en

Sken
Install Now
Sken
Sken

Sken

Developer: fleka
App Size: 65.2 MB
Release Date: Nov 5, 2021
Price: FREE
4
4 Ratings
Size:
65.2 MB
Download on the App Store

Screenshots for App

iPhone
iPhone X
Sken je aplikacija za upravljanje finansijama koja ti pomaže da bolje kontrolišeš svoje troškove. Daje ti detaljan uvid u to koliko trošiš na hranu, šoping, rekreaciju, edukaciju i razne druge stvari. I čuva digitalne verzije skeniranih računa - nikad ne znaš kad ti mogu zatrebati.

Skeniraj QR kôd sa računa

I to je sve što treba da uradiš. Sken radi za tebe i čuva sve tvoje račune na jednom mjestu.

Automatizovana kategorizacija

Čim skeniraš račun, Sken u pozadini radi za tebe. Automatizovano kategorizujemo tvoje račune i dajemo ti na uvid pregled đe trošiš novac svakog mjeseca.

Statistika neđeljne i mjesečne potrošnje

Uz Sken ćeš saznati koliko trošiš na hranu, šoping i razne druge stvari svakog mjeseca, a u naprednoj statistici i detalje o potrošnji na neđeljnom i tromjesečnom nivou.

Ručni unos troškova

Aplikacija dozvoljava i ručni unos troškova, tako da imaš potpunu slobodu da dodaš i one troškove za koje nemaš račun ili ako iz nekog razloga račun nije moguće skenirati.

Uređivanje postojećih računa

Sve račune u Skenu možeš dodatno da uređuješ - kako ručno unešene, kod kojih možeš da mijenjaš sve podatke, tako i skenirane račune kojima možeš da mijenjaš datum plaćanja.

Evidencija redovnih troškova

Račune koji se iz mjeseca u mjesec ponavljaju (kirije, pretplate i sl.) možeš odmah da prebaciš u redovni trošak, a aplikacija će sama ponoviti trošak na zakazani datum. Redovne (fiksne) troškove možeš dodatno da podešavaš u posebnoj sekciji u okviru tvog Sken profila.

Učitavanje QR kôda iz fajla

Podijeli račun koji ti stiže na mejl sa Sken aplikacijom i trošak će odmah biti evidentiran. Isto važi i za slike koje sadrže QR kôd za fiskalizaciju. Takođe, Sken može da obradi i sami link fiskalizovanog računa. Dok si na stranici u browser-u, podijeli link na Sken i tvoji troškovi će biti ažurirani.

Sugestije za kategorizaciju mjesta kupovine

Ima jako puno dobrih mjesta koje posjećuješ i voliš, a mi nemamo uvijek dovoljno dobru informaciju o njima. Sken ti nudi mogućnost da sugerišeš bolje ime i kategoriju od onoga što mi imamo na sistemu, za sva nova mjesta kupovine koja još uvijek nijesu verifikovana.

Pridruži nam se!
Show More
Sken 2.1.8 Dec 19, 2022
Dec 19, 2022 Version History
Pobošljane performanse aplikacije.

~fleka
More Information about: Sken
Price: FREE
Version: 2.1.8
Compatibility: Requires iOS 13 Or Later
Size: 65.2 MB
Genre: Finance
Release Date: Nov 5, 2021
Last Update: Dec 19, 2022
Content Rating: 4+
Developer: fleka
Language: English -
All Apps & Games Developed by: fleka
Related Apps

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Hide