en

Ucionica
Install Now
Ucionica
Ucionica

Ucionica

Developer: Wargog
App Size: 57.9 MB
Release Date: Jun 28, 2013
Price: $2.99
3.8
6 Ratings
Size:
57.9 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
More Screenshots for iPad
iMessage
More Screenshots for iMessage
Ucionica je aplikacija koja ce vasoj djeci, u predskolskoj dobi, jako puno pomoci da svlada osnovne pojmove koje treba znati. U ovoj aplikaciji se zapravo nalazi pet različitih aplikacija. Među njima su Abeceda, Zivotinje, Brojevi, Oblici i boje i vrijeme.
U 'Abecedi' vaše dijete može naučiti slova abecede i kako se pišu i izgovaraju ta slova. Za svako slovo postoji slika sa pojmom koji počinje s tim slovom.
Aplikacija 'Životinje' dijete može naučiti kako se razne životinje glasaju i koja su im imena.
Kod 'Brojeva' se mogu naučiti brojevi od 1 do 20 te potoje tri kviza preko kojih dijete može naučiti osnove brojanja, zbrajanja i oduzimanja.
'Oblici i boje' su predstavljeni jednostavni oblici sa nekim svojim karakteristikama poput broja stranica i kuteva. Ujedno postoje boje koje se mogu taknuti te se čuje koja je to boja.
Aplikacija 'Vrijeme' opisuje koliko dana ima tjedan, koliko mjeseci ima godina i koja godišnja doba postoje i koliko je sati na satu. Ujedno se i opisuje što se sve preko dana treba raditi i kada kao npr. da se u 8h ide u školu te da je ručak u 15h. Ima i dio u kojemu se treba namjestiti kazaljke na satu na tražen vrijeme kao npr. 'namjesti kazaljke na 8h'. Također postoje kvizovi koji testira znanje vašeg djeteta vezano za vrijeme, oblike i boje i životinje.

Učionica će dobivati ažuriranja i dodatke s vremenom. Nadamo se da ćete nam poslati svoje prijedloge i primjedbe kako bi ovu aplikaciju što više približili potrebama vašeg djeteta kako bi moglo što lakše učiti.

Ukoliko imate primjedbe, prijedloge ili probleme sa aplikacijom, molimo vas, da ne ostavljate negativne komentare na App storeu nego da se najprije obratite nama za pomoć koju smo jako voljni dati. Možete nas kontaktirati preko Facebooka, Twittera ili maila koji je naveden u opisu aplikacije.
Show More
Ucionica 1.9.5 May 2, 2022
May 2, 2022 Version History
Nakon dugo vremena je došlo do promjena aplikacije. Budući da je moj najmlađi napunio skoro 4 godine, osjetio sam da je vrijeme da napravimo nešto novo u aplikaciji.Noviteti su:1. Ažuriran je dizajn Abecede s novim slikama2. Dodana je pjesma Abeceda s tekstom te je možete pjevati sa sojom djecom kako bi lakše naučili abecedu

~Wargog
More Information about: Ucionica
Price: $2.99
Version: 1.9.5
Compatibility: Requires iOS 9 Or Later
Bundel Id: com.wargog.Ucionica
Size: 57.9 MB
Genre: Education
Release Date: Jun 28, 2013
Last Update: May 2, 2022
Content Rating: 4+
Developer: Wargog
Language: English -
All Apps & Games Developed by: Wargog
New Free Apps
Top New Paid Apps

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide