inHouse
Install Now
inHouse
inHouse

inHouse

Developer: Lumibay AB
App Size: 60.38 MB
Release Date: 2020-04-15
Price: Free
Price
Free
Size
60.38 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPad
More Screenshots for iPad
Anslagstavlan

Kommunicera ny information till alla de boende så som ny portkod, rensning av cykelrummet eller renoveringar. De boende kan posta precis som styrelsen, detta skapar engagemang och aktivitet i föreningen!


Grillplats - bokning

Planerat grillkväll med vännerna? Nu behöver ingen längre gå ut och "paxa" grillplatsen. I appen bokas enkelt grillen och sittplatserna för kvällens middag. Enklare än någonsin att planera sommarens grillkvällar!


Event

Kalender för alla event som berör de boende så som gårdsstädning och årsmöte Öka närvaro vid städdagar och årsmöte genom att annonsera ett event i god tid. Samtliga boende får en push notifikation och informationen finns alltid i appen – lättare att hålla reda på än en lapp i trapphuset!


Festlokal - bokning

Festlokalen gapar ofta ekande tom i föreningar då de boende inte vet att den finns, hur den bokas eller vilka regler som finns för lokalen. Med en enkel knapptryckning i appen kan nu festlokalen bokas av de boende. Utnyttja föreningens kvadratmeter och skapa glädje för de boende som äntligen kan bjuda in till fest!


Tvättstugebokning och kommunikationssystem

Nu är Onesock-app en del av inHouse-app. Vår tvättstugebokning erbjuder många smarta lösningar som underlättar för både boende och styrelsen.


Meddelande mellan boende och styrelse

Slipp massa mail fram och tillbaka, i en överskådlig chattråd kan boende skicka meddelande om allting som gäller den enskilda lägenheten och därmed inte ska postas på anslagstavlan


Gästlägenhet - bokning

Många vet inte ens om att det finns en övernattningslokal i föreningen. Gör den bokningsbar via inHouse-app och ge besökare en bekväm vistelse i er förening. Underlätta för boende att erbjuda vänner och släktingar riktiga sängplatser istället för soffa och uppblåsbara madrasser på golvet.


Dokument från styrelsen

Styrelsen behöver aldrig mer springa trapp upp och trapp ned för att dela ut årsredovisning inför årsmötet. Nu laddas PDFen bara upp i appen. Där kan även stadgar och all annan användbar information för de boende laddas upp. Nu vet äntligen de nyinflyttade vart dom ska hitta all information, detta sparar styrelsen många mail fram och tillbaka. Detta kan i många fall helt ersätta föreningens webbsida.
Show More
Show Less
inHouse 1.52 Update
2021-03-17 Version History
Nytt i version 1.52 - Mindre förbättringar i profilen

~Lumibay AB
More Information about: inHouse
Price: Free
Version: 1.52
Compatibility: Requires 8.0 or later
Bundle Id: com.onesockapp.wash
Size: 60.38 MB
Release Date: 2020-04-15
Last Update: 2021-03-17
Content Rating: 4+
Developer: Lumibay AB
Language:
All Apps & Games Created by: Lumibay AB
Top New Apps & Games in iPhone
Recent Releases Apps & Games
Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. More info. That's Fine