languages tr

Google Fotoğraflar
Şimdi Yükle
Google Fotoğraflar
Google Fotoğraflar

Google Fotoğraflar

Fotoğraf ve video depolama

Geliştirici: Google LLC
Uygulama Boyutu: 282,8 MB
Çıkış Tarihi: 28 May 2015
Fiyat: FREE
4
40,531 Derecelendirme
Boyut:
282,8 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Google Fotoğraflar, tüm fotoğraflarınızı ve videolarınızı saklamak için kullanabileceğiniz daha akıllı bir uygulamadır ve günümüzün fotoğraf çekim biçimlerine uygun olarak geliştirilmiştir.

Dünyadaki en iyi fotoğraf ürünü – The Verge
Google Fotoğraflar yeni vazgeçilmez resim uygulamanız – Wired
Siz resimleri yükleyin; gerisini Google Fotoğraflar'a bırakın – The New York Times

• YER AÇIN: Telefonunuzda bir daha asla yer sorunu endişesi yaşamayın. Güvenle yedeklenen fotoğraflar tek bir dokunuşla cihazınızın depolama alanından kaldırılabilir.

• GÖRSEL ARAMA: Artık, bir fotoğrafı bulmak için o fotoğrafta görünen kişilere, yerlere ve nesnelere göre arama yapabilirsiniz. Etiketleme gerekmez.

• SİZİN İÇİN HAZIRLANMIŞ FİLMLER VE GIF'LER: Fotoğraflarınızdan otomatik olarak oluşturulmuş filmler, kolajlar, GIF'ler, panoramalar vb. alın. İsterseniz bunları kolayca kendiniz de oluşturabilirsiniz.

• GELİŞMİŞ DÜZENLEME: Fotoğrafları tek bir dokunuşla dönüştürebilirsiniz. İçeriğe duyarlı filtre uygulamak, ışığı ayarlamak ve daha fazlasını yapmak için sezgisel ve güçlü fotoğraf ve video düzenleme araçlarından yararlanabilirsiniz.

• AKILLI OTOMATİK ALBÜMLER: Zahmetsizce daha iyi hikayeler anlatın. Bir etkinlik veya gezi sonrasında, en iyi fotoğraf karelerinizi içeren yeni bir albümü otomatik olarak alın, ardından diğer kullanıcıları fotoğraflarını eklemeye davet edin.

• DİNAMİK ALBÜMLER: Dinamik Albümler ile en yeni fotoğraflarınızı paylaşın. Görmek istediğiniz kişileri ve hayvanları seçtiğinizde, Google Fotoğraflar onların yer aldığı fotoğrafları siz çektikçe otomatik olarak ekler. Manuel güncelleme yapılması gerekmez.

• PAYLAŞILAN KİTAPLIKLAR: Paylaşmaksızın paylaşın. Güvendiğiniz bir kişinin tüm fotoğraflarınıza erişmesine izin verin.

• YENİDEN KEŞFEDİN: Geçen yıl bugün çektiğiniz fotoğraflardan oluşturulmuş kolajlar alın.

• YAYINLAMA: Chromecast desteğiyle fotoğraflarınızı ve videolarınızı TV'nizde görüntüleyebilirsiniz.

• ÜCRETSİZ DEPOLAMA ALANI: Ayrıca her Google Hesabı ile 15 GB ücretsiz depolama alanı sunulur. Tüm fotoğraf ve videolarınızı otomatik olarak Yüksek kalitede veya Orijinal kalitede yedeklemeyi seçebilirsiniz. Fotoğraflarınız güvende ve size özeldir. 1 Haziran 2021'den önce Yüksek kalitede yedeklediğiniz fotoğraf ve videolar Google Hesabı depolama alanı kotanızdan düşülmez.

Ayrıca, genişletilmiş bir depolama alanı planı olan Google One'a abone olarak, Google hesabınızda Orijinal Kalitede fotoğraf ve video, Google Drive ve Gmail için kullanabileceğiniz depolama alanını artırabilirsiniz. Abonelik fiyatları ABD'de, 100 GB için aylık 1,99 ABD dolarından başlar. Fiyatlar ve kullanılabilirlik bölgeye göre değişir.

Uygulama içinden satın alınan depolama alanı aboneliklerinin ücreti iTunes Hesabınızdan alınır ve otomatik yenileme, geçerli dönem sona ermeden en az 24 saat önce devre dışı bırakılmazsa abonelikler otomatik olarak yenilenir. Satın alma işleminden sonra abonelikleri ve otomatik yenilemeyi yönetmek için iTunes Hesap Ayarları'na gidebilirsiniz.

Google Gizlilik Politikası: https://google.com/intl/tr_tr/policies/privacy
Google One Hizmet Şartları: https://one.google.com/terms-of-service

Not: Yüze göre gruplandırma özelliği tüm ülkelerde kullanıma sunulmamıştır.

GPS'in arka planda sürekli çalışması pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir. GPS'in arka planda çalışmasını gerektiren isteğe bağlı özellikleri etkinleştirerek bize izin vermediğiniz sürece Google Fotoğraflar arka planda GPS çalıştırmaz.
Daha Fazla Göster
Google Fotoğraflar 6.64.0 8 Ara 2023
8 Ara 2023 Sürüm Geçmişi
Google Fotoğraflar'ı kullandığınız için teşekkür ederiz. Bu sürüm, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerir. Kullanıcılar tarafından bildirilen sorunlar düzeltildi ve fotoğraflarınızın otomatik şekilde organize edilmesini ve güncel kalmalarını sağlayacak yeni özellikler eklendi.

~Google LLC
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Google Fotoğraflar
Fiyat: FREE
Sürüm: 6.64.0
Uyumluluk: iOS 15 veya Sonrası
Boyut: 282,8 MB
Çıkış Tarihi: 28 May 2015
Son Güncelleme: 8 Ara 2023
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Google LLC
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Danca - Endonezce - Farsça - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Google LLC
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle