tr

Biletall Uçak ve Otobüs Bileti
Şimdi Yükle
Biletall Uçak ve Otobüs Bileti
Biletall Uçak ve Otobüs Bileti

Biletall Uçak ve Otobüs Bileti

En ucuz ve uygun online bilet

Geliştirici: Biletall.com
Uygulama Boyutu: 60,4 MB
Çıkış Tarihi: 12 May 2014
Fiyat: FREE
4.7
7469 Derecelendirme
Boyut:
60,4 MB
App Store'dan İndir

Uygulama Ekran Görüntüleri

iPhone
iPhone X
iPad için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
iMessage
iMessage için Daha Fazla Ekran Görüntüsü
YURTİÇİ VE YURTDIŞI UÇAK BİLETLERİ EN AVANTAJLI FİYATLARLA BİLETALL’DA

 Yurtiçi ve yurtdışı seyahatiniz için tüm uçak seferlerini karşılaştırıp, uçak biletinizi güvenle satın alabilirsiniz.
Bilet almak istediğiniz güzergahta sizin için listelenen firmalar arasından filtreleme yapabilir, sefer listesini arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.
Aynı güzergah için tek tuşla otobüs bileti arayabilirsiniz.

  500’den FAZLA HAVAYOLUNU KARŞILAŞTIRIN

 Biletall ile yurt içi uçuşlarınız için Anadolu Jet, Pegasus, Türk Hava Yolları (THY), SunExpress, Atlas Global, Onur Air seferlerini, yurt dışı uçuşlarınız için Ukrayna Havayolları, Luftansa, KLM, Emirates,Delta gibi tüm hava yolu firmalarının biletlerini ve bunun yanı sıra ucuz uçak bileti fiyatları sunan tüm yerel havayollarının biletlerini bulabilirsiniz.

  200’den FAZLA OTOBÜS FİRMASININ BİLETLERİ TEK UYGULAMADA

  Türkiye’nin en büyük otobüs bileti uygulaması Biletall ile Ankara, İstanbul, İzmir, Adana, Kayseri, Bursa, Trabzon, Samsun, Aydın, Edirne, Diyarbakır ve Türkiye’nin 81 şehrine aradığınız otobüs biletini, 200’den fazla firmanın seferleri içerisinden karşılaştırıp, en ucuz otobüs biletini bulabilirsiniz. Seyahat etmek istediğiniz otobüs seferini, istediğiniz koltuğu seçip otobüs biletinizi dakikalar içerisinde güvenle satın alabilirsiniz.
Üstelik sefere saatler kala biletinizi kesintisiz olarak online iptal edebilir, paranızı iade alabilirsiniz. Biletall’dan biletini alabileceğiniz bazı firmalar;
Ulusoy, Metro Turizm,  Seç Turizm, Süha Turizm, Has Turizm, Güney Akdeniz Seyahat, Van Gölü, Ali Osman Ulusoy, Esadaş Turizm…

 ÜYE GİRİŞİ İLE BİLETLERİNİZ HER YERDE SİZİNLE

  Uygulamamıza üye girişi yapabileceğiniz gibi profilim menüsüne bilgilerinizi kaydederek, bilet satın alımlarınızda bilgilerinizi tek tık ile doldurup, biletinizi kolayca alabilirsiniz.
Satın almış olduğunuz ya da rezerve ettiğiniz ekonomik biletinize ait bilgileri içeren sms ve e-mail’i bulamıyorsanız, uygulamada yer alan profilim menüsünden daha önce satın almış olduğunuz yada rezerve ettiğiniz uçak ve otobüs bileti işlemlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Üye girişi yaparak satın almış olduğunuz biletleri biletall.com.tr web sitesinde de görüntüleyebilirsiniz.

 365 Gün 24 SAAT ÇAĞRI MERKEZİ DESTEĞİ

 Tüm işlemleriniz ile ilgili 7/24/365 hizmet veren 0850 360 32 58 nolu çağrı merkezimizi arayabileceğiniz gibi, biletall.com.tr web sitesinden ve Biletall Acenteleri’nden de işlemlerinizi devam ettirebilir, destek alabilirsiniz.

 DAHA FAZLASI …

 Online check-in sayesinde uçak biletiniz için online check-in yapabilir, gideceğiniz şehir ile ilgili bilgilere bakabilir, dünya saatlerini görüntüleyebilir, bilet bilgilerinizi kısa mesaj ve e posta yoluyla ücretsiz olarak alabilir  ve müşteri hizmetlerimize kolayca erişebilirsiniz. En uygun ve en ucuz bileti satın almak istiyorsanız, Biletall uygulamasını indirdiğinizde sizin için o bileti bulacak tek uygulamanın Biletall olduğunu sizde görebilirsiniz.

Satın almak istediğiniz en uygun ve ucuz bilet için ihtiyacınız olan tek uygulama olan Biletall’ı şimdi indirin.
Daha Fazla Göster
Biletall Uçak ve Otobüs Bileti 12.2 28 Eyl 2022
28 Eyl 2022 Sürüm Geçmişi
Biletall mobil uygulamamız yepyeni özellikler ve performans iyileştirmeleri ile güncellendi!- Sizlerden gelen yorumlar doğrultusunda iyileştirmeler yaptık.- Uygulamada karşılaşılan küçük hataları düzelttik.- Her güncellemede olduğu gibi her cihazda, en ucuz bilete sorunsuz ulaşabilmeniz için performans iyileştirmeleri yaptık.İstek ve sorularınızı canlı destek bölümünden bizlere iletebilirsiniz.Uygulamamızdan memnun kaldıysanız, 5 Yıldızlı bir yorum yazarak bizi destekleyebilirsiniz.Keyifli yolculuklar dileriz.

~Biletall.com
Hakkında Daha Fazla Bilgi: Biletall Uçak ve Otobüs Bileti
Fiyat: FREE
Sürüm: 12.2
Uyumluluk: iOS 10 veya Sonrası
Paket Kimliği: com.ipektr.biletall
Boyut: 60,4 MB
Tür: Travel
Çıkış Tarihi: 12 May 2014
Son Güncelleme: 28 Eyl 2022
İçerik Derecesi: 4+
Geliştirici: Biletall.com
Dil: Türkçe - İngilizce -
Tüm Uygulamalar ve Oyunlar Geliştirici Tarafından: Biletall.com
Son Çıkanlar

Whatsapp
Vkontakte
Telegram
Reddit
Pinterest
Linkedin
Gizle