languages tr

Mondly Learn 33 Languages
Şimdi Yükle
Mondly Learn 33 Languages
Mondly Learn 33 Languages

Mondly Learn 33 Languages

Learning Spanish French German

Geliştirici: ATi Studios
Uygulama Boyutu: 238,5 MB
Çıkış Tarihi: 4 Haz 2015
Fiyat: FREE
4.7
9026 Derecelendirme
Boyut:
238,5 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
ÜCRETSİZ İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca, Rusça, Amerikan İngilizcesi, Norveççe, İsveççe, Korece, Çince, Arapça, Tayca, Yunanca, Romence, Hintçe, İbranice, Lehçe, Bulgarca, Hırvatça, Persçe (Farsça), Japonca ve Türkçe öğrenin.

Günlük ücretsiz derslerle dil öğrenin. Mondly’nin size hızlı ve etkin biçimde dil öğretmesine izin verin. Sadece birkaç dakika içinde temel kelimeleri hatırlamaya başlayacak, cümleler oluşturacak, ifadeleri öğrenecek ve sohbetlere katılabileceksiniz. Eğlenceli dil dersleri kelime bilginizi, dil bilginizi ve telaffuzunuzu başka bir dil öğrenme yönteminde bulamayacağınız kadar hızlı ve etkin bir şekilde geliştirecek. Başlangıç ya da gelişmiş seviyedeki, bir gezgin, bir iş adamı veya sık seyahat eden biri misiniz? Bu uygulama ihtiyaçlarınızı tümüyle karşılayacaktır.

Sözlük, fiil üretici ve eşsiz ses tanıma teknolojisi ile geliştirilmiş okuma, dinleme, yazma ve konuşma dil egzersizlerini keşfedin – dil öğretmeninizi cebinizde taşıyor gibi hissedeceksiniz.

Hemen dil öğrenme uygulamanızı indirin ve yeni bil dil öğrenmenin avantajlarından hayatınız boyunca faydalanın.

Artırılmış Gerçeklik (AR) ile dil öğrenme artık oturma odanızda
Sanal görünümlü ancak bir o kadar da gerçek öğretmenlerin oturma odanızda sizinle buluşarak yeni bir dil öğrenmenize yardımcı olmalarını sağlayacak Mondly uygulamasını sunmaktan gurur duyuyoruz.
Chatbotlardan destek alan Mondly AR ile diyaloglara girebilecek ve anlık olarak geri bildirim alabileceksiniz. Sonuç olarak öğrenme deneyiminizi tamamen doğallaştıran bir sistem ortaya çıkacaktır.
Artırılmış Gerçeklik özelliklerinden faydalanabilmek için lütfen cihazınızın AR-uyumlu olduğundan emin olun.

Dil öğrenmenin gizli yolu
Okuldaki dil derslerinizi hatırlıyor musunuz? Yüzlerce temel kelime ve ifade ile başlayıp, devamında tonlarca dil bilgisi dersi aldınız ve bir dönem sonunda yabancılarla bir cümle konuşabiliyor ya da sadece “Merhaba!” diyebiliyordunuz. Evet, dil öğrenmenin geleneksel yolu buydu. Mondly’nin yaklaşımı ise klasik dil kurslarından farklıdır.

Geleceğin dil kursları
Uygulama iki kişi arasındaki başlangıç düzeyindeki bir sohbet ile başlar. Hızlıca temel kelimeleri öğrenmenizi sağlar, bu kelimeleri cümle ve ifadelerinizde kullanabilir ve 45-dakikalık sürecin sonunda sohbeti kendi sesinizle tekrar oluşturabilirsiniz. Doğal Konuşma Tanıma ve Aralıklı Tekrar Algoritmaları sayesinde dil öğrenmek daha da kolaylaşır.

Sohbetlerden öğrenin. Ücretsiz kursun temelini sohbetler oluşturur. Uygulama ile sık kullanılan isim ve fiillerle temel kelime dağarcığınızı oluşturmanız kolaylaşır.

Tüm bunlar Mondly’yi Ücretsiz İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Rusça, Japonca, Arapça Dili ve Korece öğrenmek için en iyi yol yapıyor.
Bu derslerin sonunda göz açıp kapayıncaya kadar en kullanışlı 5000 kelime ve ifadeyi öğrenecek ve yeni dil öğreniminde daha da hızlanacaksınız.

PREMIUM KULLANICILAR İÇİN

Bu uygulamanın premium özelliklerine erişmek için üyelik satın alınması gerekmektedir. Üç adet üyelik opsiyonu bulunmaktadır:
- 1 aylık premium üyelik $US9.99 (veya yerel para birimi cinsinden karşılığı) tutarındadır ve iptal edilene kadar otomatik olarak yenilenir.
- 12 aylık premium üyelik $US47.99 (veya yerel para birimi cinsinden karşılığı) tutarındadır ve iptal edilene kadar otomatik olarak yenilenir.

Üyelik, mevcut ödeme döneminin bitmesine en az 24 saat kala iptal edilmediği takdirde, otomatik olarak yenilenecektir.
Hesap Ayarları içerisinden üyelik tercihleri değiştirilmediği sürece, mevcut ödeme döneminin bitmesine 24 saat kala iTunes hesabından ödeme otomatik olarak alınacaktır. Satın alım sonrasında üyelik tercihleri Hesap Ayarları içerisinden yönetilebilir.

Gizlilik Politikası: www.mondly.com/privacy
Hizmet Koşulları: www.mondly.com/terms
Daha Fazla Göster
Mondly Learn 33 Languages 10.22.1 4 Nis 2024
4 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
Önemli içerik güncellemesi: İş İletişimi öğreten 10 yeni kurs şunları içeriyor:• 240 ilgi çekici ders / 5500 kısa sınav• 2000'den fazla yeni kelime ve ifade• 3 yetkinlik seviyesi: başlangıç, orta seviye, ileri seviyeÖzellik: Dinamik, kişiye özgü Tekrar dersleri sunar.

~ATi Studios
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Mondly Learn 33 Languages
Fiyat: FREE
Sürüm: 10.22.1
Uyumluluk: iOS 14 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.atistudios.MondlyLanguages
Boyut: 238,5 MB
Tür: Education
Çıkış Tarihi: 4 Haz 2015
Son Güncelleme: 4 Nis 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: ATi Studios
Dil: Türkçe - Afrikaan Dili - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Endonezce - Farsça - Fince - Fransızca - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Korece - Lehçe - Macarca - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: ATi Studios
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle