languages tr

SimCity BuildIt
Şimdi Yükle
SimCity BuildIt
SimCity BuildIt

SimCity BuildIt

Olağanüstü şehrinizi kurun

Geliştirici: Electronic Arts
Uygulama Boyutu: 228,4 MB
Çıkış Tarihi: 17 Ara 2014
Fiyat: FREE
3.5
8472 Derecelendirme
Boyut:
228,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Hoş geldin, Başkan! Güzel ve canlı bir metropol tasarlayıp oluşturarak kendi şehrinin kahramanı ol. Şehrin büyüdükçe ve daha karışık hale geldikçe tüm kararları sen vereceksin. Vatandaşlarının mutlu olmasını ve kent siluetinin büyümesini sağlamak için akıllıca seçimler yap. Ardından, diğer dost Başkanlarla ticaret yap, sohbet et, rekabet et ve kulüplere katıl. Mobilde en popüler şehir inşa edici ile sıradışına giden yolunu inşa et!

ŞEHRİNE HAYAT KAT
Gökdelenler, köprüler, parklar ve çok daha fazlasını inşa et! Vergi akışını sağlamak ve şehrini büyütmeye devam etmek için binaları stratejik olarak konumlandır. Trafik ve kirlilik gibi gerçek yaşama dair sorunları çöz. Enerji santralleri ve polis karakolları gibi hizmetler sağla. Büyük bulvarlar ve tramvaylar ile trafiğin akmasını sağla.

HAYAL GÜCÜNÜ HARİTADA YANSIT
Tokyo, Londra veya Paris tarzı mahalleler inşa et ve Eyfel Kulesi ve Özgürlük Heykeli gibi özel kent simgelerinin kilidini aç. Yeni Nesil Şehirler ile yeni teknolojiler keşfederken spor stadyumları ile atletik olmaya devam et. Şehrini nehirler, göller ve ormanlarla süsle ve sahil boyu ya da dağ yamaçlarında genişlet. Her biri kendine özgü mimari tarza sahip Güneşli Ada veya Dondurucu Fiyortlar gibi coğrafi bölgelerin kilidini aç. Her zaman şehrini benzersiz kılacak yeni ve farklı bir şeyler var.

YOLUNU ZAFERE ÇEVİR
Şehrini canavarlara karşı savun ve Kulüp Savaşlarındaki diğer başkanlarla rekabet et. Kulüp arkadaşlarınla kazanma stratejileri belirle ve diğer şehirlere savaş ilan et. Savaş başladığında, rakipler üzerinde Disko Hortumu ve Bitki Canavarı gibi çılgın felaketler başlat. Savaşta kullanmak veya şehrini iyileştirmek için değerli ödüller kazan. Ek olarak, haftalık görevleri tamamlayabileceğin ve Lig sıralamasında zirveye tırmanabileceğin Başkanlar Yarışında diğer oyuncularla karşılaşmalara katıl. Her yeni yarışma Sezonu, güzel şehrine yeni ve benzersiz ödüller getiriyor!

BAĞLAN VE TAKIM OLUŞTUR
Diğer üyelerle mal ticareti yapmak ve stratejiler ile uygun kaynaklar hakkında konuşmak için Başkan Kulübüne katıl. Birinin kişisel vizyonunu tamamlamasına yardımcı olmak ve kendi kişisel vizyonunu tamamlamak üzere destek almak için iş birliği yap. Büyük yapılar inşa et, birlikte çalış ve diğer Başkanlara liderlik yapıp kendi şehrinin hayata geçmesini izle!

-------
Önemli Tüketici Bilgileri. Bu uygulama:
Devamlı İnternet bağlantısı gerektirir (ağ ücretleri uygulanabilir). EA Gizlilik ve Çerez Politikası ile Kullanıcı Sözleşmesinin kabul edilmesini gerektirir. Oyun içi reklam içerir. 13 yaş üstü kişilere yönelik İnternet ve sosyal ağ sitelerine doğrudan bağlantılar içerir. Uygulama Game Center platformunu kullanmaktadır. Kurulum yapmadan önce, oyununuzu arkadaşlarınızla paylaşmak istemiyorsanız Game Center'dan çıkış yapın.

Kullanıcı Sözleşmesi: https://terms.ea.com/tr
Gizlilik ve Çerez Politikası: https://privacy.ea.com/tr
Yardım veya sorular için https://help.ea.com/tr adresini ziyaret edin.

EA, www.ea.com/service-updates adresinde yayınlanan bildirimden 30 gün sonra çevrimiçi özellikleri geri çekebilir.
Daha Fazla Göster
SimCity BuildIt 1.54.2 2 Nis 2024
2 Nis 2024 Sürüm Geçmişi
SimCity BuildIt Başkan Geçişi Sezonuna hoş geldin: Cancún - Karayip Mücevheri! Büyüleyici Tulum Harabeleri'ni ve renkli Xoximilco'yu keşfet veya lüks Otel Bölgesi'nde rahatla.Sınırlı bir süre için sakin Palapas Parkı'nın tadını çıkar ve Meksika Izgara Evi'nde enfes yemeklerin tadına var.Ayrıca şehrin tamamını etkileyen bir bina olan gizemli Efsanevi Terk Edilmiş Gökdelen'i kaçırma! Buna ek olarak, Şehir Deposu kapasitesinin maksimum seviyesini yükselt.Keyifli inşaatlar, Başkan!

~Electronic Arts
Hakkında Daha Fazla Bilgi: SimCity BuildIt
Fiyat: FREE
Sürüm: 1.54.2
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.ea.simcitymobile.bv
Boyut: 228,4 MB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 17 Ara 2014
Son Güncelleme: 2 Nis 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Electronic Arts
Dil: Türkçe - Almanca - Arapça - Basitleştirilmiş Çince - Endonezce - Fince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Lehçe - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Electronic Arts
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle