değişir
Çıkış Tarihi: 10 Tem 2020
Fiyat: Free
5,0
565 Derecelendirme
Boyut:
Cihaza Göre Değişir
APK İndir
Google Play

Uygulama Ekran Görüntüleri

Mobil
Telefonunuzun görünümünü yenileyecek enfes Anime Duvar Kağıtları ile dolu en iyi Anime Duvar Kağıdı uygulamasını deneyimleyin! Gerçek anime hayranları için titizlikle tasarlanmış bu kullanıcı odaklı uygulama ile en sevdiğiniz anime dizinize olan hayranlığınızı ifade edin.

Naruto, Dragon Ball Z, One Piece ve diğerleri gibi ikonik şovlardan çok çeşitli premium Anime Duvar Kağıtlarına dalın. Eşsiz yeteneğinizi vurgulamak için mükemmel arka planı ortaya çıkarın ve sorunsuz göz atma ve arama için uygulamanın kolaylaştırılmış arayüzünden yararlanın.

Canlı, yüksek tanımlı Anime Duvar Kağıdı ile cihazınızın stilini yükseltin ve ana ekranınızı, kilit ekranınızı veya her ikisini de yalnızca birkaç dokunuşla zahmetsizce düzenleyin. Uygulamamız, seçilen duvar kağıdını otomatik olarak ayarlayarak ekran boyutunuza en uygun uyumu garanti eder.

Tercih ettiğiniz görüntüleri koruyun ve sosyal medyada arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşarak Anime Duvar Kağıtlarına olan ilginizi artırın. Angel Beats, Assassination Classroom, Cowboy Bebop ve diğerleri gibi zamansız klasikleri içeren mevcut geniş oyun yelpazesi sizi büyüleyecek!

Tutkularını yansıtmak için telefonlarını zaten kişiselleştirmiş olan benzer düşünen anime meraklılarına katılma fırsatını yakalayın. Eşsiz Anime Duvar Kağıdı uygulamasını bugün indirin ve çarpıcı görseller ve özelleştirme dünyasında büyüleyici bir maceraya atılın!

SORUMLULUK REDDİ: Bu uygulama, anime hayranları tarafından anime hayranları için geliştirilmiştir ve herhangi bir şirket tarafından resmi olarak bağlı değildir, desteklenmez, desteklenmez veya özel olarak onaylanmamıştır. Eğlence amaçlı ve tüm anime severlerin bu anime duvar kağıtlarının keyfini çıkarması amaçlanmıştır.
Daha Fazla Göster
+100000 Anime Wallpaper HD 1.0.39 2023-09-16
2023-09-16 Sürüm Geçmişi
Update search anime wallpapers.

~YiUmk - Wallpapers & Me
Hakkında Daha Fazla Bilgi: +100000 Anime Wallpaper HD
Fiyat: Free
Sürüm: 1.0.39
Boyut: Cihaza Göre Değişir
Çıkış Tarihi: 10 Tem 2020
İçerik Derecesi: PEGI 12
Geliştirici: YiUmk - Wallpapers & Me
Geliştirici Uygulamaları:
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle