Możesz tworzyć kręgi i używać ich do wzajemnego widywania się na żywo z lokalizacją i historią. Korzystaj z zapisanych adresów, aby otrzymywać powiadomienia, gdy członek kręgu wejdzie lub go opuści.
Aplikacja powiadamia użytkownika za każdym razem, gdy uzyskuje się dostęp do jego lokalizacji i udostępnia ją jej kręgom. Możesz blokować użytkowników, opuszczać kręgi lub całkowicie blokować udostępnianie lokalizacji, jak chcesz.
Dane o lokalizacji są przechowywane na bezpiecznych serwerach i nie są nikomu udostępniane. Nie używamy ich nawet do anonimowych celów analitycznych.