languages tr

Drive Ahead
Şimdi Yükle
Drive Ahead
Drive Ahead

Drive Ahead

Gladyatör araba savaşları‪‬

Uygulama Boyutu: 702,6 MB
Çıkış Tarihi: 14 May 2015
Fiyat: FREE
4.3
4929 Derecelendirme
Boyut:
702,6 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Çılgın 8 Oyunculu maçlarda dünyanın her yerinden sürücülere karşı çevrimiçi PvP! Arkadaşlarına meydan oku, sıraya gir ve gerçek zamanlı çok oyunculu kargaşa modumuz ""Friendzone""da 2'ye2, 3'e3 ve hatta 4'e4 hızlı ateş düellolarında savaş!
Özel çok oyunculu odalarla kendi turnuvanı düzenle ve nerede olurlarsa olsunlar arkadaşlarını davet et - çünkü eğlence asla bitmez!

Gladyatör araba savaşlarında kafana dikkat et! En iyi kafa kafaya savaşçı oyununa hazır mısın? Puan toplamak için bir gösteri arabası ile arkadaşının kafasına vur! Arkadaşlarla çılgın bir çok oyunculu motor sporları eğlencesi garanti ediyoruz.

Zamanla daha da tehlikeli bir hale gelen savaş arenalarında ustalaşmak için 300'den fazla şık yarış arabası topla. Arazi araçlarımız, çöp kamyonlarımız, tanklarımız, gösteri arabalarımız ve çok daha fazlası var. Hayalet korsan, elektrikli ren geyiği veya güçlü silahıyla Mini-T-Rex gibi bazı araçlarımız bu dünyaya ait değil… Araba savaş ekibini gönlünce oluştur. Arkadaşlarınla ekip halinde bir araya gel. Diğer takımlar ve korkunç Bosslarla yüzleşmek için seviye atla ve güçlen.

Haydi, direksiyona geç ve Usta Araba Gladyatörü ol! Bu gündelik bir oyun olabilir, ancak kilidi açılacak tonlarca içerik ve ustalaşman gereken oyun modları var.

- Savaş Arenası, yarışan şampiyonların doğduğu yerdir! Hızlı tempolu 2 oyunculu savaşlarda arkadaşlarınla savaş
- Ekip halinde lonca arkadaşlarınla bir araya gel. Liderler listesinde diğer takımları imha et ve işbirliği ile yarışlarda ekibini zafere taşı.
- Maceralara göğüs germek ve rakiplerle çatışmak için benzersiz bir yolculuğa çık. Karikatür stilindeki arabaları kullanma becerilerini mükemmelleştir.
- En yüksek puanlarını ve en komik anlarını aktif video topluluğumuzla paylaş. Klibini topluluk merkezimizde öne çıkar ve gündemi belirleyen bir sürücü ol.
- Her gün tamamlaman gereken yeni görevler var; günlük gösterilere göz atmayı unutma
- Haftalık olarak güncellenen Rift Riders Boss savaşlarında yeni bir evren mevcut
- Patlamadan önce Tepenin Kralı'nda sonsuz bir rakip akışına ne kadar dayanabilirsin?
- Robotlar, uzaylılar ve penguenler gibi tehlikeleri savuştur ve muhteşem ödüller için egzotik ve şık Görev Stadyumlarını keşfet. Gayet ciddiyiz; penguenler en tehlikeli rakiplerdir.

Yüzlerce piksel araba, kask, seviye, görev ve oyun modu, saatlerce süren iki oyunculu ve acayip kazalarla dolu bir yarış aksiyonu!
Dikkat et de hurdaya çıkma!

Bize driveahead [at] dodreams [dot] com adresinden e-posta gönderebilirsin. Gizlilik Politikamız: https://dodreams.com/termsofservice.html

Drive Ahead! oyununu beğendin mi? Puan ve yorumlarla bunun gibi daha eğlenceli oyunlar geliştirmemize yardımcı ol!
Daha Fazla Göster
Drive Ahead 4.6 22 Oca 2024
22 Oca 2024 Sürüm Geçmişi
35. Sezon: "Ejderha Yılı" geldi! - Ay Yılını tatil hediyeleri ve özel ödüllerle dolu yepyeni bir Battle Pass Sezonu ile kutla ve efsanevi Ejderha Canavarını Pro Kart ile ele geçir. - Yepyeni bir boss etkinliğinde zirveye yüksel, "Hundun" tehdidini savuştur ve arenayı kurtarmak için ejderhanın sırtına bin! - Özel Ay Yılı arabalarını almak için tatil kutularını topla ve kilidini aç!

~Dodreams Fairytale Company Oy
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Drive Ahead
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.6
Uyumluluk: iOS 12 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.dodreams.crashonwheels
Boyut: 702,6 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 14 May 2015
Son Güncelleme: 22 Oca 2024
İçerik Derecesi: 9+
Geliştirici: Dodreams Fairytale Company Oy
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Japonca - Korece - Norveççe Bokmål - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
İlgili Uygulamalar
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle