tr

Microsoft Outlook
Şimdi Yükle
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook

Microsoft Outlook

E-posta ve takvim

Geliştirici: Microsoft Corporation
Uygulama Boyutu: 336,3 MB
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2015
Fiyat: FREE
4.8
288896 Derecelendirme
Boyut:
336,3 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Outlook, tüm e-posta hesaplarınızı ve takvimlerinizi tek bir yerde toplamanızı sağlar. Gelen kutunuzu takip etmeniz veya bir sonraki önemli işinizi planlamanız gereken durumlarda, mümkün olan en üretken, düzenli ve bağlantılı biçimde çalışmanızı kolaylaştırabiliriz.

İşte iOS için Outlook’ta hoşunuza gidecek özellikler:

- Akıllı gelen kutumuz sayesinde önemli öğelere odaklanın. Hemen ilgilenmeniz gereken iletilerle diğer iletileri ayırmanıza yardımcı oluruz.

- İletileri hızla zamanlamak, silmek ve arşivlemek için çekin.

- Toplantı için uygunluk durumunuzu yalnızca bir dokunuşla paylaşın ve başkaları için de uygun olan zamanları kolayca bulun.

- Yeni arama deneyimimiz sayesinde dosyalar, kişiler ve yaklaşan gezileriniz de dahil olmak üzere aradığınız her şeyi bulun.

- E-postanızda, OneDrive’da, Dropbox’ta veya diğer uygulamalarda bulunan herhangi bir dosyayı, telefonunuza indirmeye gerek kalmadan görüntüleyin ve ekleyin.

- Facebook, Evernote, Trello ve daha fazlası dahil olmak üzere, sevdiğiniz tüm uygulamaları Outlook’a getirin.

- Word, Excel ve diğer Office belgelerini ilgili uygulamalarda doğrudan açıp düzenleyin ve yeniden e-postaya ekleyin.

--

iOS için Outlook uygulaması Microsoft Exchange, Office 365, Outlook.com (Hotmail ve MSN dahil), Gmail, Yahoo Mail ve iCloud ile çalışır.

--

Office 365 Ev veya Bireysel aboneliğini uygulama içinden satın almak için uygulamayı açın, Ayarlar’a gidin ve Outlook.com veya Hotmail.com hesabınızın yanındaki Yükselt seçeneğine dokunun. Abonelikler, ABD'de ayda 6,99 dolardan başlar ve bölgeye göre değişebilir. Office 365 aboneliği ile her kullanıcı için 1 TB depolama alanı elde etmenin yanı sıra iPad, iPhone ve iPod touch’ta Word, Excel ve PowerPoint’in tüm özelliklerine erişebilir ve Word, Excel, PowerPoint, Outlook ve OneNote’u PC veya Mac bilgisayarlarınıza yükleyebilirsiniz.

Uygulama içinden satın alınan Office 365 aboneliklerinin ücreti iTunes hesabınıza yansıtılır ve otomatik yenileme özelliğini devre dışı bırakmamanız durumunda geçerli abonelik döneminin bitmesinden önceki 24 saat içinde otomatik olarak yenilenir. Aboneliklerinizi yönetmek veya otomatik yenilemeyi devre dışı bırakmak için, satın alma işlemini tamamladıktan sonra iTunes hesap ayarlarınıza gidin. Abonelikler, etkin abonelik dönemi sırasında iptal edilemez. Kullanıcı bir abonelik satın aldığında bu ürün için sunulmuş bir ücretsiz deneme sürümü varsa, bu deneme süresinin kullanılmayan kısmı satın alma işleminin ardından iptal edilir.

Gizlilik ve Tanımlama Bilgileri: https://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=521839
Kullanım Koşulları: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=530144
Daha Fazla Göster
Microsoft Outlook 4.2411.0 26 Mar 2024
26 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
Bu güncelleştirme, Outlook'u sizin için daha iyi hale getirecek performans geliştirmeleri ve hata düzeltmeleri içerir.Yorumlarınızı veya sorularınızı, Ayarlar > Yardım & Geri bildirim yoluyla bize göndermekten çekinmeyin, görüşlerinizi almaktan mutluluk duyarız.

~Microsoft Corporation
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Microsoft Outlook
Fiyat: FREE
Sürüm: 4.2411.0
Uyumluluk: iOS 16 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.microsoft.Office.Outlook
Boyut: 336,3 MB
Tür: Productivity
Çıkış Tarihi: 29 Oca 2015
Son Güncelleme: 26 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Microsoft Corporation
Dil: Türkçe - Almanca - Amharca - Arapça - Arnavutça - Basitleştirilmiş Çince - Bulgarca - Danca - Endonezce - Estonya Dili - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hintçe - Hollandaca - Hırvatça - Japonca - Katalanca - Kazakça - Korece - Lehçe - Letonca - Litvanca - Macarca - Malay - Malayalam - Norveççe Bokmål - Norveççe Nynorsk - Portekizce - Romence - Rusça - Slovakça - Slovence - Sırpça - Tayca - Ukraynaca - Urduca - Vietnamca - Yunanca - Çekçe - İbranice - İngilizce - İrlandaca - İspanyolca - İsveççe - İtalyanca - İzlandaca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Microsoft Corporation
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle