tr

Need for Speed No Limits
Şimdi Yükle
Need for Speed No Limits
Need for Speed No Limits

Need for Speed No Limits

Sokaklarda yarış arabaları‪.‬

Geliştirici: Electronic Arts
Uygulama Boyutu: 3,5 GB
Çıkış Tarihi: 1 Eki 2015
Fiyat: FREE
4.6
22467 Derecelendirme
Boyut:
3,5 GB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
Sadece mobil cihazlar için geliştirilen ilk Need for Speed’de yarışırken sokak yarışlarına hükmedin! Blackridge şehrinin asfaltını fethedin, nitronuzu kullanın ve arabalarınızı modifiye edin. Real Racing 3’ü size sunan oyun geliştiricisinden!

Arabaları toplayarak, modifiye ederek ve tarzınıza göre özelleştirerek hayalinizdeki araba koleksiyonunuzu yapın. Yeraltı sokak yarışlarına drift yaparak girerken kaos ve kontrol arasında gidip gelin.

Rakiplerinizi alt edin, nitronuzu kullanın, sokak itibarınızı yükseltin ve trafiğe dalın. Daha fazla yarış, özelleştirme ve araba! Bu heyecan verici yarış oyununda şehre damga vurun ve asla arkanıza bakmayın.

Not: Bu uygulama, uygulama için satın alımlar sunar. Cihaz ayarlarınızı kullanarak uygulama içi satın alımları devre dışı bırakabilirsiniz.

SINIRLARI OLMAYAN BİR YARIŞ OYUNU

Kullanabileceğiniz 2.5 milyon modifiye kombinasyonu sunan özelleştirme sistemiyle usta bir araba modifiyecisi olun. Arabalarınız sizi bekliyor. Onları şehrin asfaltlarındaki sokak yarışlarında test edin.

Bugatti, Lamborghini, McLaren ve diğer birçok üst düzey marka gibi üreticilerin her zaman hayalini kurduğunuz gerçek hayattaki arabalarıyla sürüş seviyenizi yükseltin.

HIZLI VE KORKUSUZCA SÜRÜN

Blackridge sokak yarışlarında asfaltta ilerleyin, enkazların etrafından dolaşın, trafiğe dalın, duvarlara karşı koyun ve yüksek hızlı Nitro Bölgelerinden güç alın!

Her köşeden yeni bir rakip yarışçı çıkacak. Yerel ekiplerle kapışın ve polislerden kaçın. Sürüş modunuza girin ve eşsiz bir saygınlık kazanın.

KAZANMAK İÇİN YARIŞIN

Ekstrem sokak yarışlarına katılarak asla arkanıza bakmayın ve size meydan okuyacak kadar aklını kaçıran herkese karşı nitro kullanmaktan vazgeçmeyin. Ne pahasına olursa olsun itibarınızı yükseltin!

Peşinizdeki polisleri atlatırken arabanızla drift yapın, hızlanın ve bitiş çizgisine ulaşın. Ünlü sokak yarışı şehrinde 1.000’den fazla zorlu yarışta asfaltı ısıtın. Araba modifiyesine yatırım yapın, şöhret kazanın, nitronuzu kullanmaktan çekinmeyin ve yarışları sonsuza kadar değiştirin!
Daha Fazla Göster
Need for Speed No Limits 7.5.31 7 Mar 2024
7 Mar 2024 Sürüm Geçmişi
Bu güncellemede:- Kingslayer Özel Etkinliğinde Aston Martin Valhalla Concept’inizle Paradyne’ı alt edin!- BRAVO: BMW i8 Özel Etkinliğinde Blackridge sokaklarını güveni hale getirin!- Proving Grounds: Buick Regal Grand National Özel Etkinliğinde klasik bir Amerikan arabası kazanın!- Vanguard Car Series’de Pagani arabalarınızı sürün!- Yeni Kaplama: Festival of Colors!- Geriye Dönüş Etkinlikleri: Underground Insider ve Breakout: BMW M3 (G80)!

~Electronic Arts
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Need for Speed No Limits
Fiyat: FREE
Sürüm: 7.5.31
Uyumluluk: iOS 13 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.ea.nfs2014.bv
Boyut: 3,5 GB
Tür: Games
Çıkış Tarihi: 1 Eki 2015
Son Güncelleme: 7 Mar 2024
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Electronic Arts
Dil: Almanca - Basitleştirilmiş Çince - Fransızca - Geleneksel Çince - Hollandaca - Japonca - Korece - Portekizce - Rusça - İngilizce - İspanyolca - İtalyanca -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Electronic Arts
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle