tr

HERE WeGo Harita ve Navigasyon
Şimdi Yükle
HERE WeGo Harita ve Navigasyon
HERE WeGo Harita ve Navigasyon

HERE WeGo Harita ve Navigasyon

Yolculuğun keyfini çıkarın

Geliştirici: HERE Apps LLC
Uygulama Boyutu: 171,8 MB
Çıkış Tarihi: 11 Mar 2015
Fiyat: FREE
4.2
394 Derecelendirme
Boyut:
171,8 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Yeni HERE WeGo'ya hoş geldiniz!

HERE WeGo, yerel ve küresel gezginlere hem tanıdık hem de yabancı yolculuklarda rehberlik eden ücretsiz bir navigasyon uygulamasıdır. Uygulama artık yeni bir tasarıma ve daha net, kullanımı daha kolay bir navigasyona sahip.

Daha endişesiz bir yolculuğun keyfini çıkarın ve varmanız gereken hedefe zahmetsizce ulaşın. Takip etmesi kolay yürüyüş rehberi ile hedefinize yürüyerek gidin. Dünya çapında 1.900'den fazla şehirde toplu taşıma araçlarını kullanın. Veya doğru yol tarifleri ile adım adım sesli rehberi kullanarak arabayla gidin. Hatta gideceğiniz yerde park yeri bulabilir ve doğrudan oraya yönlendirilebilirsiniz.

Aynı yerleri sık sık ziyaret ediyor musunuz? Düzeninizi korumak ve daha kolay bulmak için bu yerleri bir koleksiyona kaydedin. Veya tek bir tıklamayla bu yerlere yol tarifi almak için kısayolları kullanın.

Fazladan bir mola vermeniz mi gerekiyor veya belirli bir yoldan mı gitmek istiyorsunuz? Rotalarınıza ara noktalar ekleyin ve HERE WeGo sizi yolda rehberlik etsin.

Mobil verilerinizi kaydetmek ve seyahat ederken internet bağlantınız olmasa bile rotanızda kalmak ister misiniz? Bir bölge, ülke veya kıtanın haritasını indirin ve yolculuğunuzu tamamen çevrimdışı tamamlayın.

HERE WeGo ayrıca Apple CarPlay® ile çalışır, böylece arabanızın yerleşik ekranında birinci sınıf navigasyonun keyfini çıkarabilirsiniz.

Peki sırada ne var?

- Bisiklet ve araba paylaşımı gibi çevreyi dolaşmanın daha fazla yolu
- Otel rezervasyonu ve park yeri gibi hareket halindeyken yararlanabileceğiniz hizmetler
- Ortak ilgi çekici yerleri bulmanın ve başkalarıyla geziler düzenlemenin bir yolu
- Ve çok daha fazlası!

Bizi izlemeye devam edin ve [email protected] adresine geri bildirimlerinizi göndermeyi unutmayın. HERE WeGo ile yolculuğunuzun keyfini çıkarmanızı umuyoruz!
Daha Fazla Göster
HERE WeGo Harita ve Navigasyon 4.11.300 28 Şub 2024
28 Şub 2024 Sürüm Geçmişi
Yol işaretleriWeGo artık yaklaşan önemli yol işaretlerini size bildirir. Uygulama ayarlarında yol işaretlerini etkinleştirin ve yol işaretlerini ekranda belirtilen kalan mesafeyle birlikte görün. Ayrıca sürüş deneyiminizle ilgili işaretleri filtreleyip yalnızca bu işaretleri etkinleştirebilirsiniz.Park önerileri ayarlarıArtık uygulama ayarlarında, yolculuğunuzun sonunda park önerileri almak isteyip istemediğinizi seçebileceğiniz bir seçenek bulunmaktadır.

~HERE Apps LLC
Hakkında Daha Fazla Bilgi: HERE WeGo Harita ve Navigasyon
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.11.300
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.here.app.HERESuite
Boyut: 171,8 MB
Tür: Navigation
Çıkış Tarihi: 11 Mar 2015
Son Güncelleme: 28 Şub 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: HERE Apps LLC
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Endonezce - Filipince - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Korece - Lehçe - Macarca - Malay - Norveççe Bokmål - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: HERE Apps LLC
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle