tr

Foto PDF Dönüştürücü
Şimdi Yükle
Foto PDF Dönüştürücü
Foto PDF Dönüştürücü

Foto PDF Dönüştürücü

Fotoğraf Birleştirme

Geliştirici: Sarrada Software Inc
Uygulama Boyutu: 41,8 MB
Çıkış Tarihi: 4 Haz 2015
Fiyat: FREE
4.4
2309 Derecelendirme
Boyut:
41,8 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Arkadaşlarınızla ve iş arkadaşlarınızla kolayca fotoğraf paylaşmak için pdf'ye dönüştürün. Sayfa düzenini seçin, fotoğraf ekleyin, önizleyin sonra pdf'yi paylaşın. Foto PDF kolay ve sezgisel bir PDF'yi JPG'ye Dönüştürücüdür. Fotoğrafları belgelerine pdf olarak dönüştürmek için her sayfa düzeni için bir fotoğraf seçin. Bir kolaj oluşturmak için photogrid kolaj düzenini kullanın veya metin içeren fotoğraf eklemek için metin içeren bir düzen seçin. Kendi özel photogrid kolaj düzeninizi oluşturun. Belgelerinizi kapak sayfası, üstbilgi ve altbilgi ile damgalayın. Orta veya küçük dosya boyutu seçeneği ile fotoğraf boyutunu otomatik olarak küçültün. Fotoğraf boyutunu daha da küçültmek ve pdf'yi sıkıştırmak için jpg kalite ayarını kullanın. Pdf e-postalayın, pdf yazdırın, Adobe Reader'a pdf kaydedin veya pdf dosyasını başka bir uygulamaya kaydedin. Pdf'yi doğrudan iCloud Drive'a, Google Drive'a, DropBox'a veya OneDrive'a yükleyin. Foto PDF'yi Kolaj Uygulaması olarak kullanın ve pdf sayfalarını Fotoğraflar'a JPG dosyaları olarak kaydedin.

Düzenlemeler
Kameranızla belgelerin fotoğraflarını çekin, her sayfa düzeni için bir fotoğraf kullanarak pdf'ye dönüştürün. Metin ile önceden tanımlanmış photogrid kolaj düzenlerinden seçim yapın ve fotoğraflara metin ekleyin. Kendi özel photogrid kolaj düzeninizi oluşturun. Kolayca birden fazla fotoğraf basmak için pdf'ye dönüştürün.

Dokümanlarınızı marka haline getirin
Adınızı ve logonuzla kapak sayfası, üstbilgi ve altbilgi ekleyin.

Kontrol Dosyası Boyutu: Fotoğraf boyutunu küçültün ve fotoğrafları sıkıştırın
Daha küçük bir dosya boyutu ile pdf'ye dönüştürün ve fotoğrafları daha hızlı paylaşın. Foto PDF, mümkün olan en iyi görüntü kalitesiyle en küçük dosya boyutunu üreten basit seçeneklere sahiptir. Fotoğraf boyutunu otomatik olarak küçültmek için orta ve küçük dosya boyutu seçeneğini kullanın. Fotoğrafları sıkıştırmak için jpg kalitesini ayarlayın.

Belge Seçenekleri
Yönünü, kenar boşluklarını ve kağıt boyutunu değiştirin. Resim Ölçeği'ni seçin: Sayfadaki veya kolajdaki görüntüyü sığdırın veya doldurun.

Her yerde Kaydedin ve Paylaşın
pdf e-postalama , pdf yazdırma, adobe pdf'yi başka bir uygulamaya gönderme ve daha fazlası. Pdf'ye dönüştürün ve doğrudan Adobe Reader'a, iCloud Drive'a, Google Drive'a, Dropbox'a veya OneDrive'a kaydedin. Foto PDF, bir PDF'yi JPG'ye Dönüştürücüsünden daha fazlasıdır. Foto PDF, kolaj sayfalarınızı jpg resimleri olarak kaydedebilir.

Basit ve sezgisel arayüz, Foto PDF'yi, JPG'yi PDF'ye dönüştürücü ve PhotoGrid Kolaj Uygulamasını iş veya kişisel kullanım için kullanmayı süper kolay hale getirir!

Dropbox, Google Drive ve OneDrive'yi destekliyor. Fotoğrafları tarayıcı uygulaması olmadan kolayca belgelere dönüştürün. Adobe Acrobat Reader ve Photoshop'a ek olarak kullanın.

Foto PDF Sınırsız, Ömür Boyu satın alma veya Abonelik için mevcuttur: 1 yıl, 3 ay veya 1 ay. Bölgenizdeki doğru fiyatlandırma için uygulamayı kontrol edin. Ödeme, satın alma işleminin onaylanması durumunda iTunes Hesabı'ndan edilecektir. Otomatik yenileme, mevcut dönemin bitiminden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece, abonelik otomatik olarak yenilenir. Mevcut dönem sonundan önceki 24 saat içerisinde yenileme ücreti hesabınızdan tahsil edilecektir. Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve satın alma işleminden sonra, kullanıcının Hesap Ayarları'na gidilerek otomatik yenileme kapatılabilir.
https://www.sarrada.com/app/privacy.htm
https://www.sarrada.com/termsofservice.htm
Daha Fazla Göster
Foto PDF Dönüştürücü 4.6 11 Ara 2021
11 Ara 2021 Sürüm Geçmişi
Bu versiyondaki yenilikler: - Hata düzeltmeleriEn son versiyonu beğeneceğinizi umuyoruz. Desteğiniz için teşekkürler!

~Sarrada Software Inc
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Foto PDF Dönüştürücü
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.6
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.sarrada.PDFPhotos
Boyut: 41,8 MB
Tür: Business
Çıkış Tarihi: 4 Haz 2015
Son Güncelleme: 11 Ara 2021
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Sarrada Software Inc
Dil: Türkçe - Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Portekizce - Rusça - Tayca - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle